selkoba Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 A ja ne kritikujem nego samo citiram vasu Knjigu nista drugo ja ne radim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 A ja ne kritikujem nego samo citiram vasu Knjigu nista drugo ja ne radim Citirati i bukvalno i ne inteligentno tumačiti je jedno a tumačiti na pravi nači je druga stvar! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Да ли постоје цитати у Курану да је Мухамед знао да шејтан(сатана) може да се прикаже и као анђео светлости? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Да ли постоје цитати у Курану да је Мухамед знао да шејтан(сатана) може да се прикаже и као анђео светлости? Пази да ти не одговори. Мухамед је истина априори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 A ja ne kritikujem nego samo citiram vasu Knjigu nista drugo ja ne radim Citirati i bukvalno i ne inteligentno tumačiti je jedno a tumačiti na pravi nači je druga stvar!Hajd ba Dejane prestani da vrijedjas kako kazu kod nas mirises na pelene i vrijedjas starije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Опростите што упадам. Само да кажем, да сам прочитао у енциклопедији да, док су још Арапи били многобошци, да се њихово врховно божанство звало Алах?! Још сам и прочитао да је Мухамед имао епилепсију. 1340_womens Даље...имао је песничког дара. Онда, научници кажу да га је жена Хатиџа убедила да је пророк, кад се вратио из пећине. Паде ми на памет, да је копирао Христа Господа који се родио у пећини. Треба још знати да се некрштеном човеку не јавља анђео, него ђаво, и ту је кренула велика обмана. Без љутње, ја тако мислим, као што ви мислите да је Христос само човек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Селкоба, мислим да ти не треба замерити, ако нешто не схваташ, ал није у реду да нервираш неке чланове. Будимо у миру. 1340_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 A ja ne kritikujem nego samo citiram vasu Knjigu nista drugo ja ne radim Citirati i bukvalno i ne inteligentno tumačiti je jedno a tumačiti na pravi nači je druga stvar!Hajd ba Dejane prestani da vrijedjas kako kazu kod nas mirises na pelene i vrijedjas starije Прво се ти уозбиљи и престани све нас овде да вређаш својим ригидним понашањем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Опростите што упадам. Само да кажем, да сам прочитао у енциклопедији да, док су још Арапи били многобошци, да се њихово врховно божанство звало Алах?! Још сам и прочитао да је Мухамед имао епилепсију. 1340_womens Даље...имао је песничког дара. Онда, научници кажу да га је жена Хатиџа убедила да је пророк, кад се вратио из пећине. Паде ми на памет, да је копирао Христа Господа који се родио у пећини. Треба још знати да се некрштеном човеку не јавља анђео, него ђаво, и ту је кренула велика обмана. Без љутње, ја тако мислим, као што ви мислите да је Христос само човек. Да, постоје нека истраживања која доказују да је Мухамед писао Куран под епилептичним нападом. Не знам да ли је то истина, јер ме не иснтересује, али прочитао сам негде. За јављање анђела си апсолутно у праву. То је веома клизав терен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 1340_womens овај пут мислим да сте побркали бабе и жабе... многи наши врхунски спортиси имају епилеписију и не бих имена да им говорим... ако би вас сада питао да ли знате колико има врста епислепсије не верујем да бисте ми знали дати одговор чим написасте овако нешто... имам мишљење о Курану о Мухамеду офорумило се довољно у мени кроз много предавања и кроз разговоре са нашим свештеницима и мени је то сасвим довољно, даље препуштам вама који сте имак више упућењији од мене... овде сам улетео због болести тј. епилепсије... једноставно то не пије воду. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Ја сам себи дајем за право да будем досадан, па постављам питање поново, Да ли постоје цитати у Курану да је Мухамед знао да шејтан(сатана) може да се прикаже и као анђео светлости? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Само констатујем, ништа не тврдимо. Ја знам доста тога о епилепсији. Изучавао сам, али није битно. Поента је што такве особе могу да имају нападе који личе на разна привиђења и илузије. То су напади где се не губи свест као код великих напада (гранд мал), али долази до одређеног, мањег или већег, искривљења свести (нпр. феномени: да ја ву, јамаис ву), итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 У Јеванђељу се спомиње епилептичар, и пише да га је ђаво узео под своје. Због тога сам то рекао. А о тој болести знам, јер имам пријатеља епилептичара и ту болест не дај Боже никоме. Колегиница моје мајке, исто има епилепсију, пада на под, тресе се, иде јој пена на уста и испушта крике. Ал да не спамујем више, то је то, што се тиче тога... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 То су велики, гранд мал, напади. Постоји и низ других врста епилептичних напада, где је свест делимично или потпуно очувана. Обично муцање може да буде последица епи напада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Опростите што упадам. Само да кажем, да сам прочитао у енциклопедији да, док су још Арапи били многобошци, да се њихово врховно божанство звало Алах?! Још сам и прочитао да је Мухамед имао епилепсију. 0110_hahaha Даље...имао је песничког дара. Онда, научници кажу да га је жена Хатиџа убедила да је пророк, кад се вратио из пећине. Паде ми на памет, да је копирао Христа Господа који се родио у пећини. Треба још знати да се некрштеном човеку не јавља анђео, него ђаво, и ту је кренула велика обмана. Без љутње, ја тако мислим, као што ви мислите да је Христос само човек. Na tu temu smo govorili i utvrdili da je laž da je se jedno božanstvo zvalo tim imenom.Jedan od sugovornika je napisao da je Hubel isto što i Allah a ja mu odgovaram da ili ne zna čitati ili nezna razlikovati različite stvari! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука