Zayron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Pa znate li da islamske zemlje kao kolektivni član OUN imaju potpisanu Povelju prava i sloboda čovjeka sasvim drugačije formulisanu nego rtu koja važi za cijeli ostali svijet jer tamo se ljudska prava što znači i muška i ženskia i djece i porodična i sva ostala radna itd. definuju kao ona koja nisu ui suprotnosti sa šarijom, šerijatom i to su si oni isposlovoali od OUN a pravu na Crveni poliumjesec i smislu toga da i ne spominjem. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 sramota za jednog teologa da iznosi takve lazi, ne razmisljas da ces ici i ti Bogu na istinu. Послаћемо онда и Xenophobic bs.wikipediju Bogu na istinu. Crveni polumjesec je simbol koji u većini muslimanskih zemalja zamjenjuje simbol Crvenog krsta. Crveni polumjesec na bijeloj pozadini se prvi put počeo koristiti u Osmanskom carstvu za vrijeme rusko-turskog rata između 1876. i 1878. godine. Prema legendi, to je učinjeno budući da je znak crvenog krsta umanjivao moral turskih boraca u borbi protiv kršćanskih Rusa. Međunarodna organizacija Crvenog krsta je 1878. godine prihvatila korištenje drugih simbola u nekršćanskim zemljama, a simbol crvenog polumjeseca je zvanično priznat 1929. godine kada je uvršten u član 19 Ženevske konvencije. https://bs.wikipedia.org/wiki/Simboli_Me%C4%91unarodnog_pokreta_Crveni_krst_i_Crveni_polumjesec Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 sramota za jednog teologa da iznosi takve lazi, ne razmisljas da ces ici i ti Bogu na istinu. To snimak svakako ne pokazuje.Migranti odbijaju hranu jer zele da ih oslobode iz zice kojom su ih opasali kao da su zivotinje u tom blatu, zato su i kamermanima rekli da odlaze da ih ne snimaju, jer se osecaju ponizeno, tako bi i ja uradila i svaki normalan covek, trazila bi pre svega slobodu i odbila "milosrdnu pomoc". ova zemlja je data svim ljudskim bicima na koriscenje i ne moze niko da me opasava zicom.. jedino sto su zeleli je da nastave svoj put. To je besmislica! Iz te žice u Makedoniji ih u Češkoj na primjer čeka takva koja je ravna zatvoru. Tamo se moraju predati mobilni telefoni, razgovara se kroz nerazbitno staklo. Areal čuva straža sa psima. U Njemačkoj je to malo labavije zbog velikog mnoštva imigranatas ali slično. Žice i ograde se podrazumijevaju, moraju biti epidemiološki pregledani, identifikovani itd. http://zpravy.aktualne.cz/domaci/manzela-svedky-drzi-v-bele-mluvili-jsme-jen-skrz-sklo-rika/r~c726b8f841c411e5b286002590604f2e/ http://zpravy.aktualne.cz/domaci/mrize-a-ploty-uprchliky-vitaji-vysni-lhoty/r~77f2d2f43c5a11e58f1e002590604f2e/ http://zpravy.aktualne.cz/domaci/bojim-se-o-decka-nechci-tyfus-tabor-s-bezenci-strasi-obec/r~b30422ce1f4711e586d30025900fea04/ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sva imena su vec zauzeta Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Kada su jednog nemackog decaka pitali jel ima kod tebe u odeljenju puno migranata, on je odgovorio : Nema, tamo su samo deca! GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Bitno je očima nevidljivo". "Budite ljubazni prema ljudima dok se penjete, možete ih ponovo sresti kad budete silazili ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Putna agencija EU Tour. Putovanja po svijetu za doživljajima su suvišna, mi vam to sve dovezemo kući. Od nigerijskih švercera ljudima su sad bogataši. EU je na nas kratka - tvrde oni. http://alianciazanedelu.sk/?p=6427 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Хехе,приметно је да форумски гастоси по цену живота бране емигранте и њихова права,јер суштински и они то јесу... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Ovaj dječak iz Sirije je SAM DOŠAO OD DAMASKA DO BEOGRADA! Objavljeno: 26.08.2015. - 10:00 "Svake noći plače, onda kada misli da ga ne vidimo. Srce da ti pukne kad ga čuješ kako jeca" Autor: Telgraf.rs Mali Sirijac Abdul Kerim Faris (10) prepešačio je sam, bez ijednog člana porodice, skoro 2.500 kilometara od Damaska do Beograda. Mali Abdul, koji je trenutno nastanjen u parku kod Autobuske stanice u Beogradu, kaže da ga je na put poslao otac, kao najmlađe muško dete u familiji. – Tata mi je samo rekao: ”Beži sine spasavaj se”, a on je ostao uDamasku da čuva moju braću i sestre. Kazao mi je da idem u Nemačku i da će me tamo naći. Svaku noć sanjam njega i majku i čeznem da ih opet vidim – započinje svoju potresnu ispovest ovaj hrabri dečak. Ovaj dečak je ljubimac grupe izbeglica koja je juče u 40 autobusa došla iz Preševa u Beograd. Pre toga je četiri meseca prešaćio do Đevđelije, gde je preživeo pakao u sukobu sa policijom. A onda do makedonsko-srpske granice, pa do srpske prestonice… Iako stariji paze na njega i pokušavaju da mu se nađu u nevolji, ali on je ipak sam, bez ikog svog. Foto: Informer/Peđa Milosavljević – Svašta sam preživeo pre nego što sam stigao ovde! Najteže mi je bilo prošlog vikenda kada smo iz Makedonije pokušavali da uđemo u Srbiju. Policija nas je gurala i tukla, ljudi su padali, deca su plakala. Nikad u životu se nisam uplašio kao tada – priča Abdul Kerim. Iako ni njemu nije lako, brine za svoje roditelje, brata i sestre. – Bojim se da ih ne ubiju bombe. Tamo u mojoj zemlji je rat, strašno je, stalno se pitam da li ću ih ponovo videti, moje najmilije. A ako i stignem u Nemačku, kako će me oni tamo naći? – pita se ovaj mališan. Iako imaju svoji muka, ostale izbeglice iz Sirije su potresene zbog sudbine malog Abdula. Kažu da je najstrašnije noću, kada počne da doziva roditelje. Foto: Informer/Peđa Milosavljević – Žao nam je ovog dečaka. Vidimo koliko je uplašen i koliko mu nedostaje porodica. Svake noći plače, onda kada misli da ga ne vidimo. Srce da ti pukne kad ga čuješ kako jeca. Pokušavali smo da stupimo u kontakt sa njegovim roditeljima, ali nismo uspeli. Ko zna šta je s njima. Kada smo bili u Grčkoj, mali se razboleo, bolelo ga je grlo i imao je visoku temperaturu. Baš smo se prepali zbog njega – priča Hamad Ahmet iz Damaska. Dečak će danas zajedno sa grupom muškaraca koji brinu o njemu krenuti put Mađarske, pa odatle u Nemačku. Foto: Tanjug/Tanja Valič -Izdržljiv je on, ide s nama kao da mu je dvadeset. Šta će jedano dete, nema izbora. Šta god da bude, nema izbora. Šta god da bude, mi ga nećemo ostaviti. Kako bude nama, biće i njemu – rekli su uglas Sirijci koji čuvaju malog Abdul Kerima. Prema MUP-ovim podacima od početka godine ukupno 9.000 dece je zatražilo azil u Srbiji. Trećina od tog broja su izbeglice bez roditeljske pratnje. Toliko ih je samo registrovanih, dok je broj dece koja se ne prijave višestruko veći. Telegraf.rs Crveni Baron, Плутон and Sva imena su vec zauzeta је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sva imena su vec zauzeta Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Хехе,приметно је да форумски гастоси по цену живота бране емигранте и њихова права,јер суштински и они то јесу... primetno je i da oni koji su napadali izbeglice devedesetih , sad napadaju emigrante. poznate su one price, vid onog izbeglicu kako se snasao, kucu sazidao, sram ga bilo , a sad idu komentari vidi ove azilante kako parlaju engleski i motaju evre po dzepu. kako su mogli samo da idu u skole i nauce engleski. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Bitno je očima nevidljivo". "Budite ljubazni prema ljudima dok se penjete, možete ih ponovo sresti kad budete silazili ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 primetno je i da oni koji su napadali izbeglice devedesetih , sad napadaju emigrante. poznate su one price, vid onog izbeglicu kako se snasao, kucu sazidao, sram ga bilo , a sad idu komentari vidi ove azilante kako parlaju engleski i motaju evre po dzepu. kako su mogli samo da idu u skole i nauce engleski. Ајде пази шта причаш, мени је била пуна кућа избелглица из Крајине после олује... Друга ствар,завист што је неко успео,кућу саградио,нема везе са избеглиштвом,срби су такав народ,то им је некако у карактеру,увек гледају у туђе двориште,на жалост... Ето,хвала богу,па си и ти школе завршила и језик научила,па су те примили , тако да се не секираш,ускоро ће ти прве комшије бити еманциповани муслимански азиланти... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Evo, malo sam istrazio na netu... odbijanje pomoci nema veze sa crvenim krstom nego se radi o iskazivanju revolta zbog cinjenice da ih ne pustaju da predju preko granice pa pruzanje pomoci vide kao licemerje koje oni odbijaju. http://www.ilpost.it/2015/08/25/debunking-migrants-video-red-cross-macedonia/ Trebalo mi je celih 2 i po minuta da pronadjem pravu istinu o ovom klipu. Citava nacija se na fejzbuku i tviteru zapalila sa psovkama upucenim emigranitima koji "odbijaju pomoc zbog krsta"... ranije sam bojazljivo govorio da smo kao nacija vrlo glupi ljudi ali sada ponosno kazem da smo glupi ko muski polni organ... svi odreda... Moram da ponovim post jer ga mnogi nisu videli izgleda... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Та идеја о насељавању азиланата по запуштеној српској земљи није баш паметан потез,па куд ћемо са нашом дијаспором,кад их буду једног дана најурили све комплет... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Их бре, ја сам мислио да си то озбиљнији човек. Пре свега наслов је тенденциозан. Али ваљда медији томе служе. Да разгоре и распламсају, да уплаше па онда да манипулишу. И да зараде. Нигде се са снимка не види због чега емигранти негодују па је аутор тог прилога дао себи новинарску слободу да то онако "објективно" интерпретира. А има ту и једна друга интерпретација, реалнија и логичнија. Та их је полиција малтретирала, меће их у жице, третира их као стоку, не да им да прођу даље. И кажеду људи "Иш, бежи тамо, не треба нам ништа од вас, чибу бре багро, шиба те нас, уторили сте нас, а овамо нам шатро дајете неке пакете, ко зна шта је у њима, оћете да поцркамо". Другим речима и у таквој ситуацији су задржали неки понос и достојанство људског бића. Е сад, има она народна "У страху су велике очи", оћу рећи свашта се види, па тако и ово, штоно кажу има тога вазда било у Србаља а и диљем васцелог дуњалука и код другијех народа. Маштовит си ти дечкоња MiroslavJ, превише, па ваљад зато и губиш ко'цет'рацију. С друге стране, ја и не бих нешто да се понављам, а паметном је и једном довољно касти... https://www.pouke.org/forum/topic/40158-srbija-da-podigne-zid-na-granici-sa-makedonijom/?p=1330101 https://www.pouke.org/forum/topic/40158-srbija-da-podigne-zid-na-granici-sa-makedonijom/?p=1330111 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Илуминати. Не знам браћо шта бих друго рекао. Није она крива, него је невешта, ето излете јој, тужној, тајни план свеЦке владе да затре Србе као моћну силу која једина има снаге да "стане у кВај" силама зла и хаоса. Тц, тц, тц... Как'и те сад ламинати стакли тцрни MiroslavJе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Поззз. Бјаж. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 26, 2015 Пријави Подели Написано Август 26, 2015 Хехе,приметно је да форумски гастоси по цену живота бране емигранте и њихова права,јер суштински и они то јесу... Pa naravno, u ljudskoj prirodi je da gleda sopstveni interes. Na tome se bazira ceo trzisni sistem. Ali ne samo iz ugla gastosa, u mom slucaju je iz ugla srbina. Sto vise muslimana u EU to bolje. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука