Jump to content

ЕУРОБАСКЕТ 2015

Оцени ову тему

Човек Жоја

Препоручена порука

Protiv velike kosarkaske nacije Litvanije ide. Bez jace odbrane i boljeg ucinka kod trojki ne verujem da cemo pobediti. 

Па и не баш. Литванци су сами себе надмашили вечерас у шуту, имали су

шут

-за три поена 61%,11/18 а до Италијана 5/16 (протиб Грузије 8/24), и ово је главна ствар, дали су 18 поена више из тројки него што је просек

-за 2 поена против Италијана 25/46 а до ове текме просек 20/44 (мада против Грузије 20/30), дали су 10 поена више из шута за два 

То значи да су имали +28 поена више у односу на просек, и то ће бити проблем (ако их шут буде ишао као вечерас).

-имали су 28 асистенција а до ИТА просек им је 18 (против Грузије 22), дакле и ту су у успону

-скокови су отприлике на истом нивоу. 

Добро сад су играли и продужетак али ипак је то отприлике то ако гледамо тенденцију. Оно што је евидентно то је да Литванци играју брже, жустрије, са више снаге (робусније) и могу да издрже висок темпо. Ово такође може бити проблем. Мада, шта знам, можда наши против Финаца и Чеха и нису играли пуном паром, може бити да су се мало и чували, ипак нам је група била јака...значи оно, фазон играм колико ми треба да победим, јер смо се у групи уморили.

Ће видимо.

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

Не би ме изненадило да у прва четири буду три из наше групе.

Умало потревих...

Направио Сале колектив, сви играју. Само Тео да смањи тројке, иначе магија.

Мислим да никада нисам видео да центар шутира тројке као Ерцег.

Подели на овим сајтовима

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Што је мене страх од тих Литванаца... winter  Са њима волим једино када смо у финалу...

Ma lagano ima da ih cepnemo 10 razlike.... 0703_read

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...