Jump to content

Да ли је Мухамед чинио чуда?

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

:cheesy2:

Да ли је чинио чуда и која чуда.

Христос јесте чино оно што нико никада није, нити ће.

Он је рекао:

Ако мени не верујете, верујте чудима која чиним.

Може ли ко вратити мртвога човека који четири дана лежи у гробу? Може. Само Бог.

Подели на овим сајтовима

Да ли је чинио чуда и која чуда.

Христос јесте чино оно што нико никада није, нити ће.

Он је рекао:

Ако мени не верујете, верујте чудима која чиним.

Може ли ко вратити мртвога човека који четири дана лежи у гробу? Може. Само Бог.

Jovan 11

40 Isus joj reče: Ne rekoh li ti da ako veruješ videćeš slavu Božju?

41 Uzeše, dakle, kamen gde ležaše mrtvac; a Isus podiže oči gore, i reče: Oče! Hvala Ti što si me uslišio.

42 A ja znadoh da me svagda slušaš; nego rekoh naroda radi koji ovde stoji, da veruju da si me Ti poslao.

Jn. 12:30

43 I ovo rekavši zovnu glasno: Lazare! Iziđi napolje.

Pa po ovome se vidi da je Isus molio Boga da mu uslisi zelju

Kako moli Boga  kad je Isus Bog U ljudskom tijelu?I kaze da ga Bog uvijek slusa?Je li on to sam sebe slusa?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ово показује оно што муслимани никада не могу да разумеју. Извор Сина јесте Отац, али и Отац није Отац без Сина. Отац благоволи, Син испуњава а Дух Свети садејствује.

"Ово је Син мој љубљени, Који је помојој вољи, Њега слушајте"-каже Отац на крштењу Господа :cheesy2:

Ето, ми Њега слушамо.

Ово су чули свикоји су тога дана били код Јована Крститеља. Није овај глас био само негде у пећини где нико не види и не чује.

Подели на овим сајтовима

Ово показује оно што муслимани никада не могу да разумеју. Извор Сина јесте Отац, али и Отац није Отац без Сина. Отац благоволи, Син испуњава а Дух Свети садејствује.

"Ово је Син мој љубљени, Који је помојој вољи, Њега слушајте"-каже Отац на крштењу Господа :cheesy2:

Ето, ми Њега слушамо.

Ово су чули свикоји су тога дана били код Јована Крститеља. Није овај глас био само негде у пећини где нико не види и не чује.

Ма и њима се то све "причинило".Хришћанство је у ствари један велики "привид и опсена" и време је то да схватимо...ево,ако мени не верујеш,сад ће селкоба да испали као из топа неки ајет из неке суре и све лепо да нам "објасни" и "непобитно докаже". :cheesy2:

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Не би било фино да се ова тема игнорише.  0104_cheesy

Имамо много тога рећи о њој.

Ја бих рекао, али шат ћу кад не познајем човека.... joooj

Али чежњиво очекујем сведочења који то знају

joooj 0409_feel confused

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Хоћу да ми изнесеш конкретно неко чудо које је учинио Мухамед испре свих. Бар једно, па да мало продискутујемо.

Pozdrav za brata Ivana i pitanje: Koja su najvećačuiuda koja je Isus činio, i da li je jedan od dokaza da je on Bog to što je činio ta čuda? Da li znate da i Kuran potvrđuje određena čuda(kod nas se to zove mudžiza) da ih je Isus činio?

Da li si brate čitao iz Kurana o tome i možeš li napraviti komparaciju između Kuranskog kazivanja o tome i onoga što o tome Biblija nam govori?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Колико ја познајем Ислам, Мухамед није ни тврдио да чини нити се позивао на чуда као доказ. Највеће - условно речено - чудо у Исламу је сам Куран.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

За брата Ениза:

Говорићемо у Христовим чудима, наравно и о пројавама Његове божанске природе управо кроз ова чуда.

Али одговори ми на питање о Мухамду, да би могли да започнемо плодан разговор на ову тему.

Подели на овим сајтовима

Колико ја познајем Ислам, Мухамед није ни тврдио да чини нити се позивао на чуда као доказ. Највеће - условно речено - чудо у Исламу је сам Куран.

Da,mislim da je rekao nešto kako čuda može činiti samo Bog.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Па од самог почетка наши часни Оци и уважени теолози то и говоре овде....да је Христос Бог Син !!!

Ето олакшице да разумеју за њих неразумљиво Свету Тројицу, Бога Оца, Бога Сина и Бога Светог Духа....

:drugarstvo:

0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Па од самог почетка наши часни Оци и уважени теолози то и говоре овде....да је Христос Бог Син !!!

Ето олакшице да разумеју за њих неразумљиво Свету Тројицу, Бога Оца, Бога Сина и Бога Светог Духа....

:drugarstvo:

1405_love

0442_feel

Pa i Mojsije je cinio cuda. Da li je i on Bog?
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...