Снежана Написано Септембар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 1, 2020 Пријави Подели Написано Јул 1, 2020 Једног дана човек је пошао у посету својој Вољеној. Дошавши до њене палате, покуцао је на врата. „Ко је тамо?“ — упитала је Вољена а он је одговорио: „Ја сам, човек који те воли!“ „Одлази, — рекла је Вољена — ти мене не волиш.“ Прошле су године… Човек је поново дошао до врата своје Вољене и покуцао. „Ко је тамо?“ — упитала је Вољена. Но, овога пута, човек је одговорио: „Ти си!“ „Сада када си ти – ја, — одговорила је Вољена — сада можеш ући!“ Руми Поет је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2020 Пријави Подели Написано Август 13, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2020 Пријави Подели Написано Август 13, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука