ВИЛМА Написано Октобар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Da apdejtujem podatke : popričala sam na jednom rođendanu sa nekoliko roditelja čija su deca sada V razred u istoj školi, dobila sam potvrdu da je učiteljica svakako histerična i često neshvatljivog ponašanja, ali da se ne plašim da će decu udarati,da nije baš toliko "udarena". Savet je bio da stisnem zube i što manje reagujem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 dobila sam potvrdu da je učiteljica svakako histerična i često neshvatljivog ponašanja, ali da se ne plašim da će decu udarati,da nije baš toliko "udarena". nekad je fizicki udarac manje bolan.... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука