Jump to content

Srbija da podigne zid na granici sa Makedonijom!

Препоручена порука

Ali cime ces onda prehranjivati azilante preko zime?

А за зиму..."адидас" :)

Нисам паничар, али мени се ова ситуација у опште не свиђа. Овим се само убрзава процес исламизације ових простора. Очигледно је да они даље од нас тешко да ће моћи, и да ћемо им ми бити последња станица. Извините што ћу ово да кажем, понекад помислим да нас је сам Бог сачувао тиме што смо "изгубили Косово", јер за 20 - 50 година, темпом којим је растао шиптарски наталитет, стварно би нас остало само "за под крушку", овако су остали само у "њиховим границама".

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

А за зиму..."адидас" :)

Нисам паничар, али мени се ова ситуација у опште не свиђа. Овим се само убрзава процес исламизације ових простора. Очигледно је да они даље од нас тешко да ће моћи, и да ћемо им ми бити последња станица. Извините што ћу ово да кажем, понекад помислим да нас је сам Бог сачувао тиме што смо "изгубили Косово", јер за 20 - 50 година, темпом којим је растао шиптарски наталитет, стварно би нас остало само "за под крушку", овако су остали само у "њиховим границама".

Nema potrebe da stavljaš pod znake navoda. :))) Slažem se sa ovom tvojom konstatacijomj.Samo što mislim da taj proces prevazilazi naše prostore...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Eto im osnove za dalju saradnju po pitaju izbeglica ...

:)):))

Разних тих основа има, слушам баш ту данас... невероватно звучи, али за неке је неко правио и процене.

Od početka godine kroz Srbiju je prošlo oko 120.000 migranata. Prema procenama, za obezbeđivanje osnovnih potreba kao što su hrana, odeća, lekovi i prenoćište, dnevno potroše u Srbiji više od pet miliona evra. Međutim, sumnja se da veći deo tog novca završi u ilegalnim tokovima. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/2018584/Ko+poku%C5%A1ava+da+zaradi+na+migrantima.html
Подели на овим сајтовима

Zanimljiv video:

https://www.facebook.com/jajsemtadydoma/videos/828609707218693/

A ovo je još zanimljivije:

Izbjeglice/azilanti bi mogli riješit lošu populacijsku situaciju,

nedostatak ljudi tj. stanovnika u Srbiji, no, to bi baš mogli!

Naposljed rješavali to Šiptari a kako to takodjer svi znamo.

Još par ovakvih "rješenja" i južnoslovenskih Srba više neće biti.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/378797-uprchlici-by-mohli-vyresit-vylidnovani-srbska.html

Подели на овим сајтовима

To su tako inteligentna rješenja kao i ovo.

Bez imigranata neće biti na penzije!

Hahahaha, azilanti na socijalnoj pomoći

će nam baš mnogo zaradit za penzije.

http://moneymag.cz/duchody-penze/4608-bez-migrantu-nebude-na-duchody-varuje-profesor

Подели на овим сајтовима

To su tako inteligentna rješenja kao i ovo.

Bez imigranata neće biti na penzije!

Hahahaha, azilanti na socijalnoj pomoći

će nam baš mnogo zaradit za penzije.

http://moneymag.cz/duchody-penze/4608-bez-migrantu-nebude-na-duchody-varuje-profesor

Zaki ne brkaj izbeglice sa imigrantima ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja cu one koji mi pokucaju na zimu da posaljem kod Ћириличар-а.

Макар ће неко онда показати шта је та идеја о Србима као домаћинском народу  8086.gif

Подели на овим сајтовима

Ал' хајд сад стварно, заиста ми нису јасне неке ствари. Ти си теолог, и објасни ми само како хришћански теолог може на прво мјесто, у оваквој ситуацији, ставити далеко натегнуту могућност потенцијалних терориста у Србији ( а не милосрђе и помоћ )? Наглашавам - могућност потенцијалних.

За Зоскета разумијем у неку руку, али ти ми бркаш лончиће. Или си ти лош теолог, или ја сво вријеме имам погрешну представу о нашим богословима. Једно је од то двоје.

Друго, истина је да са мигрантима долазе одређене опасности. Нико то не спори. Али ти овдје говориш о стварно фантастичним сценаријима:

1) заратиће се ( једино може у БиХ ако убрзо не уђе у ЕУ или НАТО ) 

2) мигранти ће масовно устати против Србије јер су сви радикални муслимани ( сви подржавају шеријат, сви тјерају жене да се покривају, сви гледају на џихад као на буквални рат итд. )

3) терористи спавачи сада само чекају да ударе на Србију

Не знам стварно да ли тролујеш. Ако да, онда свака ти част, превазишао си и Рилана. Али ако си озбиљан, онда заиста не знам шта да кажем. Но хајд, само још ово - сви терористички напади који су се десили на Балкану и који су се требали десити, а нису, потичу од Балканаца:

1. За вријеме Додиковог говора на једној конференцији, полиција је нашла у близини сакривено оружје. Открило се да га је сакрио наш човјек, Балканац, коме је Додик преко главе више;

2. Мевлид Јашаревић, Бошњак, грађанин Србије из Пазара је пуцао на амбасаду САД у Сарајеву. Ишао је у вехабистичке школе које финансира Саудијска Арабија.

3. Она пуцњава у Зворнику, када су убијена два полицајца недавно - исто наш, Балканац, Бошњак.

С друге стране, који су нереди за које су мигранти криви? Пробили кордон у Ђевђелији јер се Македонија према њима односи као да је ратно стање. Онај видео што си поставио, нереда у Мађарској, која се исто односи према њима као да је у питању ратно стање на Балкану.

Подели на овим сајтовима

За Зоскета разумијем у неку руку, али ти ми бркаш лончиће.

Слушај батице,уз дужно поштовање за твоје либерално опредељење иако си у осињаку националиста филозофског факултета, млад си и незрео ,данас те води једна идеја,сутра друга, тако да тешко да ти ишта можеш да разумијеш...

Друга ствар,емигранту у Србији су сасвим пристојно дочекани,не видим да им било шта смета и недостаје, те смо ми свој милосрдни и хуманитарни карактер показали,много више него ли македонци и мађари,нпр...

Поред свега тога било би крајње неразумно и идиотски,мада нам је таква  и власт, да се не буде на опрезу,пратити и контролисати улаз емиграната, и ако им је жеља да иду на запад, а јесте,што пре омогућити да наставе тамо где су кренули...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

azilanti-migranti-goll248.jpg

Svako od njih potencionalni je - spavač!

Једини спавачи о којима треба да бринемо су они у нама.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Слушај батице,уз дужно поштовање за твоје либерално опредељење иако си у осињаку националиста филозофског факултета, млад си и незрео ,данас те води једна идеја,сутра друга, тако да тешко да ти ишта можеш да разумијеш...

Друга ствар,емигранту у Србији су сасвим пристојно дочекани,не видим да им било шта смета и недостаје, те смо ми свој милосрдни и хуманитарни карактер показали,много више него ли македонци и мађари,нпр...

Поред свега тога било би крајње неразумно и идиотски,мада нам је таква  и власт, да се не буде на опрезу,пратити и контролисати улаз емиграната, и ако им је жеља да иду на запад, а јесте,што пре омогућити да наставе тамо где су кренули...

Ја сам мислио кад навале ти муслимани да ћемо их ми све везати жицом и потерати до Сребренице па побити. Сад ми стварни није јасно како се то није десило?!

Подели на овим сајтовима

Ја сам мислио кад навале ти муслимани да ћемо их ми све везати жицом и потерати до Сребренице па побити. Сад ми стварни није јасно како се то није десило?!

Tako sto u Srbiji ipak nisu svi bas kompletne budale...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Srbi ce kao castan narod pomoci ljudima u nevolji.

Bravo za Vucica opet, poneo se kako i dolikuje Srbinu, juna ki kada se pucalo i ljudski kada treba pomoci drugome u nevolji. Pravi srbin.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ја сам мислио кад навале ти муслимани да ћемо их ми све везати жицом и потерати до Сребренице па побити.

Комплетирај реченицу, удени негде и нож...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...