Sherlock H. Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Јеси ли се ти то нешто погрешно изразио? Mislim da je u Mladenovom komentaru akcenat na reci "tvoja", jer Srbija uredjena onako kako pricaju obrazovci i jeste u direktnoj suprotnosti sa hriscanstvom. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православац_РС Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Наравно непријатељима треба јасно поручити,ко су и шта су и да знају шта их чека. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 По мени си ти и твоји другари највечи непријатељи земље Србије, и Срба у свим државама, јер живите у прошлости и хоћете да угасите живот у овој земљи још више. Мало сте га угасили курчењем, мржњом и убијањем? И ви а и они други. Срам да вас буде. Можда је време да схватиш да је православље неприајтељ те твоје Србије. Како рече Петар ви који сте упали у јерс етнофелитизма.... сте јако незгодна група. Не живе они у прошлости. Камо среће да живе прошлошћу славних нам предака. Они живе у духовној обмани, у прелести како бисмо ми православни рекли. Нека им је Бог на помоћи, да се уразуме и покају, па да се одлуче: за Христа или за Перуна. Насиље, дивљаштво, претње, прогони - то ни у каквом контексту не иде са Христом. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православац_РС Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Mislim da je u Mladenovom komentaru akcenat na reci "tvoja", jer Srbija uredjena onako kako pricaju obrazovci i jeste u direktnoj suprotnosti sa hriscanstvom. По чему је у супротности? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Једно упозорење администрацији нашег форума!!! Обратите пажњу на пар нових чланова на форуму,регистрованих у последњих пар сати. Мислим да су смишљено дошли да роваре и просипају своје идеолошке небулозе!!! Анастасија је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Mislim da je u Mladenovom komentaru akcenat na reci "tvoja", jer Srbija uredjena onako kako pricaju obrazovci i jeste u direktnoj suprotnosti sa hriscanstvom. Мх, сумњиво ми је да атеиста тумачи коме је православље непријатељ, само то Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Наравно непријатељима треба јасно поручити,ко су и шта су и да знају шта их чека. Видим како вам се вођа "храбро" држао пред Судом и како је протумачио оно "Чекамо вас". Лицемери и кукавице, срам вас било! Брукате Цркву! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Хвала брате на бризи... то веома брзо разбијемо када дођу. Свакако, добродошли су сви, па ма ко био ако има добре и чисте намере. Сви други после пар постова добију оно шти заслужују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Једно упозорење администрацији нашег форума!!! Обратите пажњу на пар нових чланова на форуму,регистрованих у последњих пар сати. Мислим да су смишљено дошли да роваре и просипају своје идеолошке небулозе!!! Не брини брате. Ту је неумољиви Бан (од бановати ) Александар. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Наравно непријатељима треба јасно поручити,ко су и шта су и да знају шта их чека. Pitao sam te da li mozes svetim predanjem da potkrepis tvoju podelu na "licne" i "nelicne" neprijatelje i jos uvek cekam odgovor. A sto se tice ubijanja neprijatelja, da vidimo sta oci kazu. http://rogueminister...r-and-violence/ Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Pravoslavac RS ne sumnjam da ima dobre namere, samo su mu metodi pogresni Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 По чему је у супротности? Aleksandar ti je sasvim lepo odgovorio: Насиље, дивљаштво, претње, прогони - то ни у каквом контексту не иде са Христом. A postavio sam i link gde mozes naci citate gomile otaca protiv ratova i nasilja-sto je sustina vase ideologije. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Pravoslavac RS ne sumnjam da ima dobre namere, samo su mu metodi pogresni Наравно. Вери треба да се учи у Цркви, а не на сајту "Образа". Такве организације су тумор на телу нашег друштва. И оно добро што имамо (Црква) прете да оскрнаве и упропасте јој углед. Nicholas and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Pravoslavac RS ne sumnjam da ima dobre namere, samo su mu metodi pogresni DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православац_РС Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Лични непријатељи су завидни и пакосни људи око нас,непријатељи Божији су (сви који нису православни),а непријатељи отечества су сви они који су окупирали територије које су србске.....Наравно ратови се воде часно без злочина са крстом у једној руци,а у другој са мачем,без пљачке витешки као и доликује и то само ослободилачки и одбрамбени ратови..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука