Juanito Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Jel možda hoćeš da kažeš da sam nešto od ovoga? Baš pasivno-agresivno onako... Кад ти можеш да говориш тако о мојој браћи Мексиканцима, могу вала и ја о теби. Ниси ти неки бели медвед. Ако баш хоћеш, мислим да си дебело идеолошки заслепљен. До краја. Православни и палео-конзервативни талибан. Avocado and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 2 hours ago, Ronald рече Ja ne znam šta ovih 43% ima u glavi da se lože na njega, izgleda da nemaju nista. Tramp je Američka verzija Dodika. Моје мишљење је да је он оптимална комбинација популисте и човека независног од тренутног политичког мејнстрима. Даје (пре)једноставна објашњења за проблеме који муче људе, а уједно има неког кредибилитета да о томе говори, јер га људи не доживљавају као део естаблишмента који стварно јесте нанео толико зла и свету и тој Америци самој (који оличен у Хилари)... Ronald је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Nisu izmislili, ali imaju svoj spin na celoj stvari... Taj njihov spin je ova 'istina' o njemu. Grizzly je odlično razumeo o čemu se radi, šteta je što nije tu brat... У реду, не знам како ти видиш те ствари, али мени сама чињеница да неко изговори неке ствари, невезано од контекста, носи одређену тежину... Не знам што се не сложимо да изгледа да је независан од владајуће клике у САД и да је то добро, али да је један вулгаран и непријатан тип. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2016 2 hours ago, Господин Дареалис рече Макар се не свађа са столицама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 15 minutes ago, Срђан Шијакињић рече Моје мишљење је да је он оптимална комбинација популисте и човека независног од тренутног политичког мејнстрима. Даје (пре)једноставна објашњења за проблеме који муче људе, а уједно има неког кредибилитета да о томе говори, јер га људи не доживљавају као део естаблишмента који стварно јесте нанео толико зла и свету и тој Америци самој (који оличен у Хилари)... Ali on je uvijek blesav. Ne znam da li si gledao nekada davno jednu njegovu emisiju u kojoj bira šefa za jedan od svoja dva projekta, teren za golf i hotel. Meni se čini da on i svoj posao doživljava kao cirkus, mislim može mu se jer tatica uvijek bio tu kad krene loše. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 4 minutes ago, Ronald рече Ali on je uvijek blesav. Ne znam da li si gledao nekada davno jednu njegovu emisiju u kojoj bira šefa za jedan od svoja dva projekta, teren za golf i hotel. Meni se čini da on i svoj posao doživljava kao cirkus, mislim može mu se jer tatica uvijek bio tu kad krene loše. Ја не знам да ли је то само део слике коју жели да изгради о себи, да се претставља као шоумен а да иза тога стоји нека пословна рачуница или је стварно блесав. Не знам ни колико је он стварно успешан бизнисмен, читао сам и једне и друге коментаре, једне да је успешан, друге да је имао често порблема са послом и да га други бизнисмени и не цене превише... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Срђан Шијакињић рече Ја не знам да ли је то само део слике коју жели да изгради о себи, да се претставља као шоумен а да иза тога стоји нека пословна рачуница или је стварно блесав. Не знам ни колико је он стварно успешан бизнисмен, читао сам и једне и друге коментаре, једне да је успешан, друге да је имао често порблема са послом и да га други бизнисмени и не цене превише... Све је истина. Ал' озбиљно. Ја мислим да он заиста глуми у јавности некаквог ексцентрика, али да је то заправо само преувеличавање његових већ постојећих особина ( зато му то тако природно и лежи ). Успјешан је бизнисмен у смислу да је наслијеђених милион долара претворио у веће богатство, али није неко чудо у бизнису јер се ни није помучио у животу за свој успијех. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Екстра избор. Са једне стране лик који хоће да подиже зидове, силом избацује имигранте, забрањује улазак муслиманима и мисли да је глобално загревање кинеска превара. Са друге стране шизофрени социопата који се спрда са убиством Гадафија, има нападе беса пред новинарима, а као прва дама је својевремено псовала агенте обезбеђења Беле Куће, претила им, гађала их предметима и ругала им се што носе "јефтина одела". Уз већ легендарне изјаве, као што је она да су је гађали српски снајпери кад је посетила Босну '96 (постоји снимак њене посете где се види да се то уопште није десило и да лупа глупости) и да Американци нису способни да одлучују о неким стварима, па зато држава мора да одлучује унето њих. Свет чека баш лепа будућност, ко год да буде изабран... ivanaika, Срђан Шијакињић, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 RYLAH, Ромејац, Ћириличар and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Juan рече Кад ти можеш да говориш тако о мојој браћи Мексиканцима, могу вала и ја о теби. Ниси ти неки бели медвед. Ако баш хоћеш, мислим да си дебело идеолошки заслепљен. До краја. Православни и палео-конзервативни талибан. Niko nije govorio o Meksikancima per se, ni Imperator... Mada nisu ni njihovi ilegalci samo bastovani i cistaci toaleta. Ako hoces da imas pravnu drzavu, onda nema ilegalnog boravka, ja razumem. Meni je zao sto je nasa drzava daleko od nekog ozbiljnijeg govora o pravnoj drzavi, iako mozda nemamo bas taj problem... Ne kapiram kakve veze to ima sa ovim. On nije pravoslavan. Nije ni zaista nesto konzervativan cak. Ne radi se o tome. Ako to mislis, ne znam ko gleda kroz ideoloske naocare... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 1 hour ago, Ћириличар рече Успјешан је бизнисмен у смислу да је наслијеђених милион долара претворио у веће богатство, али није неко чудо у бизнису јер се ни није помучио у животу за свој успијех. Okacio sam u nekom od prethodnih postova kako je to bilo. Sve je pocelo sa jednom korom od banane... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Kako objasnjavas to sto je Tramp- gun grabber? xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 3 minutes ago, pedja257 рече Kako objasnjavas to sto je Tramp- gun grabber? xD Nee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 5, 2016 Пријави Подели Написано Август 5, 2016 U ovoj konstalaciji stvari Trampa vidim trenutno kao dobar potencijal sa sve ekonomskim neslaganjima, a ima ih... Ako nista drugo, neka samo prestane da se mesa u unutrasnje poslove drugih drzava i uradio je ogroman posao za mir u celom svetu. S obzirom na ovako krucijalne stvari, potpuno mi je nebitno kakav mu je stil izrazavanja. A nekako mi i godi kada vidim levicarsku histeriju koju izaziva svakom recju... Nije to mozda lako videti izdaleka, pa se ljudima cini da Trampa podrzavaju samo neki primitivci kao i da su samo takvi glasali za izlazak UK iz EU... Medjutim, vi ne mozete da zamislite koliko je ljudima muka vise od politicara koji ih stalno pljackaju i pod raznim izgovorima ogranicavaju slobode. To je prosto pobuna protiv svih ti ljiga koje u ime jednakosto i ljudkih prava rasturaju uzduz i popreko vredne i radne ljude i porodice a ni Ameri ni Englezi nisu navikli na tu potlacenost kao npr neki narodi poput nas koji smo bili pod Turcima, komunistima... Zato je mozda tesko razumeti zasto toliko ljudi podrzava Trampa pa im lakse da poveruju da se radi o neobrazovanim primitivcima... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука