Avocado Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 24 minutes ago, GeniusAtWork рече Је л' неко зна која је уопште поента тог електорског система, има ли он било какве предности у односу на директно бирање или је заоставштина из прошлости која се ето без разлога одржала до дан-данас? Zaostavština iz prošlosti. Founding fathers su se bojali varijante u kojoj se demokratija izrodi u ono što je Aristotel nazivao "vladavinom rulje" tj. ohlokratijom. Ovo su smatrali mehanizmom koji može da spreči takvu situaciju. Danas je besmisleno... mislim, kad su elektori spremni da izglasaju ovog balvana, ne znam u kom drugom primeru bi mogli da zaključe da je narod pogrešio... GeniusAtWork and Juanito је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 30 minutes ago, Avocado рече Danas je besmisleno... mislim, kad su elektori spremni da izglasaju ovog balvana, ne znam u kom drugom primeru bi mogli da zaključe da je narod pogrešio... ...или ову убицу... Juanito, Аурор, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Аурор and Aurelije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 И ко побиједи!!? Мислим, није да ме интересује.......питам онако Grizzly Adams, Аурор and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 11 minutes ago, Биљана рече И ко побиједи!!? Мислим, није да ме интересује.......питам онако Још се побеђавају... Биљана је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 1 hour ago, GeniusAtWork рече Је л' неко зна која је уопште поента тог електорског система, има ли он било какве предности у односу на директно бирање или је заоставштина из прошлости која се ето без разлога одржала до дан-данас? Moguce je da neko ima ukupno vise glasova, a da izgubi izbore. To je bilo slucaj sa Al Gore vs. George W. Bush. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 2 hours ago, Aurelije рече cini ga grupa intelektualaca koji veruju da su belci superiorniji od ne-belaca(sustina njihovog uverenja), Ovo nije tacno, niti je slucaj sa alt-right, ovo je sustina uverenja belih suprematista... Alt-right je vise o Western supremacy nego o white supremacy. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 4 minutes ago, Господин Дареалис рече Ovo nije tacno, niti je slucaj sa alt-right, ovo je sustina uverenja belih suprematista... Alt-right je vise o Western supremacy nego o white supremacy. Ne, alt right je originalno white supermacist. Oni veruju da je zapadna civilizacija superiorna zbog belaca. Jer su belci superiorniji od ostalih. Milo ovde rebredira, da ne kazem, laze, jer su mnoge ugiltali u alt right iako im nije mesto tu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 19 minutes ago, Aurelije рече Ne, alt right je originalno white supermacist. Oni veruju da je zapadna civilizacija superiorna zbog belaca. Not true. Tj. nema to nigde definisano i napisano, ali nisam video da se potencira ili pominje, al sam npr. cuo Klingtornku da kaze da je 'emerging racist ideology'... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 21 minutes ago, Господин Дареалис рече Not true. Tj. nema to nigde definisano i napisano, ali nisam video da se potencira ili pominje, al sam npr. cuo Klingtornku da kaze da je 'emerging racist ideology'... Pogledaj prve i originalne autore koji su smatrani alt-rajt jos pre 40 godina. Klintonovka je to iskoristala da bi ugurala sve redom u taj tabor. Problem je sto vecina ljudi koje danas smatraju alt-right to nisu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 39 minutes ago, Aurelije рече Pogledaj prve i originalne autore koji su smatrani alt-rajt jos pre 40 godina. Klintonovka je to iskoristala da bi ugurala sve redom u taj tabor. Problem je sto vecina ljudi koje danas smatraju alt-right to nisu. Ma kakvi, slabo ima veze sa njima. Sad je vise kombinacija libertarijanstva/konzervativizma i (potpuno politicki nekorektne) decije nestasnosti. .. uros је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 4 minutes ago, Господин Дареалис рече Sad je vise kombinacija libertarijanstva/konzervativizma i (potpuno politicki nekorektne) decije nestasnosti... Само избаци либертаријанизам из приче. Код алт-рајта тога нема, они су етатисти. И ти си то постао или си одувек био. Подржаваш Трампа који је протекциониста и смета ти кад Клинтонка говори о тржишту без граница. Ја не верујем уопште да је Клинтонка искрена у томе нити у било чему, она је лажов као и сви политичари, само кажем да либертаријанцу тај део њене приче не би требало да буде споран. Напротив, споран би требало да буде Трампов протекционизам и гледање на економију као на такмичење држава уместо појединаца. Aurelije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 9 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Само избаци либертаријанизам из приче. Код алт-рајта тога нема, они су етатисти. И ти си то постао или си одувек био. Tacno alt rajt jesu etatisti. Pricam o oroginalnom alt rajtu a ne ovoj situaciji gde se svako ko gotivi trampa zove alt right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Ја кад сам први пут чуо за њих овде на форуму, помислио сам да је то неки shortcut на тастатури Јанко, Срђан Шијакињић, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 1 minute ago, Aurelije рече Tacno alt rajt jesu etatisti. Pricam o oroginalnom alt rajtu a ne ovoj situaciji gde se svako ko gotivi trampa zove alt right "originalni" alt-right je relativno nova pojava (2008 se pominje prvi put), ni nije nikakav politicki pokret; jednostavno to su gomila konzervativaca koji ne zele nista da imaju sa NeoCon republikancima ili drugim "righ wing" likovima koji su samo na jeziku konzervativci a u realnosti su ratnohuskacki i sustinski levicarski (big government) olos. Аурор and Aurelije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука