Tumaralo. Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 9 hours ago, Господин Дареалис рече Левичари на твитеру, у славу недавно преминулог судије Врховног Суда, Ентонина Скалије: I to umro pod veoma sumnjivim okolnostima. Uzrok smrti utvrdio sudija preko telefona kad je razgovarao sa vlasnikom kuce u kojoj je sudac preminuo - kaze natural causes^.^ Najjace sto je to potpuno u skladu sa propisima Teksasa. - to je jedan od onih americkih zakona... xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 25 minutes ago, pedja257 рече I to umro pod veoma sumnjivim okolnostima. Uzrok smrti utvrdio sudija preko telefona kad je razgovarao sa vlasnikom kuce u kojoj je sudac preminuo - kaze natural causes^.^ Najjace sto je to potpuno u skladu sa propisima Teksasa. - to je jedan od onih americkih zakona... xD To vec ne bih znao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 32 minutes ago, Господин Дареалис рече To vec ne bih znao... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Либерали, погледајте ко су расисти и шта је расизам. (од 13:50 -17:00) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 11 hours ago, Господин Дареалис рече Твоја светла будућност те чека, Европо. Зар не сматраш да постоји морална обавеза свих западних земаља да се на неки начин побрину о људима чијој је невољу изазвала њихова спољна политика? Апропо ставова Трампа, Фаража и сличних о имигрантима. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 On 9/16/2016 at 0:41, Ћириличар рече Само је Шеки далеко другачија и озбиљнија прича од таквих кловнова. И додао бих далеко, далеко од заиста озбиљног политичара. Аурор, Paradoksologija and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 2 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Зар не сматраш да постоји морална обавеза свих западних земаља да се на неки начин побрину о људима чијој је невољу изазвала њихова спољна политика? Апропо ставова Трампа, Фаража и сличних о имигрантима. Они нису избеглице, него економски мигранти, великом већином мушкарци војног узраста. Праве избеглице су у Јордану и Турској и њима треба помоћи. Да је правде, уселили би се у куће и имања Обаме, Буша, Тонија Блера, Клинтонке, Дика Чејнија, управника војно-индустријског комплекса, сенатора, конгресмена и корумпираних политичара свих нивоа. Срђан Шијакињић and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Они нису избеглице, него економски мигранти, великом већином мушкарци војног узраста. Праве избеглице су у Јордану и Турској и њима треба помоћи. Да је правде, уселили би се у куће и имања Обаме, Буша, Тонија Блера, Клинтонке, Дика Чејнија, управника војно-индустријског комплекса, сенатора, конгресмена и корумпираних политичара свих нивоа. Ок, али њима је рат наметнут због корумпираних политичара које су изабрали народи западних земаља. Зашто би неко губио главу у рату који је у великој мери започет због користи олигархије западних земаља? Схватам да је проблематично по сваку цену убацивати људе у друштва која не желе да их прихвате, и да то не може донети ништа добро, али са друге стране нешто се мора предузети... Плашим се да нико на свету нема појма шта тачно... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 3 minutes ago, Срђан Шијакињић рече нешто се мора предузети... Шта тачно? Они неће да гину у огромним бројевима да би успоставили ред у тим земљама сигурно... Тако да само имамо хуманитарну катастрофу и она је ту. Преко милион цивила је погинуло од 2003. до данас, само у Ираку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 Avocado, Deja Vu and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 23 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Зар не сматраш да постоји морална обавеза свих западних земаља да се на неки начин побрину о људима чијој је невољу изазвала њихова спољна политика? Апропо ставова Трампа, Фаража и сличних о имигрантима. Ovo je kao da pitas zar nije moralna obaveza razbojnika koji prilikom otimanja novcanika izlomi coveka, razbije mu zube i iskopa oko , da ucini nesto da zrtvi bude lakse? Pitanje je malkice apsurdno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 3 minutes ago, Господин Дареалис рече Шта тачно? Они неће да гину у огромним бројевима да би успоставили ред у тим земљама сигурно... Тако да само имамо хуманитарну катастрофу и она је ту. Преко милион цивила је погинуло од 2003. до данас, само у Ираку. Не знам, али ми се и примање свих који желе да оду из тог хаоса, чини као боља опција него то да остану ту где јесу. Чини ми се да же неко морати да сноси последице и у будућности, али је поштеније да сносе и европски народи један део. Мада, питање је да ли бих тако размишљао да сам Британац или Немац и да треба те људе сместити у мој комшилук, није лака тема. Џуманџи and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 4 minutes ago, pedja257 рече Ovo je kao da pitas zar nije moralna obaveza razbojnika koji prilikom otimanja novcanika izlomi coveka, razbije mu zube i iskopa oko , da ucini nesto da zrtvi bude lakse? Pitanje je malkice apsurdno... Донекле да, али се мењају људи који воде политику у тим земљама, мења се јавно мнење кад се суочи са последицама ранијих одлука својих политичара, све је више информација које показују колико је зла донела политика западних земаља од 99-е и бомбардовања Југославије до данас. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 16 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Донекле да, али се мењају људи који воде политику у тим земљама, мења се јавно мнење кад се суочи са последицама ранијих одлука својих политичара, све је више информација које показују колико је зла донела политика западних земаља од 99-е и бомбардовања Југославије до данас. Javno mnenje se kreira od strane media bossova. Stav prema bombardovanjima 99-e danas je krajnje nebitan. Ne menjaju se ni politicari. Pogledaj neke novine od pre 50 godina i danas i neces izvaliti razliku dok ne proveris datum na prvoj strani. To je uvek jedan isti Djavo koji ima hiljadu lica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Септембар 17, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2016 2 minutes ago, pedja257 рече Javno mnenje se kreira od strane media bossova. Stav prema bombardovanjima 99-e danas je krajnje nebitan. Ne menjaju se ni politicari. Pogledaj neke novine od pre 50 godina i danas i neces izvaliti razliku dok ne proveris datum na prvoj strani. To je uvek jedan isti Djavo koji ima hiljadu lica. Ја имам за нијансу оптимистичнији став јер сматрам да у време интернета и већих могућности за независно информисање неке ствари не могу да се крију и оправдавају. Такође су последицце политика према Блиском Истоку и Либији толико страшне и очигледе да се надам да неће бити сличних авантура у некој будућности. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука