Кратос Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Kažu ako Tramp izgubi Floridu the bitch wins. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Čovek objasnio Pontifex Emeritus, ИгорМ and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 15 hours ago, Grizzly Adams рече Он је претходних дана потпуно напустио "радно место" и иде около да проповеда за Клингтонку... Обратите пажњу како се обраћа људима: Jel mi gledamo isti video? - Neko iz publike, ko je trampov simpatizer je viknuo "buu" dok je obama pricao. - Obamini sledbenici su zbog toga podigli galamu usmerenu ka tom coveku, iz cistog negodovanja. - obama je prekinuo govor da bi SVOJIM pristalicama rekao da se smire i da postuju svacije misljenje pozivajuci se na "slobodu govora" ? Ћириличар and Juanito је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 9 hours ago, Господин Дареалис рече Ma ja mislim da treba da se pokrene neki fond za pomoc trampovim pristalicama... ti ljudi sta su se napatili u zivotu, to ni vucic ne bi umeo da opise... Paradoksologija and Аурор је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 10 hours ago, uros рече I opet nisi odgovorio na pitanje. A znas zasto? Zato sto si savrseno svestan da je u pitanju providna i niskobudzetna levicarska namestaljka. A ti stvarno mislis da je ono hilarin pristalica koji pokusava da polomi trampov znak na travnjaku? Ili se radi o visokobudzetskoj rasistickoj namestaljci...? Juanito је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 1 hour ago, cloudking рече Ma ja mislim da treba da se pokrene neki fond za pomoc trampovim pristalicama... ti ljudi sta su se napatili u zivotu, to ni vucic ne bi umeo da opise... Nije... Losa... (Dramska pauza raste) Ideja... Gospodine! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 2 hours ago, Kratos рече Kažu ako Tramp izgubi Floridu the bitch wins. Hilari ce biti prva žena predsednik SAD-a ... Baš kao što je i Obama bio prvi crnac - predsednik ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 11 minutes ago, Ћириличар рече Kilo slatkisa za malog Trampa! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Gledajte ove... LOW ENERGY Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Šeki Војислав Шешељ: – Да имам пара, уложио бих све на победу мог фаворита Доналда Трампа. Ето толико сам убеђен да ће он победити, али штета што имам само посланичку плату и много уста да храним, па не могу да се кладим. – Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 18 minutes ago, Arsenija рече Hilari ce biti prva žena predsednik SAD-a ... Baš kao što je i Obama bio prvi crnac - predsednik ... (Ako bi se desilo) Kakva tragedija za zene - da onakva to bude... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 18 minutes ago, Господин Дареалис рече (Ako bi se desilo) Kakva tragedija za zene - da onakva to bude... Zašto ? Hilari je mnogo lepa žena ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 13 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Никада вас (псеудо-либертаријанску екипу с форума, псеудо јер ви нисте либертаријанци, већ етатистички десничари) нисам видео да сте више пукли и изгубили сваки контакт са расуђивањем него ових последњих дана. Хилари је крива за смрт и несрећу милиона људи широм света. То је сасвим довољно. Мени је онај ко је подржава или исти монструм као она или глуп. Морам да признам да познајем поприлично глупих људи, доста више него што сам замишљао. Али ове ваше теорије завере су већ постале луђе од свега што смо до сада видели. Шта ће вам то? Исто као они што по сваку цену желе да покажу да је уранијум крив за рак, као да је НАТО бомбардовање мање злочиначко без тога. Или као да је Хилари Клинтон мањи злочинац ако није ишла да кува пилеће ногице и крилца слепог миша (и све то о кувању закључено на основу једног мејла Марине Абрамовић кога је прималац проследио свом брату). Možda se u ovome krije objašnjenje: Political animosity exceeds racial hostility, new Stanford research shows RYLAH and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука