Ћириличар Написано Септембар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 2 hours ago, Avocado рече Заборавио сам на овог човјека. Сјећам се први пут кад сам наишао на његове снимке, стварно сам био помислио да је неки луди јеванђелиста Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Ове три наведене "варијанте" су стварно немогуће, очигледно је писао неко ко није баш у току са свим стварима. Ћирило је објаснио за друге две, а Сандерс није вероватан кандидат јер би у овом случају кандидата на брзину бирао врх демократске партије (који не подносе Сандерса). То би могао да буде Џо Бајден или неко сличан, али је онда питање - ко би прихватио такав скоро немугућ задатак који би се вероватно претворио у бламажу? Јер до избора има мање од два месеца. Мислим да демократе немају избора него да гурају са Хилари, па шта буде... Има она шансе још, велика је подршка демократских гласача. Аурор and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Ове три наведене "варијанте" су стварно немогуће, очигледно је писао неко ко није баш у току са свим стварима. Ћирило је објаснио за друге две, а Сандерс није вероватан кандидат јер би у овом случају кандидата на брзину бирао врх демократске партије (који не подносе Сандерса). То би могао да буде Џо Бајден или неко сличан, али је онда питање - ко би прихватио такав скоро немугућ задатак који би се вероватно претворио у бламажу? Јер до избора има мање од два месеца. Мислим да демократе немају избора него да гурају са Хилари, па шта буде... Има она шансе још, велика је подршка демократских гласача. Само нека дођу дебате, да гледамо циркус Плебс је жедан крви! Grizzly Adams, RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Надамо се да неће бити падања у несвес`... Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Кад питаш војнике кога би они за прецедника... Јер они имају "skin in the game", дословно. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Огласио се и брат, опет. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 RYLAH, Grizzly Adams and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Alt-right tipovi najjači na netu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Живео Деда! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 8 hours ago, Grizzly Adams рече Надамо се да неће бити падања у несвес`... Ја буквално мислим да она није у стању да стоји на бини 90 минута без пауза... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Ово спрдање са нечијим здравственим проблемима, па макар тај неко био Хилари Клинотн, прелази све границе доброг укуса. Aquilius Cratus, Paradoksologija and Avocado је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Објективни и непристрасни медији, који ни случајно не пишу шта им нареде корпоративни господари... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Kad smo kod vkusa: Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 25 степени "цензуса"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука