Зосима Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Ја вам могу рећи само једно, а реч је о косоварима који сад живе у Бгд-у, а стицајем околности раде самном...Они се на Косово не би вратили, ни у случају да тамо нема више ниједног шиптара! Светиње, историја,бој,митови, срце и колевка Србије и сличне метафоре које прате Косово , њима ништа не значе и стичем утисак,да они за то нису ни знали,док нису видели овде по Србији,да се људи ложе на те ствари... Продао дедовину и имање шиптару,изградио кућерину од 300 квадрата надомак Бгд-а , а за овог приштинског попа,који је апсолутно у праву,им је стало ко до лањског снега... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Kosovo želi u UNESKO: Srbija nam ne može ništa Zamenik šefa diplomatije Kosova Petrit Seljimi najavio je da će izvršni odbor UNESKO 3. oktobra razmotriti zahtev Kosova za članstvo u toj organizaciji. Izvor: Beta ponedeljak, 20.07.2015. | 11:15 U izjavi za Radio Kosova, Seljimi je reagujući na najave ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića da će učiniti sve da Kosovo ne postane članica UNESKO (Organizacija Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu), kazao da je nemoguće da Srbija ometa učlanjenje Kosova. U izjavi za Radio Kosova, Seljimi je reagujući na najave ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića da će učiniti sve da Kosovo ne postane članica UNESCO, kazao da je nemoguće da Srbija ometa učlanjenje Kosova. Prema njegovim rečima, zemlje članice UNESCO nemaju pravo veta i činjenica da Kosovo nije članica Ujedinjenih nacija nema značaja. On je dodao da veruje u uspeh lobiranja koje do sada obavila kosovska diplomatija. "Sa pravnog stanovišta, Kosovo ima pravo da traži učlanjenje u UNESCO jer za učlanjenje nije potrebna dvotrećinska većina zemalja članica te agencije UN-a. Bilo je slučajeva da je izvestan broj zemalja Evrope učlanjen u UNESCO, a da prethodno nisu bile članice UN-a. Značajno je da se na sastanku Izvršnog odbora 3. oktobra obezbedi 50 odsto glasova", kazao je Seljimi. On je dodao da bi učlanjenje Kosova u UNESCO bila najveća pobeda kosovske diplomatije od proglašavanja nezavisnosti Kosova, jer bi se time otvorila vrata i za učlanjenje Kosova u druge agencije i institucije UN-a. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Ne kaze se kosovari nego kosovci. Lepo je sagraditi kucu od 300 kvadrata, mnogo lepse nego da ti siluju sestru. Зорица Бубало, Караконџула, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Zasto je tesko biti srbin u Beogradu,tesko je biti Srbin u svetu,jer smo za svet pleme,a ne narod.Tema je ocaj.Coveku je tesko,a deci najteze.Gledam ovu nasu decu,moju decu,to su divljaci,imaju sve,ne postoji stvar na planeti koju nisu pozeleli i odmah je dobili,po ceo dan su u igraonicama,skacu,jure,igraju se u pravim malim kraljevstvima,eto juce su me ista ta deca izludela,ne moze covek nista da im objasni,a da ih tuce ne sme,ali bi trebalo,stvarno je trebalo...to su deca u Beogradu,pa zar to moze da se poredi?Kad malo porastu pocece da voze rolere,trotinete,bicikle,kampovace,ucice jezike,druzice se sa kim zele,a ne sa kim moraju...a druga deca i da imaju biciklu,nemaju gde da je voze...Zar to moze da se poredi?Ne moze nikad. P.s.Nemate pojma. nana, Зорица Бубало, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Зар та кућа вреди колико дедовина и имање, родна кућа, гробље на коме су му сахрањени преци и родбина и једино што је стварно његово ? Да му је било до куће од 300 квадрата, правио би је и доле... Него, није он ни знао како све може да се живи... А кад је видео у Србији ихх, ... па, ваљда ови боље знају како треба да се живи. Или су то Косовци измислили куће од 300 квадрата ? Уосталом, сад кад има кућу од 300 квадрата, шта ће му Косово ? Са тим Косовом овако стоје ствари.Не можеш да имаш било какву кућу на Косову, а да немаш проблеме. Овако, сад има ту кућу од 300 квадрата, а нема Косово, тј. нема проблеме. Шта не ваља ? nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Стварно вас не капирам, или ви мене...ја сам само хтео да кажем да њих боли уво за све што се дешава доле...исправка,изградио је кућу од 400 кв... А све ово причам у контексту овог мученика,што је остао доле, који ето,ипак страхује да му може неко силовати жену,кад већ спомињете тако кретенска поређења... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Ја вам могу рећи само једно, а реч је о косоварима који сад живе у Бгд-у, а стицајем околности раде самном...Они се на Косово не би вратили, ни у случају да тамо нема више ниједног шиптара! Светиње, историја,бој,митови, срце и колевка Србије и сличне метафоре које прате Косово , њима ништа не значе и стичем утисак,да они за то нису ни знали,док нису видели овде по Србији,да се људи ложе на те ствари... Продао дедовину и имање шиптару,изградио кућерину од 300 квадрата надомак Бгд-а , а за овог приштинског попа,који је апсолутно у праву,им је стало ко до лањског снега... Ово је истина,ако је свештеник мислио на овакве људе,онда свака част,ја сам ипак скапирао то на другачији начин. Ткзв Косовари који су своју очевину и дедовину продали до последњег евра шиптарима и који на конто тога се башкаре по Бгу у скупоценим аутомобилима,становима,кућеринама,са свим дебелим везама тај лоби је најјачи за сваку живу фирму...о њима мислим све најгоре и они по мени немају никакво право да причају о Космету,а камоли нешто више. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Te koje su otisli boli uvo (kao i vecinu nas koji nismo sa KiM) ali ostalo je dosta ljudi dole iako su mogli i oni prodati imanje i napraviti 400 kvadrata po BG i njima je stalo da ostanu i opstanu dole. I ipak mislim da im je teze nego nama na slobodi (zar se to pitanje i postavlja?) Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Te koje su otisli boli uvo (kao i vecinu nas koji nismo sa KiM) ali ostalo je dosta ljudi dole iako su mogli i oni prodati imanje i napraviti 400 kvadrata po BG i njima je stalo da ostanu i opstanu dole. I ipak mislim da im je teze nego nama na slobodi (zar se to pitanje i postavlja?) naravno da je teze njima i to mnogo,nemoguce i da se skapira koliko. Zamisli da tvoje dete nema slobodu kretanja,da si stalno u grcu,da zivis ko u logoru,ali je poenta toga da za to nisu krivi ljudi iz Beograda ili drugog dela Srbije koji misle da je to Srbija. Jer da cak i nas koji mislimo i verujemo da je Kosmet Srbija nema,svakako ti ljudi koji su okruzeni siptarima nece imati vecu slobodu i uvek ce u vazduhu visiti rizik zivljenja okruzen njima. feeble је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Стварно вас не капирам, или ви мене...ја сам само хтео да кажем да њих боли уво за све што се дешава доле...исправка,изградио је кућу од 400 кв... А све ово причам у контексту овог мученика,што је остао доле, који ето,ипак страхује да му може неко силовати жену,кад већ спомињете тако кретенска поређења... Ne verujem da ih boli uvo,ljudi su shvatili da tamo nemaju nikakvu buducnost...kao ni ovaj covek,ni njegova deca.On je svestenik,ostvario se i na porodicnom i na profesionalnom planu...ali mu je zivot stao u 30 i nekoj...Cemu da se nada?Da da otkaz?Zasto je onda isao u skolu?Nije sam,a nije ni monah.Mozda je njegova najveca nesreca to sto nema vezu... Зорица Бубало је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Gledajuci odredjene komentare jedva cekam da prodam kucu u centru Kline, pored Peci, za 486 000 evra i podignem beogradske bliznakinje. Bolje kuca i od 400 kvadrata, nego da ti siluju i sestru i majku i dete. Ovaj svestenik srecom nema nijednog licnog neprijatelja medju albancima a moja kuca i kuca svih onih koji jos uvek nisu bogato prodali svoju dedovinu i ocevinu, imaju milijon i jednog licnog neprijatelja i to samo zato sto smo srbi. Cudno da ne znate, da postoje albanci koji imaju licne neprijatelje samo zato sto su ti ljudi srbi. Oni tako licno i prisno prihvataju etnicki cisto KiM, da im nije problem da siluju, ubiju, povade organe.... Boli vas ufce. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 А зар не би могао да добије премјештај, да служи у некој цркви у Србији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 А зар не би могао да добије премјештај, да служи у некој цркви у Србији? То је између њега и његовог Епископа Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 А зар не би могао да добије премјештај, да служи у некој цркви у Србији? То је између њега и његовог Епископа Pa sta su onda uradili, moraju traziti novog popa da tu sluzi? Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 7, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2015 Gledajuci odredjene komentare jedva cekam da prodam kucu u centru Kline, pored Peci, za 486 000 evra i podignem beogradske bliznakinje. Bolje kuca i od 400 kvadrata, nego da ti siluju i sestru i majku i dete. Ovaj svestenik srecom nema nijednog licnog neprijatelja medju albancima a moja kuca i kuca svih onih koji jos uvek nisu bogato prodali svoju dedovinu i ocevinu, imaju milijon i jednog licnog neprijatelja i to samo zato sto smo srbi. Cudno da ne znate, da postoje albanci koji imaju licne neprijatelje samo zato sto su ti ljudi srbi. Oni tako licno i prisno prihvataju etnicki cisto KiM, da im nije problem da siluju, ubiju, povade organe.... Boli vas ufce. A mi smo kao mnogo bolji... CIsto da znas i medju albanskim stanovnistvom ima ubijenih i nestalih... al njih su verovatno oteli vanzemaljci... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука