Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Само настави даље да измишљаш, за сваку клевету одговараћеш пред страшним судом, да те само напоменем јер очигледно упоран си у својим измишљанима. Ако нађеш некога у мајици Образа гдје прекида литургију (ваљда на акцијама носимо мајице) и ако нађеш саопштење на сајту Образа да смо прекидали литургије, кајем се јавно и спреман сам да ти се извинем за ове речи.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8606.msg244009.html#msg244009

:drugarstvo:

Значи, ви кад идете у Литургију идете у акцију? Нисам знао... Нема шта да се мени извињаваш, извињавај се Богу што подржаваш несрећнике који иду од цркве до цркве у уче  Владику и свештеника како да служи. То Младен ради, ево сатре се човек да нам објасни како Владика Игнатије крши каноне.

Подели на овим сајтовима

Само настави даље да измишљаш, за сваку клевету одговараћеш пред страшним судом, да те само напоменем јер очигледно упоран си у својим измишљанима. Ако нађеш некога у мајици Образа гдје прекида литургију (ваљда на акцијама носимо мајице) и ако нађеш саопштење на сајту Образа да смо прекидали литургије, кајем се јавно и спреман сам да ти се извинем за ове речи.

:cheesy:

Значи, ви кад идете у Литургију идете у акцију? Нисам знао... Нема шта да се мени извињаваш, извињавај се Богу што подржаваш несрећнике који иду од цркве до цркве у уче  Владику и свештеника како да служи. То Младен ради, ево сатре се човек да нам објасни како Владика Игнатије крши каноне.

Али ако би прекидали литургије то би био активизам покрета, о томе говорим и о томе би се могао информисати на сајту, јер све што радимо радимо јавно. А јесили ти прочито негдје саопштење Образа гдје пише да смо спречавали литургије?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Иначе да би знали ко нас подржава морам вам и ово рећи:

Прошле године када је била слава покрета из Хага се јавио Др. Радован Караџић и честито нам славу. На слави је био и брат Рашин, Лука Караџић. Дал су они прекидали литургије?хехе.

Зна наш први председник РС ко су честити момци и девојке, ко се искрено бори за праве вредности. И зато му певамо:

"Радоване Радоване врати нам се врати, ови ће нам ови ће нам земљу распродати."

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

:cheesy:

Али ако би прекидали литургије то би био активизам покрета, о томе говорим и о томе би се могао информисати на сајту, јер све што радимо радимо јавно. А јесили ти прочито негдје саопштење Образа гдје пише да смо спречавали литургије?

нема шта да читам, видим на снимку јасно ко стоји иза целе приче. Но, разумем ја вас као и остале бранитеље вере прађедовске: треба поубијати свештенике, млатити све док их не уразумимо, па да служе како то ми мислимо да треба. Шта има ту Владика да ми нешто прича, ми смо ту судије да покажемо ко ће у пакао!

Ако, ако, само ви радите ваш посао... браните ви веру од Владика и свештеника...

Подели на овим сајтовима

И ти браниш веру од владике Артемија, од оца Жарка, од оца Симеона, и од многих других честитих људи.

Називати оца Жарка ружним речима је незахвалност према његовом лику и делу. Он је за време комунизма борио се да се храм Светог Саве изгради, много је трпео од комуниста и то му хвала?

И желим макар мало поштовања према оцу Жарки који има два доктората, чемерну пензију од 100 евра и велика дела иза себе.

Када је он био свештеник, ти се ниси ни родио а ни неке владике...угледај се на мене и на моје поштовање према твоме чину :cheesy:

Подели на овим сајтовима

семберац, јел сте од Радована примили благослов?  :cheesy: :cheesy: :)

Радован је побожнији човјек од већине нас без обзира дал ми били теолози или не. Није нам дао благослов али нам је дао подршку и уверили смо се да смо на правом путу када нас Срби попут Радована подржавају или владике попут Никанора, Василија, Артемија, па чак и Хризостом подржава локални Образ из Краљева... :)

Подели на овим сајтовима

семберац, мада ризикујем да ти у свему овоме нађеш оправдање за своју будалаштину, можда ти Бог буде улио неку памет кроз ове речи ...

да причиташ на кога се треба угледати и због чега.

Него вас молим, угледајте се на мене као и ја на Христа.

Коринћанима посланица прва, глава 4, стих 16

Опомињите се својих учитеља који вам казиваше реч Божију; гледајте на свршетак њиховог живљења, и угледајте се на веру њихову.

Јеврејима посланица, глава 13, стих 7

Љубазни! Не угледајте се на зло, него на добро: који добро чини од Бога је, а који зло чини не виде Бога.

трећа саборна посланица (Јованова), глава 1, стих 11

Подели на овим сајтовима

семберац, јел сте од Радована примили благослов?  :cheesy: :cheesy: :)

Радован је побожнији човјек од већине нас без обзира дал ми били теолози или не. Није нам дао благослов али нам је дао подршку и уверили смо се да смо на правом путу када нас Срби попут Радована подржавају или владике попут Никанора, Василија, Артемија, па чак и Хризостом подржава локални Образ из Краљева... :)

што немате окачене благослове њихове на сајту кад је то тако?

ми имамо нашег владике Јована шумадијског и тиме и Цркве.  :)

што би рекло, немате ничију подршку.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

И ти браниш веру од владике Артемија, од оца Жарка, од оца Симеона, и од многих других честитих људи.

Називати оца Жарка ружним речима је незахвалност према његовом лику и делу. Он је за време комунизма борио се да се храм Светог Саве изгради, много је трпео од комуниста и то му хвала?

И желим макар мало поштовања према оцу Жарки који има два доктората, чемерну пензију од 100 евра и велика дела иза себе.

Када је он био свештеник, ти се ниси ни родио а ни неке владике...угледај се на мене и на моје поштовање према твоме чину :cheesy:

Шта све наприча,неко би поверовао да је све ово истина :cheesy: и то све не би ли оправдаооно прекидање Литургије са снимка у којем учествују твоји "саборци" (мени је иначе овај израз потпуно ван сваког контекста, али видим да га волиш па пишем га и ја).
Подели на овим сајтовима

семберац, мада ризикујем да ти у свему овоме нађеш оправдање за своју будалаштину, можда ти Бог буде улио неку памет кроз ове речи ...

да причиташ на кога се треба угледати и због чега.

Него вас молим, угледајте се на мене као и ја на Христа.

Коринћанима посланица прва, глава 4, стих 16

Опомињите се својих учитеља који вам казиваше реч Божију; гледајте на свршетак њиховог живљења, и угледајте се на веру њихову.

Јеврејима посланица, глава 13, стих 7

Љубазни! Не угледајте се на зло, него на добро: који добро чини од Бога је, а који зло чини не виде Бога.

трећа саборна посланица (Јованова), глава 1, стих 11

Човек никога не вређа, а ти оно што пише квалификујеш као будалаштине, а тиме и њега као будалаша који износи будалаштине. Стварно нема смисла то што свака друга твоја реченица садржи неку личну увреду.   :cheesy:

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Да брате Медо, знам да боли када имамо благослове разних Епископа (дакле разних струја чак) а ти нас пљујеш а самим тим пљујеш и по владикама који нас подржавају. Епископ Хризостом (обновљенац) веома је добар са Образом из Краљева, благосиљо је њихове састанке и разне ствари.

Владика Василије 2009 благосиљо наш марш у Братунцу и Сребреници.

Знам да те боли ова чињеница, али тако је. :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Хвала брате Драгане, мало је оних који имају храбрости да стану на моју страну јер имају јудејског страха да небуду етикетирани као фашисти. Знам ја гдје лежи проблем...управо у овим етикетама.

Данас сам ја фашиста по режиму сутра ће те сви ви бити јер сте Срби.

Подели на овим сајтовима

Када је он био свештеник, ти се ниси ни родио а ни неке владике...угледај се на мене и на моје поштовање према твоме чину dada

Шта све наприча,неко би поверовао да је све ово истина :) и то све не би ли оправдаооно прекидање Литургије са снимка у којем учествују твоји "саборци" (мени је иначе овај израз потпуно ван сваког контекста, али видим да га волиш па пишем га и ја).

Наведи ми нешто што сам измислио за Оца Жарка. Питање је дал ти њега уопште знаш  лично?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...