Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

2 hours ago, Avocado рече

Заборавио сам на овог човјека. Сјећам се први пут кад сам наишао на његове снимке, стварно сам био помислио да је неки луди јеванђелиста :D

Подели на овим сајтовима

Ове три наведене "варијанте" су стварно немогуће, очигледно је писао неко ко није баш у току са свим стварима.

Ћирило је објаснио за друге две, а Сандерс није вероватан кандидат јер би у овом случају кандидата на брзину бирао врх демократске партије (који не подносе Сандерса). То би могао да буде Џо Бајден или неко сличан, али је онда питање - ко би прихватио такав скоро немугућ задатак који би се вероватно претворио у бламажу? Јер до избора има мање од два месеца.

Мислим да демократе немају избора него да гурају са Хилари, па шта буде... Има она шансе још, велика је подршка демократских гласача.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Ове три наведене "варијанте" су стварно немогуће, очигледно је писао неко ко није баш у току са свим стварима.

Ћирило је објаснио за друге две, а Сандерс није вероватан кандидат јер би у овом случају кандидата на брзину бирао врх демократске партије (који не подносе Сандерса). То би могао да буде Џо Бајден или неко сличан, али је онда питање - ко би прихватио такав скоро немугућ задатак који би се вероватно претворио у бламажу? Јер до избора има мање од два месеца.

Мислим да демократе немају избора него да гурају са Хилари, па шта буде... Има она шансе још, велика је подршка демократских гласача.

Само нека дођу дебате, да гледамо циркус :D Плебс је жедан крви!

Подели на овим сајтовима

Ово спрдање са нечијим здравственим проблемима, па макар тај неко био Хилари Клинотн, прелази све границе доброг укуса. 

Подели на овим сајтовима

Kad smo kod vkusa:

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...