Jump to content

Srbija da podigne zid na granici sa Makedonijom!

Препоручена порука

Britanski stručnjak za Jugoistočnu Evropu Džejms Ker-Lindzi veruje da ima opasnost da EU zatvori granice i da na Srbiji ostane da udomi veliki broj izbeglica.

Где ће да живе, у Томиним викендицама?

Није нико од њих луд да остане овде, да су хтели било шта остали би у Турској, Грчкој, Македонији итд. Они иду у Немачку, Шведску и остале богате земље по сваку цену.

Подели на овим сајтовима

Где ће да живе, у Томиним викендицама?

Није нико од њих луд да остане овде, да су хтели било шта остали би у Турској, Грчкој, Македонији итд. Они иду у Немачку, Шведску и остале богате земље по сваку цену.

Videcemo koja je to cena, kad ih niko ne pusta a mi ih se ne mozemo otarasiti.

Подели на овим сајтовима

Videcemo koja je to cena, kad ih niko ne pusta a mi ih se ne mozemo otarasiti.

Odakle ti ovo da ih niko ne pusta?

Kroz madjarsku proslo 200 000, u hrvatskoj trenutno 30 000, u EU uslo 400 000 pd pocetka godine a u Srbiji njih 600 zatrazilo azil ..

Mislim, upotrebite barem elementarnu logiku ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

C.Baron :

Odakle ti ovo da ih niko ne pusta?

Kroz madjarsku proslo 200 000,

U HRVATSKOJ TRENUTNO 30 000 ..

u EU uslo 400 000 pd pocetka godine a u Srbiji njih 600 zatrazilo azil ..

Ne znam zašto al ga baš pretera Barone !

*Hrvati preuveličavaju broj izbeglica

Hrvatska poslednjih dana namerno preuveličava broj izbeglica koje u njihovu zemlju ulaze iz Srbije kako bi dodatno povećali tenzije u odnosima sa Beogradom.

Tako je objavljeno da je u samo u sredu "U HRVATSKU UŠLO 8 750 izbeglica", kao i da se "najveći priliv i dalje se očekuje na području Tovarnika i Iloka".

S druge strane, naše pogranične vlasti imaju podatak da je u sredu do 14. časova u Hrvatsku ušlo nešto manje od 3.000 izbeglica, što je tri puta manje od cifre koju navode vlasti u Hrvatskoj.

http://www.blic.rs/V...ju-preko-Dunava

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Na osnovu sporazuma o readmisiji, čiji je potpisnik Srbija, u Smederevo je stigao mladi bračni par s troje maloletne dece pošto nisu dobili politički azil u Danskoj.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Na osnovu sporazuma o readmisiji, čiji je potpisnik Srbija, u Smederevo je stigao mladi bračni par s troje maloletne dece pošto nisu dobili politički azil u Danskoj.

Koliko sam razumeo to nisu ovi iz Sirije, nego naši domaći što idu po zapadnoj Evropi i pokušavaju da negde dobiju azil, pa kad ne uspeju onda ih vraćaju nazad.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...