Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Valjda kriicnog zakona republike srbije , tako se nekako zove Pa el platila kaznu za utaju poreza?Šta još treba?El postoji neka kazna koju treba da plati zbog iritacije frustriranih građana Srbije? Дидим and feeble је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Pa el platila kaznu za utaju poreza?Šta još treba?El postoji neka kazna koju treba da plati zbog iritacije frustriranih građana Srbije? I velis utaja poreza je jedino delo za koje treba da odgovara ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 I velis utaja poreza je jedino delo za koje treba da odgovara ? Kaži ako znaš za još neka dela... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Svi ovi što osuđuju Cecu bi bili u prvom redu nekad za kamenovanje samo što danas nema Gospoda da im kaže da ko je bez greha neka ga baci prvi. Дидим је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Zapise iz mrtvog doma Dostojevskog Ako imas u pdf-u ili doc ili bilo kako, posalji mi u poruci ako mozes. Ako jos neko ima, neka se javi, nisam uspeo da nadjem na netu. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Не капирам зашто постављате "цецине " песме Smorio nas hevi metal. Кратос, zuti car, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Svi ovi što osuđuju Cecu bi bili u prvom redu nekad za kamenovanje samo što danas nema Gospoda da im kaže da ko je bez greha neka ga baci prvi. Svi ovi sto brane cecu bi zeleli da budu ceca , e sad, kakve to veze ima sa hriscanstvom ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Нова књига у издању гранд пинк продукције "Ја (Цеца), сам пут ,истина и живот" by Светлана Ражнатовић... Од ибарске магистрале до мајке Србије,житије са поучним примерима,како живети на дну, у земљи криминала,некултуре,копрупције,малверзација,простаклука, а при том се извући , не одговарати ни пред Богом ни људима,и све то зарад младих нараштаја и њихове едукације,јер ко следи мене,има сигурицу ка животу вечном... Акатист дојци мајке Србије ,ускоро у допуњеном издању... sHa_sarcasticlol zuti car, Gordana ., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Sva je sreća pa Šef ima malo drugačiju logiku od tupavih ljudi glede kažnjavanja i toga ko i za šta treba da odgovara i kako. Drugo, za zemaljske zakone, zakone tih tupavih ljudi, grešnik ostaje grešnik i kad odsluži kaznu, i to su naše projekcije, jer mi kakvi smo nama nikad nije dovoljno "osvete i tuđe krvi". Mi žigošemo i stigma ostaje doživotno. I stalno se na nju pozivamo, "aha, vidi ima znak". Nama nikad nije dosta naplate starih dugova. A Bog Kainu daje znak da ga zaštiti, pa ti vidi... Za hrišćane važi idi i više ne greši. Hristos je iznad tih moralno-pravnih kategorija i svetovnih budalaština koje su ljudi ponaizmišljali kao bi olakšali i uredili život zajednice. Da nije tako ko bi se spasio. Jer mi brale nismo od ovog sveta, za nas je carstvo zemaljsko sekundarno. Ništa ti prikane (ili ja) nisi bolji čovek od nje, ni za jotu (to ne znači da si lošiji), nema ljudske vage koja to može da izmeri, jedina mera biće kad stanemo licem pred Lice. Znaš, ne znam kako ti, ja kad sam čitao Zapise iz mrtvog doma Dostojevskog ja sam video Carstvo Božije. Tu ironiju naš plićak od mozga teško može da svari. Tvrda je to 'rana. U moru finansijskih utaja i malverzacija ona nije ništa posebno, ništa što već nije viđeno i čega neće biti, dokle je sveta i veka. Njena odgovornost je druga, a to je model i poruka koju je ona, krećući se u tom svetu kriminala i estrade, poslala masi. Tu je težina, u toj paradigmi koju je masa sledila. Taj iščašeni svetonazor. A pare, pa Srbi redom izvrdavaju državu, na svim nivoima, od saobraćajnih prekršaja, šverca koječega, crnog tržišta pa do tih velikih finansijskih mućki. Vidi , ako je tebi ok da se guras u isti kos sa krimininalcima i bitangama ja nemam nista protiv ali nemoj mene molim te da svrstavas u istu kategoriju . Bog zna koliko sam gresan ali definitivno nisam ista kategorija sa doticnom i njenim drustvom .I jos nesto , hrscanski je oprostiti ali nije hroscanski biti budala , ako nam je Bog dao razum onda valja da ga upotrebimo . A to da su oni koji sagrese ( ucine krivicno delo) stigmatizovani , to je sa debelim razlogom , ja jos ne upoznah kriminalca koji se popravio i "opostenio", ono ima toga u zitijama svetaca od pre koji stotinu godina ali nesto u poslednjih vekova to je na nivou statisticke grske .Tako da, prastaj ti kome hoces i voli sve gresnike a ja cu da se zalazem da kriminalci budu u zatvoru gde im je i mesto Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Svi ovi što osuđuju Cecu bi bili u prvom redu nekad za kamenovanje samo što danas nema Gospoda da im kaže da ko je bez greha neka ga baci prvi. Ovde se Ceca poredi sa kim?? JESSY and Зосима је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Ovde se Ceca poredi sa kim?? Sa grešnicom koje su ,,moralne gromade,, htele da kamenuju. Volim_Sina_Bozjeg, Драшко and Дидим је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Svi ovi sto brane cecu bi zeleli da budu ceca , e sad, kakve to veze ima sa hriscanstvom ne znam. El Isus oprostio prostitutki?Ako on jeste ko si ti osuđuješ druge? Volim_Sina_Bozjeg, Драшко and Дидим је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Vidi , ako je tebi ok da se guras u isti kos sa krimininalcima i bitangama ja nemam nista protiv ali nemoj mene molim te da svrstavas u istu kategoriju . Bog zna koliko sam gresan ali definitivno nisam ista kategorija sa doticnom i njenim drustvom .I jos nesto , hrscanski je oprostiti ali nije hroscanski biti budala , ako nam je Bog dao razum onda valja da ga upotrebimo . A to da su oni koji sagrese ( ucine krivicno delo) stigmatizovani , to je sa debelim razlogom , ja jos ne upoznah kriminalca koji se popravio i "opostenio", ono ima toga u zitijama svetaca od pre koji stotinu godina ali nesto u poslednjih vekova to je na nivou statisticke grske .Tako da, prastaj ti kome hoces i voli sve gresnike a ja cu da se zalazem da kriminalci budu u zatvoru gde im je i mesto Znači ti bi razbojnika(kriminalca) sa krsta osudio? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Pogledajte prvo zitija svetitelja Crkve. Jedna zena vam je kriva sto je u srbiji carovao kriminal.... tnt tn tn tnt tn tn tnnntnnn... lalalala Драшко, Кратос and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2015 Recimo Ceca nikoga nije ubila a Car Konstantin gomilu ljudi i on je svetac... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука