Deja Vu Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Ovako bi izgledao kad bi stavio sombrero: http://www.riviera-maya-holidays.com/images/mexican-culture.jpg Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Vidi se ko je mexican alien i ko ima slike sa sombrerom na profilnoj ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Изгледа да се ми као народ много ложимо на изборе, када их нема код нас, онда тражимо по другим земљама, као они загрижени кладионичари када играју 4 арзејбеџанску лигу. Srbija je izgubljen slučaj, ona me i ne interesuje uopšte... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 А Америка те интересује ради чега? Мислиш да је тамо све нај нај? Мислим у политичком смислу. Па наши политичари су мала деца за њихове махинације. Interesuje me kao mesto u kom je drugačije još uvek i u koje ću možda otići nekad, iako je naravno daleko od "sve naj naj". To je ipak The Land i biće dok god smo živi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Мислим у политичком смислу. Па наши политичари су мала деца за њихове махинације. SAD za razliku od nas imaju izgradjene institucije i mehanizme zbog kojih politicari ne mogu bas da se ponasanju kako hoce i ne u svim sferama. Ako se vratis koju stranu nazad, postavljao sam tekst Tomasa Fridmana iz NY Times-a gde kao jedan od stubova SAD navodi i vladajuce institucije ili institucije vlasti, samo se ja ne bih slozio sa njim kad kritikuje Kruza sto hoce da smanji ove institucije na nesto nalik minarhistickoj drzavi (posto je skoro citava ova sadasnja republikanska ekipa jednom delom pod uticajem libertarijanizma). Mada politicki sistem i institucije kod njih nisu toliko presudni za to kakvi su, posto mnoge latinske zemlje imaju gotovo sve isto ali su znali predsednici da budu diktatori ili da im vlast osvaja vojska, svakako taj pol sistem igra vaznu ulogu ako su tu ojacana ostala dva stuba: preduzetnicki duh i kultura pluralizma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 BODY LANGUAGE BABY Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Rekao Mladjoni da vam porucim: "CAN'T STUMP THE TRUMP!". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Šta libertarijanizam može da napravi od čoveka... sqny, Juanito, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Šta libertarijanizam može da napravi od čoveka... Комуњаро! Avocado, Deja Vu, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Šta libertarijanizam može da napravi od čoveka... Комуњаро! I detect a little communism... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Бојим се за Бернија. Прошли пут кад је Јеврејски дрводеља уводио социјализам није на добро изашло. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Dobro da je bar postalo scary, do sada je bilo funny and "nema šanse"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Dobro da je bar postalo scary, do sada je bilo funny and "nema šanse"... Nisam siguran šta je tu dobro... Плутон је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Nisam siguran šta je tu dobro... Brate, nije Hitler vaskrsao i maskirao se... Nije velika grupa issues o kojima ima neko užasno ili sumanuto mišljenje. Ili loše čak... Da ne pričam u odnosu na neokonzervativce iz GOP. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука