Снежана Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 пре 2 минута, Јелена011 рече Nazalost znam. Za narod kome je paihijatar i mentalno zdravlje bauk trosimo ekatremno mnogo lekova. битно је да се нема шифра, а то што људи постају таблетомани а успут и исомпликују стање, то нема везе Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 vec sam jednom napisala, bio je slican problem i rekreativan sport mnogo pomaze da se stabilizujes i imas kontrolu nad emocijama, samim tim i nad telom trcanje, plivanje, neke borilacke vestine, vezbice kod kuce... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 пре 15 часа, Јелена011 рече Nema na cemu, zasto? Зато што сам се надала да то може самостално да се прегура. Имамо лоше искуство са једним психијатром који одмах груне неке јаке лекове од којих човеку није добро, а др се не јавља на телефон данима.. Притом критикује пацијента и његове животне одлуке уместо да се позабави прво тегобама које има. Као да оде човек код лекара да му превије посекотину, а овај му дрви о томе што је неопрезно користио нож, уместо да прво заустави крварење. Знаш ли ти те људе који раде у београђанки, какви су? Или ако имаш неког да препоручиш преко пп. Стварно не знам где човек да иде, а да добије адекватну помоћ. Чини ми се да неадекватан психијатар/психолог направи више штете него користи. Natasa. and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 27, 2018 Пријави Подели Написано Мај 27, 2018 Slobodno idite u beogradjanku, moja preporuka ove nedelje pre podne tad radi jedna dr koju znam. Mislim zena radi i privatno al sto da ide privatno kad moze i ovako. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 29, 2018 Пријави Подели Написано Мај 29, 2018 On 27.5.2018. at 15:43, Lady Godiva рече Зато што сам се надала да то може самостално да се прегура. Имамо лоше искуство са једним психијатром који одмах груне неке јаке лекове од којих човеку није добро, а др се не јавља на телефон данима.. Притом критикује пацијента и његове животне одлуке уместо да се позабави прво тегобама које има. Као да оде човек код лекара да му превије посекотину, а овај му дрви о томе што је неопрезно користио нож, уместо да прво заустави крварење. Знаш ли ти те људе који раде у београђанки, какви су? Или ако имаш неког да препоручиш преко пп. Стварно не знам где човек да иде, а да добије адекватну помоћ. Чини ми се да неадекватан психијатар/психолог направи више штете него користи. Moze samostalno ako je covek informisan i zna sta radi. Da li moze da prodje samo od sebe, pitanje je, mislim tesko i veoma sporo, a zbog izbegavajuceg ponasanja koje je automatsko i prirodno, ali na duze staze steti. Mora neko da toj osobi kaze sta treba da radi. A za neke stvari realno treba i vreme, jer se vremenom i pripremalo. Ne moze se covek promeniti tek tako. Nasi lekari u ovom domenu su po mom misljenju losi. Moj otac je cesto govorio tesko onome ko se ovde u Srbiji leci (a video je i inostranstvo). Verujem da je moguce naci dobrog doktora, ali nije tek tako. Sticem utisak da je vecina ono neki prosek, i da ne uce, i ne usavrsavaju se, jer sam procitao dosta stvari iz kojih sam video da ima mnogo vise da se kaze o toj temi, i mnogo vise da ponudi coveku. Sto se tog doktora tice, ako je zajedljiv i destruktivan, onda nek trazi drugog. Umeju oni da budu sarkasticni. I jos nesto, moje licno misljenje, ako je u pitanju muska osoba, bolje je da ide kod muskog terapeuta. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 29, 2018 Пријави Подели Написано Мај 29, 2018 пре 26 минута, Иван ♪♫ рече Sto se tog doktora tice, ako je zajedljiv i destruktivan, onda nek trazi drugog. Umeju oni da budu sarkasticni. I jos nesto, moje licno misljenje, ako je u pitanju muska osoba, bolje je da ide kod muskog terapeuta. Чули смо за једног доброг доцу. Видећемо како ће проћи са њим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 29, 2018 Пријави Подели Написано Мај 29, 2018 Preporucujem knjige: ,,When panic attacks" David Burns Fantasticna knjiga, korisna bilo kome. Isto i ova Feeling Good, David Burns. ,,Priručnik za prevazilaženje anksioznosti i fobija", Edmund Born (mislim da je ovako na en: Anxiety and phobia workbook, Edmund Bourne). Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука