Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 e medonja dobra ti ta fora za kuliranje smej.gif a ustvari je nisanjenje bangin smej.gif то ти причам, најопаснији сам кад се смејем smej.gif smej.gif banginсамо мало избациш ногу, супротну од јаче руке којом ће да звекећеш због кука и равнотеже. smej.gif тотално изгледа да си опуштен и кулираш, кад оно ... ћао, лепо спавај. редовно успева smej.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 e naidjoh slucajno na ovu recenicu 'Everyone has a plan until they get smacked in the face' - Mike Tyson Млађони је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Мај 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Malo jedan tradicionalni kineski kung fu.. http://www.youtube.com/watch?v=9jpTp7yJdUA Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jakov Edeski Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 . What on earth can you do with a degree in theology? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Svestenik je jako los, reko bih da pokusava neku sistemu... http://www.youtube.com/watch?v=2PKfW2R6x_E oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jakov Edeski Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 covek je vladika...... :good2: What on earth can you do with a degree in theology? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 R.i.P Ljubo! http://www.mondo.rs/a634776/Sport/Ostali-sportovi/Preminuo-Ljuba-Vracarevic.html Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 R.i.P Ljubo! http://www.mondo.rs/a634776/Sport/Ostali-sportovi/Preminuo-Ljuba-Vracarevic.html Бог нека му души опрости! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Нека Љубу господ усели у царство небеско.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Mačevanje - šerm (evropsko mačevanje) Hostis Aeternus - Červený Újezd Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Capoeira Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бог је љубав! Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Помаже Бог браћо и сестре, Борилачки спортови су нешто што данас привлачи немалу пажњу великог броја људи, па и моју лично. Занима ме каква су ваша мишљења о таквим спортовима, као и о њиховој спојивости са нашом Православном вером. Многи гледају на практиканте разних борилачких спортова као на дивљаке и пропалице, који се само бију по ринговима, кавезима и сл. С једне стране могу да разумем таква мишљења, пошто они виде ствари из једног угла, али када узмемо пример једног Фјодора Емелианенка, онда све те тврдње падају у воду. Ко је икада пратио тог човека, зна да је то један прави Хришћанин, са многим хришћанским врлинама, пре свега га одликује невероватна смиреност, доброта, љубав... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
посна плазма Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Између осталог и мене занимају борилачки спортови, (ММА и тако то ) па ја мислим да су они ок све док не почнеш да уживаш у оном животињском просипању крви по ринговима и кавезима (гледајући а можда и лично учествујући?)...али ако се бавиш рекреативно и за само-одрбрану, мислим да је то уреду, чак и пожељно :.mislise. Бог је љубав! је реаговао/ла на ово 1 И све овога света, част и слава дође ми као ништа, и сва красота овога живота и диван изглед, показа ми се као дим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Као и све остало, они који се баве нечим могу то да ускладе са вером и да то обоже и нађу 1000 објашњења како је то у складу са православљем, а они који се не баве тиме и којима је то глупост могу да нађу 1000 објашњења како није у складу са православљем. Зависи само ко је у већини или ко је ауторитет и пресече. Европски борилачки спортови су чисто млаћење и туча без етике, а азијски имају етику али је она будистичка. Људи олако узимају Христово поруку о окретању другог образа, као то је метафорички, то се не односи на "обичне" људе и сл., али на кога се онда односи? Није рекао "Тренирај, буди у физичкој спреми, па кад неко крене да ти опали шамар, ти га блокирај". Али опет је такав приступ превише буквалистички. Људи који умеју да се туку (јер се борилачки спортови на крају увек сведу на то да се човек оспособи да се туче са другим човеком) су под јаким искушењем и не знам никога ко пред тим искушењем бар једном није поклекао. Мој лични став је да тренирање борилачких вештина треба снажно да буде прожето православљем јер је то нешто што само по себи није ни добро ни лоше, него може да буде и једно и друго. Бог је љубав! and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука