Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 23 hours ago, Juan рече Ја баш мислим да није. Читава та машинерија је дефинитивно психопатска, тако да су дела сваке администрације психопатска, те је онда сама позиција председника САД морално упитна ко год да је на њој, али заиста не разумем чему толико оцрњивање самог Обаме као личности кад је очигледно да је и образованији и уљуднији од већине политичара, не само америчких. Нормалан породичан човек без скандала за разлику од Клинтона, Трампа који изјављује да би општио с ћерком кад му не би била ћерка, Буша који је no comment итд. Зар није довољно да се не слажеш с Обамом политички? Проблем је што људи мешају ту две сасвим различите ствари. Какав је неко приватно, да ли је добар породичан човек, другар са којим можеш добро да се проведеш итд. је сасвим различито од тога какав је неко политичар. Нема никакве сумње да је Обама шарматнан лик са којим би, ко што смо рекли, могли да седнемо негде на пиво и лепо се проведемо. Али политичар Обмана је сасвим други лик. То је човек који лаже и глуми без да оком трепне, који без да трепне злоупотребљава туђу несрећу за своје политичке циљеве, а при том је веома неодговоран итд. Мене је живот научио да не падам на шарм (бар што се мушких особа тиче...), тако да ме то што је сав тај народ одушевило код њега уопште није дотакло. Кад сам га први пут видео у њему сам одмах видео само веома вештог манипулатора и лажова. Мислим да сам то поменуо још негде на форуму Верујем кад се он први пут појавио, можда негде може да се нађе... Значи, то што се ми не слажемо политички нема никакве везе. Нити ја њега мрзим. Само мислим да је политичар Обама једна веома негативна личност. Могуће да је добар другар, муж и отац, ал` то мене уопште не занима. Немам намеру са њим да се дружим, нити да га женим. 19 hours ago, Ћириличар рече CUZ HES A FRIGGIN LIBTARD NIGGER!!! То са наводним расизмом је стварно више мучно да се слуша... За деценију колико сам овде никад и нигде нисам чуо никога да каже тако нешто, а нисам приметио ни било какав наговештај да неко мисли. Расизам је бре ствар прошлости, то више не постоји. САД је најизмешанија држава на свету где има толико различитих нација, вера и свега осталог да ти се заврти у глави. И сви живе у миру, сарађују међусобно без проблема. По закону вероватноће вероватно има нека будала која себе зове "расистом" ту и тамо, ал` нису никакав фактор. Све укупно их вероватно има дваес-триес... Значи, батали то молим те... Никад у животу нисам чуо да неко критикује прецедника због боје коже, већ су то већином веома аргументоване ствари које се тичу економије, спољне и унутрашње политике. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 21 hours ago, Ћириличар рече осим можда Мекејна који ми се чини да је генерално океј Џон Мекејн...? Ако си тражио горег и луђег од овог претходног, нашо си га. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 А зашто је политичар Обама који лаже и манипулише да би придобио гласове лош, а Трамп који лаже и манипулише (а видели смо да то очигледно ради јер даје потпуно контрадикторне изјаве у различитим околностима) је маркетиншки геније? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече То са наводним расизмом је стварно више мучно да се слуша... За деценију колико сам овде никад и нигде нисам чуо никога да каже тако нешто, а нисам приметио ни било какав наговештај да неко мисли. Расизам је бре ствар прошлости, то више не постоји. САД је најизмешанија држава на свету где има толико различитих нација, вера и свега осталог да ти се заврти у глави. И сви живе у миру, сарађују међусобно без проблема. По закону вероватноће вероватно има нека будала која себе зове "расистом" ту и тамо, ал` нису никакав фактор. Све укупно их вероватно има дваес-триес... Значи, батали то молим те... Никад у животу нисам чуо да неко критикује прецедника због боје коже, већ су то већином веома аргументоване ствари које се тичу економије, спољне и унутрашње политике. Па о таквим ликовима и говорим. Такви отворени, али углавном и прикривени расисти су били стереотипни дио Републиканаца већ дуго времена и онда баш са њихове стране долази толико нетрепељивости које не би требало бити. И естаблишмент је такву слику погоршао прихватајући политику тоталног рата са Обамом зато што... ни сам не знам одакле толика нетрпељивост према њему. Наравно, нема ту расизма како би МСНБЦ волио да га има, али да нема расизма према њему уопште - мало је вјероватно. А и то што га има, у негативном смислу, долази са републиканске стране. А са друге стране Републиканци као економски либерална странка га биолошки не подноси јер је човјек оличење лијевичара у САД. Спојиш та два сегмента и ето зашто Обаму не воле. Мислим, толико се ГОП пута нерационално понашао да се човјек запита јесу ли им сви лончићи на броју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 23 hours ago, Juan рече Само не знам шта се то одједном догодило да Обама постане психопата, а Трамп као нека готива, мега цар. Мени Трамп није нешто много симпатичан, само коментаришем шта се дешава. То није израз симпатије или подршке... Да је бољи од Клингтонке, јесте. Не зато што је много добар, него зато што је скоро свако бољи од ње. 23 hours ago, Juan рече У било ком другом контексту, у стварном животу, Гризли би за некога ко је као Обама рекао да је културан, нормалан и паметан човек с много погрешним идејама, а да је Трамп (тј. његова јавна презентација, јер ја више немам појма какав је тај човек заиста и шта заиста мисли) обичан будак, типа оних пијанаца испред продавнице који спопадају жене које пролазе, лупају глупости итд. Као што рекох, овде разговарамо о њиховој "политичкој" варијанти. Мене уопште не занима ко је од њих "културан и нормалан" у приватном животу. То је њихова ствар. Мени, на пример, уопште није јасно што се људи толико цимају кад неки политичар има "секс скандал" или слично. Ко да други људи немају... Да л` ће програмер или трговац да изгуби посао зато што има љубавницу? А камо ли да га неко изводи на суд... Никога бре није брига, на послу је важно само како радиш свој посао. Е, политичар је неко кога смо ми запослили да нешто ради и као послодавци треба да се бавимо резултатима. А брачне проблеме нека решава са својом женом, шта мене то брига. У том смислу, то што ти кажеш "овај је фин, а овај није" мене уопште не занима. Интересују ме само резултати. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Џон Мекејн...? Ако си тражио горег и луђег од овог претходног, нашо си га. Не знам, за разлику од Буша он може сложити смислене реченице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Управо сада, Grizzly Adams рече Да л` ће програмер или трговац да изгуби посао зато што има љубавницу? Ако је газдина жена... Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Али јесте битно да ли је неко фин и културан или није. Може неко да буде најбољи у послу, ако је гадан човек, тешко је с њим радити. Наравно, не говорим о неким приватним гресима и "гресима", него о тону којим разговара, начину на који третира друге људе итд. Културан човек који је у заблуди има шансе да чује другачији став и да се промени. Арогантни балван који мисли да је најпаметнији на свету и коме је једини начин комуникације да надгласа друге нема много шансе да се поправи. Шта да поправи кад је увек у праву? АлександраВ, Avocado and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 9 minutes ago, Ћириличар рече Републиканци као економски либерална странка Aquilius Cratus and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 hour ago, Juan рече НАЧЕЛНО; НАААЧЕЛНООО, ПРООГРАМСКИ Реалност је друга ствар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 4 minutes ago, Juan рече А зашто је политичар Обама који лаже и манипулише да би придобио гласове лош, а Трамп који лаже и манипулише (а видели смо да то очигледно ради јер даје потпуно контрадикторне изјаве у различитим околностима) је маркетиншки геније? Зато што је Трамп ишао против естаблишмента, сам против свих, изван устаљених обичаја. Ово што је он урадио није нико никад. И то јесте генијално, нема шта. Без обзира да л` се са њим у нечему слажем или не. Додуше, било је још сличних политичких успона у историји, надам се да нећу после морати да се правдам ко вл. Николај и остали... Боже сачувај. Обама је само био стандардни партијски лажов. Само мало бољи и шармантнији од осталих. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 21 hours ago, RYLAH рече Безвезе сад да причам јер није објављено, ал после неког такмичења међународног цимнули ме из неког украјинског студенцког часописа да дам прогнозу са Обаму и Гитмо (тад је била атмосфера да ће Обама одма сутра дугаси Гитмо). Ја им дам анализу на једва целој страни где прогнозирам да они то неће да затворе у догледно време из хиљаду разлога, они ми се захвале и не објаве јер су ме гледали ко будалу.То је било пре скоро осам година, кад је Обама тек сео на трон. Ниси био сам у тој процени, ако ти је лакше... RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 20 hours ago, GeniusAtWork рече Може неко да ми објасни шта је тачно проблем са Обамом? Зашто није адекватан за председника, како је то упропастио земљу, зашто је псајко, најгори од свих, ОбМана и слично? Па ево изнад сам написао пар ствари, ако треба још кажи... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 8 minutes ago, Grizzly Adams рече Додуше, било је још сличних политичких успона у историји, Mislim da ne gledamo u novog Hitlera ili Musolinija. Ni blizu... To bi Crazy Left htelo da mislimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 9 hours ago, Срђан Шијакињић рече На основу онога што ја успут мало пратим, чудим се зашто је Трамп (или његов изборни штаб) одлучио да до краја иде тврдо и циркузантски и да не проба да ублажи мало наступ да би показао људима да није потпуни шарлатан. Зашто ли није покушао да пошто је већ задобио пажњу циркузањем обједини у себи неког ко није део естаблишмента али није ни примитивац... То је само утисак који се стиче на основу пробраних клипова где људи издвоје његове "гафове", иначе Трамп уме да одржи јако добар говор кад `оће, може и то да се нађе. Пробајте да нађете неки документарац о његовом животу па ћете видети да он није уопште шарлатан нити будала. Напротив, изузетно способан човек који је успео на једном од најконкурентнијих тржишта на свету. Кажем опет - стварно не знам какав ће он да буде прецедник (а изгледа да ће да буде), овај његов наступ током кампање очигледно нема никакве везе са његовим правим ставовима. Ко још нормалан мисли да уопште може да се направи зид дуж целе границе са Мексиком? То је бре физички немогуће... Огромно пространство. И још да ће Мексико да плати... То су бре све будалаштине и представа. Он је човек схватио да се налази у циркусу, па се тако и понашао. Ал` није он крив што је политичка сцена циркус. Тај циркус су направили ови други који се праве озбиљни. Можда испадне и неки луди диктатор, не знам. Само знам да луд човек не може да направи ово што је направио по NYC. Може неко ко је веома упоран и агресиван, спреман да се бори да победи по сваку цену. Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука