Grizzly Adams Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Још један пржени геније... Аурор, florenntina and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 29 minutes ago, Avocado рече Loš ti je taj izvor, pogledaj onaj koji je Grizli postavio. To su oficijalni podaci koje sam izneo nije moj izvor. Цитат Npr. ako postaviš sutra tog i tog za sekretara odbrane, FBI će da ponovo otvori/zatvori istragu... Ok imas li nesto konkretno da pruzis zasto tako mislis ili su samo teorije zavere? Цитат Opisao si to da je establishment anti-Tramp... pitao sam po čemu je Tramp anti-establishment? Po tome sto se usprotivio celoj toj medijsko-politickoj-biznis masineriji. Цитат Naravno... problem je što to čiji ste fanovi žestoko utiče na to šta su po vama "činjenice"... OK, ali mislim da bi od tebe bilo ispravno da onda napises koje su to nase "cinjenice" pogresne, umesto sto nas nazivas fanbojevima i branis svoje stavove po tome ko je cij fanboj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 3 hours ago, Grizzly Adams рече Значи, овако свакодневно, у комуникацији са обичним људима. Ако си присталица Клингтонке можеш слободно да идеш около, да имаш налепнице, знаке итд. Ништа неће да ти се деси нигде. Само ће можда да ти запале цркву... https://www.washingtonpost.com/news/acts-of-faith/wp/2016/11/02/vote-trump-painted-on-wall-of-burned-out-black-church-in-mississippi/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 1 minute ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Само ће можда да ти запале цркву... https://www.washingtonpost.com/news/acts-of-faith/wp/2016/11/02/vote-trump-painted-on-wall-of-burned-out-black-church-in-mississippi/ Ti stvarno iskreno mislis da su to napisali Trampovci a ne Hilarini placenici? Stvarno? Аурор and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 1 minute ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Само ће можда да ти запале цркву... https://www.washingtonpost.com/news/acts-of-faith/wp/2016/11/02/vote-trump-painted-on-wall-of-burned-out-black-church-in-mississippi/ Хоћеш да кажеш да је тај што је запалио цркву после на њој написао "Гласајте за Трампа"...? Makes sense... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 1 minute ago, uros рече Ti stvarno iskreno mislis da su to napisali Trampovci a ne Hilarini placenici? Stvarno? Ти стварно мислиш да су оне Гризлијеве аутомобиле палили Хиларини следбеници, а не Трампови плаћеници? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 2 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Ти стварно мислиш да су оне Гризлијеве аутомобиле палили Хиларини следбеници, а не Трампови плаћеници? Nisi odgovorio na pitanje, a za ovo drugo pitaj Grizlija Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 А тек ККК што га подржава... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Никада вас (псеудо-либертаријанску екипу с форума, псеудо јер ви нисте либертаријанци, већ етатистички десничари) нисам видео да сте више пукли и изгубили сваки контакт са расуђивањем него ових последњих дана. Хилари је крива за смрт и несрећу милиона људи широм света. То је сасвим довољно. Мени је онај ко је подржава или исти монструм као она или глуп. Морам да признам да познајем поприлично глупих људи, доста више него што сам замишљао. Али ове ваше теорије завере су већ постале луђе од свега што смо до сада видели. Шта ће вам то? Исто као они што по сваку цену желе да покажу да је уранијум крив за рак, као да је НАТО бомбардовање мање злочиначко без тога. Или као да је Хилари Клинтон мањи злочинац ако није ишла да кува пилеће ногице и крилца слепог миша (и све то о кувању закључено на основу једног мејла Марине Абрамовић кога је прималац проследио свом брату). Justin Waters, Avocado, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 10 minutes ago, uros рече Nisi odgovorio na pitanje, a za ovo drugo pitaj Grizlija Ништа није као што изгледа. Живимо у матриксу и треба нам црвена пилула коју ће донети Господ Трамп лично. До тада само ви псеудо-либертаријанци видите истину и знате све. Ја смртник једино могу да признам да ништа не знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 5 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Или као да је Хилари Клинтон мањи злочинац ако није ишла да кува пилеће ногице и крилца слепог миша (и све то о кувању закључено на основу једног мејла Марине Абрамовић кога је прималац проследио свом брату). Да је 'Илари ратни злочинац је сваком нормалном човеку сасвим јасно... али још није скроз јасно да ли је дотична и дипломирана вештица, иако је сасвим јасно да је вештица! Будући да не знамо има ли и званично вештичију диплому, и ако има како је до ње дошла... тим се помало баве знатижељни интернет корисници. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 5 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Ништа није као што изгледа. Живимо у матриксу и треба нам црвена пилула коју ће донети Господ Трамп лично. До тада само ви псеудо-либертаријанци видите истину и знате све. Ја смртник једино могу да признам да ништа не знам. I opet nisi odgovorio na pitanje. A znas zasto? Zato sto si savrseno svestan da je u pitanju providna i niskobudzetna levicarska namestaljka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 Nemam komentar... Aurelije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Aurelije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 Jos malo vremena ima za mimove... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука