Аурор Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 22 minutes ago, Avocado рече počni da koristiš mozak umesto što pušiš tu propagandu kao da nemaš dva razreda osnovne. Ако га ви користите, мени ће бити боље да га не употребим. 22 minutes ago, Avocado рече Poenta klipa je da je Obama naivni levičar koji razmišlja poput dece Он је најгори председник у историји САД, а ако буде (што ја не мислим да ће да буде случај) Хитлари, она ће га вероватно надмашити... 22 minutes ago, Avocado рече te je suština klipa da je Šif jeftini propagandista koji priča gluposti... Знаш ли ишта о човеку уопште? 22 minutes ago, Avocado рече Čega bre da se stidim? Kakve ja imam veze sa tim? Jel sam ja ikad podržavao terorizam? А какве ја имам везе са ситуацијом оних избеглица? 22 minutes ago, Avocado рече Stvarno si načisto prolupao... Пошто си одлучио да будеш безобразан, упозоравам да следећи пут за овако нешто иде опомена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 7 minutes ago, Avocado рече 22.07.2011. je jedan Norvežanin po imenu Anders Behring Breivik ubio 77 ljudi. Рекао сам у претходних 5 година, то се не рачуна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 3 hours ago, pedja257 рече Pa ne mozes pametno da diskutujes sa liberalima, globalistima, neomarksistima (sve ono sto okuplja Hilary xD ) jer se oni uopste ne polaze od cinjenica nego od vere i lepih zelja. Не можеш паметно да дискутујеш када људима са којима се не слажеш лепиш етикете како ти се дуне, само зато што не деле твоје мишљење око нечега. Јер исто тако неко може вас да назове фашистима зато што се не слаже са вашим погледима на свет, а све ми се нешто чини да бисте онда скакали ко опарени. 3 hours ago, pedja257 рече (80% je nezaposleno jer im se vise isplati da bleje i primaju pomoc) Као што сам онај пут написао Млађонију: проблем злупотребе социјалне помоћи се решава врло просто, брзо и ефикасно. Извршиш реформу социјалне помоћи и онемогућиш да је користи ко и како пожели и да плус још и доведе своју ближу и даљу родбину да је и они мало крцкају. Само што то некако никоме у Западној Европи да падне на памет, него увек слушамо исту спику о хордама паразита који преплављују све живо. А зашто нико неће да реформише социјалу, то не знам, али имам једну малу теорију: зато што онда ни огроман број староседелаца не би могао да виси на истој, а сада им смета конкуренција па су им мало прорадили патриотизам и осећај за угроженост европске цивилизације Avocado and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 2 hours ago, Господин Дареалис рече Ајде ми нађи неки масиван покољ у претходних пет година у Европи који су учинили Норвежани или Срби. Сви ти силни свињокољи за рођендане, Божић, славе и остале празнике. Јадне гице. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Он је најгори председник у историји САД Зашто? Дај бројке, аргументе, нешто. Зар си заборавио у каквом је нереду Буш оставио САД? Не кажем да је Обама најбољи, нити да је добар предсједник, али је свакако бољи од Буша који заиста заслужује да буде сврстан међу најгоре предсједнике САД-а само зато што је оставио државу са већим буџетским дефицитом, што је покренуо два непотребна рата и што је унаказио Републиканце јер је дао вјетар у леђа јеванђелистичким biblethumper-има и ратоборним неоконзервативцима. Обама је са друге стране стабилизовао економију колико је могао, понудио је неке реформе и генерално није срозао земљу на тај ниво на који је Буш био и није ставио Американце у позицију да се стиде свог предсједника. Још одлази са власти са око 50-60% подршке у јавности ( док је Буш био скоро на дну на крају свог другог мандата ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 1 hour ago, Avocado рече Ponašanje većine je merodavno ako praviš propise za većinu. Ako hoćeš da regulišeš grupu X, posmatraš ponašanje cele grupe X, a ne grupe XY koja je samo mali delić grupe X. U suprotnom tvoji zaključci i politika ne slede iz činjenica. Po "logici" kojom se vi vodite, kada par dvadesetogodišnjaka ubiju nekog, treba kazniti sve dvadesetogodišnjake... to je jednostavno retardirano. Nemam drugu reč da opišem takvu "logiku". Naravno da ako izbaciš sve muslimane iz Evrope, smanjiće se broj zločina koje su počinili muslimani... isto kao što ako izbaciš sve Norvežane/Srbe/vodoinstalatere/penzionere iz Evrope smanjiće se broj zločina koje su počinili Norvežani/Srbi/vodoinstalateri/penzioneri. Trivially true. Postoje propisi i kazne za terorizam. Teroristički napadi su se dešavali i pre izbegličke krize. Nemam šta da "opravdavam masovnu muslimansku imigraciju"... ona ne zahteva nikakvo opravdanje... u pitanju su jadni ljudi sa kojima saosećam... i ne vidim kakve to ima veze sa ateizmom... Druga slika je takođe obišla svet. Obe su grozne... obe su nešto protiv čega se svaki pristojan čovek mora boriti... Uporedi udeo Norvezana medju kriminalicma sa udelom u ukupnoj populaciji i isto to uradi sa muslimanima u Norveskoj pa vidi odnose xD Sto se tice drugog dela... vodio bi politiku na bazi saosecanja sa ocajnicima celog sveta? Resices problem svetskog uzasa i patnje tako sto ces sve nesrecne i jadne ljude od Maroka do Hindukusa i od Sahare do Juzne Afrike, pustiti u Evropu? Ne zvuci bas kao mudra politika... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 1 hour ago, Господин Дареалис рече Ако га ви користите, мени ће бити боље да га не употребим. Он је најгори председник у историји САД, а ако буде (што ја не мислим да ће да буде случај) Хитлари, она ће га вероватно надмашити... Знаш ли ишта о човеку уопште? Ništa od navedenog ne adresira argumente (ni ne pokušava da ih negira) koje sam izneo u vezi sa pomenutim klipom... ako nemaš kontra-argumente, zaista ne moraš da odgovoriš.... bez veze je da pišeš eto tek tako da bi nešto kao odgovorio... Цитат А какве ја имам везе са ситуацијом оних избеглица? Postavio si klip u kojem se izbeglice/muslimani porede sa zlobnom zmijom spašenom od smrti koja kasnije spasioca ujede i pita ga zar nisi znao da sam zlobna zmija... i povodom tog klipa pitao " Znači nije u pravu?" Pa sam ti samo skrenuo pažnju na to da u izbeglice/muslimane tj. "zlobne zmije" spadaju i deca... ako Trampa već nije sramota da tako govori o ljudima (i deci), moderatora ovog foruma bi trebalo da bude sramota. Цитат Пошто си одлучио да будеш безобразан, упозоравам да следећи пут за овако нешто иде опомена. Molim??? Stavio si slike posledica terorističkih napada i napisao mi da treba da se stidim zbog toga, kao da ja bilo kakve veze imam sa podržavanjem terorizma? I onda sam ja bezobrazan zato što ti povodom toga napišem da si prolupao???. Pa to je najblaže što mogu da ti napišem povodom toga... a ti mi slobodno daj i ban... ako će ovo da postane forum na kojem moderatori tako jadno i patetično zloupotrebljavaju svoja prava u raspravama sa članovima, nemam nameru da boravim na njemu... i to što je ovo postao forum na kojem moderatori kače rasističke klipove je previše... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 30 minutes ago, pedja257 рече Uporedi udeo Norvezana medju kriminalicma sa udelom u ukupnoj populaciji i isto to uradi sa muslimanima u Norveskoj pa vidi odnose xD Koji su odnosi? Jel imaš neki ozbiljan podatak (nemoj samo da kao ona cifra od 80% na socijalnoj pomoći potiče od nekog kretena)? Nego, ako uporedimo podatke i utvrdimo da je npr. udeo muslimana / Srba / ljudi koji nemaju srednju školu / ljudi koji žive u gradovima veći među kriminalcima nego udeo ovih grupa u odnosu na ukupnu populaciju Norveške, koje mere treba primeniti prema pripadnicima svih ovih grupa? (ili si planirao da targetiraš samo jednu od ovih grupa?) Цитат Sto se tice drugog dela... vodio bi politiku na bazi saosecanja sa ocajnicima celog sveta? Resices problem svetskog uzasa i patnje tako sto ces sve nesrecne i jadne ljude od Maroka do Hindukusa i od Sahare do Juzne Afrike, pustiti u Evropu? Ne zvuci bas kao mudra politika... Ne znam kako iz okolnosti da ne možeš da pomogneš svima sledi da ne treba da pomogneš nikome... nikad nisam razumeo tu logiku... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 6 minutes ago, Avocado рече Koji su odnosi? Jel imaš neki ozbiljan podatak (nemoj samo da kao ona cifra od 80% na socijalnoj pomoći potiče od nekog kretena)? Nego, ako uporedimo podatke i utvrdimo da je npr. udeo muslimana / Srba / ljudi koji nemaju srednju školu / ljudi koji žive u gradovima veći među kriminalcima nego udeo ovih grupa u odnosu na ukupnu populaciju Norveške, koje mere treba primeniti prema pripadnicima ovih grupa? (ili si planirao da targetiraš samo jednu od ovih grupa) Svuda je slicno, mozes naci ako te zanima, a ovo je za Veliku Britaniju https://muslimstatistics.wordpress.com/2016/01/28/uk-up-to-44-of-max-security-prison-population-is-muslim-out-of-a-5-total-muslim-population/ I ono sto je bitno. Kada neko ubije uz povike "Alah je velik" on oktriva svoju religijsku motivaciju. To ga razdvaja od vodoinstalatera, srednjoskolaca, Srba i Norvezana. Sada on verovatno nije slusao liberalna tumacenja Kurana koja kazu da nas Alah poziva da ubijemo nevernika u sebi a ne bukvalno, da je dzihad unutrasnja borba, ali koliko muslimana zna za ovo liberalno tumacenje? xD I reci, jel si promenio Dzon Kliza sa profilne jer je postao "London is no longer an English city" rasista/ksenofob/islamofob ? xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 @GeniusAtWork Ja se slazem da je socijalna pomoc znacajan problem i moja teorija je da je ne reformisu jer je to nacin na koji politicari uvoze sigurne glasove. Potpuno je nenormalno u zdravom i prosperitetnom drustvu praviti situaciju u kojoj se nekim gradjanima vise isplati da primaju socijalnu pomoc nego da rade. U ovo sam se i sama uverila kad sam upiredila zivot Maja u Meksiku ( koji nemaju nikakve povlastice u odnosu na Meksikance) sa Indijancima u Kanadi ( koji imaju velike povlastice). Zvucace vam potpuno cudno ali Maje su u sustini mnogo vise profitirale od Indijanaca... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Takodje, uverila sam se na sopstvenoj kozi da prica o socijalnoj pomoci kao mehanizmu da se uzme od bogatasa i da siromasnima nije tacna. To je mehanizam kojim se pljacka srednja klasa i kupuju glasovi od siromasnih. Bogate ne smeju da globe jer ce jednostavno povuci lovu i otici pa zato uzimaju tamo gde mogu a to je srednja klasa... Da ne spamujem dalje temu... Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 1 hour ago, Avocado рече Ništa od navedenog ne adresira argumente (ni ne pokušava da ih negira) koje sam izneo u vezi sa pomenutim klipom... ako nemaš kontra-argumente, zaista ne moraš da odgovoriš.... bez veze je da pišeš eto tek tako da bi nešto kao odgovorio... Ти си рекао да је он јефтини пропагандиста, ја сам хтео да покажем колико је то outlandish. Јер он није неки салонски левичарчић... Дакле очигледно ништа не знаш о њему. 1 hour ago, Avocado рече i povodom tog klipa pitao " Znači nije u pravu?" Питао сам то ("Значи није у праву?") поводом изјаве "I find the political press UNBELIEVABLY dishonest". Ево још једном те питам: Да ли он није био у праву када је то изјавио? 1 hour ago, Avocado рече spadaju i deca... ako Trampa već nije sramota da tako govori o ljudima (i deci), moderatora ovog foruma bi trebalo da bude sramota. Ти ћеш да кажеш шта кога треба да буде срамота? Треба да буде срамота онога који подмеће ствари... 1 hour ago, Avocado рече Molim??? Stavio si slike posledica terorističkih napada i napisao mi da treba da se stidim zbog toga, kao da ja bilo kakve veze imam sa podržavanjem terorizma? I onda sam ja bezobrazan zato što ti povodom toga napišem da si prolupao??? Да ли памтиш да си ми окачио слике избегличке деце и рекао да треба да гледам и да се стидим због тога? Зато сам то и написао. Могао си сам себи написати да си пролупао на крају тог поста... 1 hour ago, Avocado рече ako će ovo da postane forum na kojem moderatori tako jadno i patetično zloupotrebljavaju svoja prava u raspravama sa članovima, nemam nameru da boravim na njemu Ако након свега што си пројавио у претходним разменама још кажеш мени да сам луд, ја не знам како се то зове и шта је са тобом. Плус сам те само упозорио да не радиш то поново зато што је неприхватљиво и ја то не радим. Ти кажеш да ја "јадно и патетично злоупотребљавам своја права"... Свака част. 1 hour ago, Avocado рече i to što je ovo postao forum na kojem moderatori kače rasističke klipove je previše... Качим расистичке клипове? Јеси ли некад видео неки расистички клип? (Линк је дат као пример од кога се ограђујем, пошто постоји намера да ми се импутира расизам) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 13 minutes ago, florenntina рече Potpuno je nenormalno u zdravom i prosperitetnom drustvu praviti situaciju u kojoj se nekim gradjanima vise isplati da primaju socijalnu pomoc nego da rade. Ја се слажем са овим. Социјална помоћ треба да буде оно што јој и само име каже, помоћ људима да преживе док не нађу неки извор прихода. А не замена за посао коју могу да добијају докле хоће и да живе потпуно исто као и они који раде. Исто важи и за чланове породица, не може неко да довуче читаву ближу и даљу фамилију из неке друге земље или са другог континента само да би се и они закачили на социјалу, то је сулудо и само прави гомилу проблема свима. Али сам исто апсолутно против укидања социјалне помоћи. То је једноставно институција која мора да постоји због најугроженијих, наравно са јасно одређеним правилима ко и како би имао права да је користи. Ronald је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Zaboravila sam ti jos reci da ovde Kanajani beskucnici neretko odbijaju socijanu pomoc verovatno jer smatraju da drustvo ne treba da placa njihovu odluku da budu beskucnici. Verovatno je zato taj iako nakaradan sistem nekako funkcionisao dok nisu stigli imigranti koji nisu imali iste eticke skrupule pa pravi-zdravi uzimaju socijalu i ne osecaju se neprijatno zbog toga, naprotiv. GeniusAtWork, Аурор and Ronald је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 https://www.rt.com/usa/353000-obama-brother-voting-trump/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука