Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Paradoksologija рече Ja ih imam u Srbiji... Зар их нисмо протерали 1912? Не вреди, мора опет устанак, иначе "дегенерација". Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Turci, ne Bošnjaci? Da. Iz Turske. Poreklom Turci. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 2 минута, Juanito рече Зар их нисмо протерали 1912? Pa i ja se čudim sad... Baš rasistički od naše vojske. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 9 минута, Paradoksologija рече Da. Iz Turske. Poreklom Turci. Jesu li urbani tipovi ili konzervativni? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 10 минута, Аурор рече Jesu li urbani tipovi ili konzervativni? Glupo pitanje, sigurno su urbani, ateisti, liberali, feministi i "drugoturkijanci", inače se ne biste družili. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Glupo pitanje, verovatno su urbani, ateisti, liberali, feministi i "drugoturkijanci", inače se ne biste družili. A ja htela da ti odgovorim kao da vodimo neki ozbiljan razgovor... Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 5 минута, Paradoksologija рече A ja htela da ti odgovorim kao da vodimo neki ozbiljan razgovor... Reci, izvini. Koliko razgovor o tome već može da bude ozbiljan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Reci, izvini. Koliko razgovor o tome već može da bude ozbiljan... I opet sam krenula da odgovaram dok nisi editovao i dodao drugi deo. Kao da si izgubio sposobnost ljudske komunikacije. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече I opet sam krenula da odgovaram dok nisi editovao i dodao drugi deo. Kao da si izgubio sposobnost ljudske komunikacije. 'Nači say it. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 8 минута, Paradoksologija рече A ja htela da ti odgovorim kao da vodimo neki ozbiljan razgovor... Ozbiljan razgovor sa Aurorom? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Управо сада, Avocado рече Ozbiljan razgovor sa Aurorom? Najgori sam od sve đece... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Кад смо већ код мимова... (нађено овде негде) Paradoksologija and Avocado је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 36 минута, GeniusAtWork рече Кад смо већ код мимова... (нађено овде негде) Nađi broj ljudi koji u ovim zemljama umru čekajući na zdravstvenu uslugu, operaciju itd. Neki sam broj video, baš sam se iznenadio. I u Americi i ovamo problem stvara država. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Опет ћу да будем проглашен за бездушност, ал` ајде нек иде живот... За било коју неизлечиву или тешко излечиву болест јасно је да можеш да потрошиш све паре покушавајући да се излечиш. То је једноставно закон економије, нешто чега нема кошта бесконачно. У овом случају нема лека или је изузетно скуп. И сад оно што је тешко прихватити - одлука је на појединцу. Значи, мора да одлучиш да ли су ти важније те паре што имаш или ћеш све да их потрошиш у нади да се излечиш. Једног дана дође време за одлазак... Ту паре не помажу. То је помисао људима много страшна, не желе ту одговорност. Ни за себе ни за ближње. Оно што ова "државна здравства" постижу па их људи толико воле је у ствари да неко донесе ту одлуку уместо тебе. Чисто психолошки је људима лакше тако. Неки тамо бирократа је донео правило које каже: "На овог смо потрошили довољно, нема више. Време му је за Вечна Ловишта". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 пре 10 минута, Grizzly Adams рече Опет ћу да будем проглашен за бездушност, ал` ајде нек иде живот... За било коју неизлечиву или тешко излечиву болест јасно је да можеш да потрошиш све паре покушавајући да се излечиш. То је једноставно закон економије, нешто чега нема кошта бесконачно. У овом случају нема лека или је изузетно скуп. И сад оно што је тешко прихватити - одлука је на појединцу. Значи, мора да одлучиш да ли су ти важније те паре што имаш или ћеш све да их потрошиш у нади да се излечиш. Једног дана дође време за одлазак... Ту паре не помажу. То је помисао људима много страшна, не желе ту одговорност. Ни за себе ни за ближње. Оно што ова "државна здравства" постижу па их људи толико воле је у ствари да неко донесе ту одлуку уместо тебе. Чисто психолошки је људима лакше тако. Неки тамо бирократа је донео правило које каже: "На овог смо потрошили довољно, нема више. Време му је за Вечна Ловишта". Хм... Брате, пријатељу, операција слепог црева у том твом Вавилону је 120 000 долара. И словима: сто двадесет хиљада долара. Слепо хебено црево, рутинска ствар. Један MRI је неколико хиљада (можда и више), док је у Србији 200 евра код приватника, по тржишној цени, без икаквог осигурања. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука