Драгана Милошевић Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Pre neki dan nas je bila gomila u invalidskim kolicima u protestnoj šetnji Novim Sadom.Ništa neke batine. ” Novim Sadom neće invalidi šetati ”I slične forice?Pa i nije bilo potrebe jer koliko je ljudi okrenulo glavu, isto mu dođe kao da ste nas gađali Molotovljevim koktelom. Ne kažem, neki su prišli i informisali se o čemu je reč ali zato većina…Većina je okretala glavu na drugu stranu, jer ako nas ne vide onda i ne postojimo.Ja diskriminaciju do tog trenutka u svom gradu nisam imao prilike da osetim ali se očigledno situacija promeni kada se na istom prostoru nađe više ljudi u invalidskim kolicima. Pitam se samo da li su u masi tih ljudi bili i oni koji mi svakodnevno šalju poruke podrške, ohrabrenja i hvale moj način pisanja i borbu koju vodim.Koliko takvih je u subotu bilo među nama a koliko među onima koji su sa gađenjem na licu prolazili pored nas. Shvatam da je to vizuelni šok ali to i dalje ne menja činjenicu, da je mnoštvo ljudi koje se u tom trenutku zadesilo u gradu, ispoljilo neverovatno visok stepen malograđanštine. Kako ste svoj potez objasnili svojoj deci?Šta ste im rekli, zašto da ne gledaju?Zašto sklanjaju pogled? Možda će vaše dete videti drugo dete koje ne hoda, pa sutra i ono neće hodati?ŠTA!? Grade moj? Grade kulture, raznolikosti, tolerancije?Šta je problem?Kakvo je onda tek stanje u manjim gradovima, mestima, selima? Sledeći put ćemo zakačiti žute trake oko ruku a vi nam ispišite brojeve. Oni koje me poznaju i znaju moj stav o svemu tome, shvatiće do koje mere je ovo bilo vidljivo kad je mene uspelo da isprovocira. ” Gde si sada 021, šta ti ne valja…” http://lestatgianni.com/2015/09/21/a-mozda-novi-sad-ipak-vrsi-diskriminaciju/ звончица, Никола Поповић, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Туга...шта друго рећи. Биљана, Данче* and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Znam da je lakše videti zastavice duginih boja! A ovakav oblik ignorisanja najžešće boli. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Молим да се промени наслов теме у складу са насловом текста: "A možda Novi Sad ipak vrši diskriminaciju" http://lestatgianni.com/2015/09/21/a-mozda-novi-sad-ipak-vrsi-diskriminaciju/ Хвала. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Промовисање права на различитости се овде изгледа своди на дозвољавање изопачености и накарадности лудих глава, које иду, и намерно гурају прст у око остатку нормалног света. А од људи које је Бог створио таквима какви јесу, да би смо заиста доказали и показали своју људску векичину, окреће се глава, не би ли се пренебрегло њихово постојање, не би ли се њиховим превиђањем превидео и проблем јадног друштва у којем сви живимо! Драгана Милошевић and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Молим да се промени наслов теме у складу са насловом текста: "A možda Novi Sad ipak vrši diskriminaciju" http://lestatgianni.com/2015/09/21/a-mozda-novi-sad-ipak-vrsi-diskriminaciju/ Хвала. Наслов доноси читаност. Што "луђи" наслов то је већа читаност. 8086.gif 8086.gif Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Наслов доноси читаност. Што "луђи" наслов то је већа читаност. 8086.gif 8086.gif Срам вас било. Правите таблоид од православног форума. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Промовисање права на различитости се овде изгледа своди на дозвољавање изопачености и накарадности лудих глава, које иду, и намерно гурају прст у око остатку нормалног света. А од људи које је Бог створио таквима какви јесу, да би смо заиста доказали и показали своју људску векичину, окреће се глава, не би ли се пренебрегло њихово постојање, не би ли се њиховим превиђањем превидео и проблем јадног друштва у којем сви живимо! Ovaj problem nikakve veze nema sa homoseksualnoscu i njihovim promovisanjem vec sa generalno balkanskom nesolidarnoscu u svim mogucim sferama zivota. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Ja već duže vremena razmišljam da se napravi šetnja invalida za nazivom Parada ponosa. Ako neko treba to da ima, to su invalidi. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука