Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Дакле многи Епископи су јеретици јер су били код папе јеретика Многи Епископи су атеисти јер су гостовали на Б92 или РТС-у Ја нисам знао ко је Слободан, сад знам. У чему је проблем? јел ти ово озбиљно, или желиш још једну опомену пред бан? Шта то сада знаш о Слободану -Дидију? Баш ме занима... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Дал су саборци икада код тебе прекидали литургију?Што би тебе поштедили ако смо такви фанатици?Одговори ми, јер иначе ми је све јасније да говориш напамет и под нечијем руководством. Већ сам Ти рекао: дођите слободно. Само ми кажите ако икако можете када планирате, да ми не би траумирали ћеркицу од 4 године која сваке Литургије је са мном и мојом супругом. Да знам да јој објасним да ће доћи чике да мало разговарају са татом. То што још нисте дошли са том намером не значи да нећете, јер сте прекидали у другим црквама. Зато у вас никаквог поверења немам. Знам да немаш поверења јер си препун предрасуда. Радо ћу доћи једном код тебе на литургију да се помолим Богу али нећу доћи транспарентима. Значи ли то да иначе долазите са транспарентима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Дакле многи Епископи су јеретици јер су били код папе јеретика Многи Епископи су атеисти јер су гостовали на Б92 или РТС-у Ја нисам знао ко је Слободан, сад знам. У чему је проблем? јел ти ово озбиљно, или желиш још једну опомену пред бан? Реко сам само да неможеш некога називати јеретиком, секташем или била шта само зато што учествујеш у некој емисији гдје водитељ није верник...и досадио си ми са опоменама и бановима, претјеро си. Ако желиш са мном нормално разговарати, ту сам. Ако не, бануј ме. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Јој оче Иване...немогу више. Какво ти је само глупо питање дал долазимо транпарентма...ми једино што носимо на литургије је понекад мајица Образа, јер је стално носимо и ништа више. О Слободану сад знам да је чудан лик, да је умислио да је неки пророк или шта ја знам. Искрено да ти кажем он ме не интересује јер нема никакав утицај на мене и на моју отаџбину. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Медо срам те било за овај клип. Ниси ни свјестан ко је аутор те песме, само ти пропагирај безбожништво. Срам те било. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Sta fali bezboznistvu? smiley-dance007 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Медо срам те било за овај клип. Ниси ни свјестан ко је аутор те песме, само ти пропагирај безбожништво. Срам те било.извини, чега да ме буде срам и шта фали песми?!јел има нешто увредиво или погрешног у њој? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Јој оче Иване...немогу више. Какво ти је само глупо питање дал долазимо транпарентма...ми једино што носимо на литургије је понекад мајица Образа, јер је стално носимо и ништа више. О Слободану сад знам да је чудан лик, да је умислио да је неки пророк или шта ја знам. Искрено да ти кажем он ме не интересује јер нема никакав утицај на мене и на моју отаџбину. Па не знам, ти си помињао транспаренте, нисам ја, а видим да их има на оном снимку који Младен хвали као супер православље. Друго, можда Слободан-диди нема утицаја на тебе али му ви из Образа дајете крила да има утицаја у мојој и Твојој отаџбини. У томе је проблем. Видиш, и мени је било доста ове глупве расправе, али просто нећу да дозволим да се садашњи Образ поистовећује са оним Образом кога сам здушно подржавао. Ово сада је брука јер свесно или не радите против своје Цркве. Зар Ти није мало чудно да ја као свештеник, а и овде људи који су били саоснивачи Образа виде у шта се Образ претворио? Чијом кривицом питам ја Тебе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Sta fali bezboznistvu? smiley-dance007ум. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Sta fali bezboznistvu? smiley-dance007 Фали им Бог. Мислим да није то тема овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 a bio sam siguran da ce smajli na kraju recenice da poakze smisao cele misli- lagani humor... eh bre vernici kad i sale moram da vam objasnjavam... smiley-dance007 Al salu na stranu, glupa pesma... nekreativna... ali mnogo dobra tema i super fora... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Оче Иване све је питање сујете. А доказаћу ти кад тад мојим присуством на твојој литурији како се прави саборац понаша у Цркви. Е онда ћемо видјети дал ћеш нас и даље оптуживати за црквенорушитељство и остале глупости. Видећеш да смо нормални верници који воле своје ближње и Христа. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Оче Иване све је питање сујете. А доказаћу ти кад тад мојим присуством на твојој литурији како се прави саборац понаша у Цркви. Е онда ћемо видјети дал ћеш нас и даље оптуживати за црквенорушитељство и остале глупости. Видећеш да смо нормални верници који воле своје ближње и Христа. Doklegod ti bliznji nisu homoseksualci, ateisti i druge nakaradne drustvene devijacije... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Оче Иване све је питање сујете. А доказаћу ти кад тад мојим присуством на твојој литурији како се прави саборац понаша у Цркви. Е онда ћемо видјети дал ћеш нас и даље оптуживати за црквенорушитељство и остале глупости. Видећеш да смо нормални верници који воле своје ближње и Христа. Све дотле док ми не побијете онај снимак који сам Ти овде милион пута показивао као крунски доказ за све што говорим немамо о чему да говоримо. Ја немам проблем са сујетом, веруј ми. Апсолутно није оно што сам видео нормално верништво. Не верујеш? Хајде да поново погледамо снимак:SUBJEKAT OTAC ŽARKO 03 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука