Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости

Има још много оних који морају да чују глас Србства. То је, пре свега, глас упозорења. Отачаствени покрет Образ можда не може физички да уништи све зло које кидише на србски народ, али ће, докле год постоји, непрестано и неућутно на њега указивати и против њега се бескомпромисно борити.

О чему Ви причате побогу човече?! Какве су Вам ово претходне поруке? Је л Вам добро?

Подели на овим сајтовима

О чему Ви причате побогу човече?! Какве су Вам ово претходне поруке? Је л Вам добро?

То је проглас " србским непријатељима " фашистичке организације која себе назива " образ ".

Подели на овим сајтовима

Аман кажите онда тако, не знам о чему се ради... замало се нисам претурио са столице.

Toliko nipodastavas Obraz da nisi odmah prepoznao njihove mudrosti! Stidi se zbog tog nipodastavanja... ;):D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

НАРКОМАНИ

Намећете своје безнађе другима, увлачећи недужне у свој очај. Зато за вас и вашу болест нема места међу Србима.

Ако одбијате да се лечите, већ настављате да ширите своју заразу, бићете праведно кажњени јер не можете несметано кварити чистоту србске омладине и здравље србске нације.

http://www.obraz.rs/...rijateljima.htm

Наркоманија је болест.

Ајде да преведемо на језик разумљив овај проглас, рецимо :

Болесници од канцера( рака) намећете свјое безнађе другима( старац Порфирије капсокаливит каже да је узрок канцера у већини случајева - безнађе) , увлачећи недужне у свој очај. Зато за вас и вашу болест нема места међу Србима.Ако одбијете да се лечите цитостатицима и зрачењем и наставите да будете болесни , бићете праведно кажњене( без обзира што сте већ болесни), јер не можете несметано кварити здравље српске нације.

Или ви који сте заражени жутицом, или ви који сте заражени грипом, или ви који сте заражени дечијим глистама или кандидом , дакле сви ви заражени и несретни Срби бићете протерани. И тако куд сте болесни туд ће вам још и образ стати на грбачу.

Била је некада једна хевиметал група Лудило из Тузле не знам да ли и данас постоје, али овај ми проглас делује као Лудило из Тузле. Лик фронтмен групе напије се на концерту у Новом Саду ко Д*угме и скочи са стејџа, а нако дебо па крупан, сви се измакну испод стејџа и он ошине колико је дугачак на бетон.

Е мени тако делује овај проглас - Лудило из Тузле.

Иначе СПЦ има кампове за лечење наркомана, сем оног чувеног кампа црноречког постоје и други кампови у којима се успешно лечеду наркомани више пута годишње одлазим са свештеницима у те кампове тамо им служимо литурђију и причешћују се наркомани, бем ли га, мени ти наркомани делују нормалније од ових који стоје иза овога прогласа.

Мислим није експлицитно у прогласу речено , болесне ће да побијемо, али речено је да немају места у Србији. Причао је мени деда Ролф покојни Рахметли му она швапска и нацистичка душа, како је Итлер кад је дошо на влас тамо у Остерајху свима који су били луди или инвалиди дао ињекцију и тако је тео нацију да очисти од лоше крви. Међутим прође рат а број инвалида и лудих се удвостручи после тога , иако су ето претходно побили све да се не би "заразили".

Подели на овим сајтовима

То што пише о. Жарко је гнусно. Нисам био упућен.

Да, хоћу доказе да су то чланови Образа. Не верујем о. Жарку да је патријарх Павле имао ванбрачну ћерку и не верујем о. Ивану да су ти људи чланови Образа. Погледао сам на Ваше инсистирање дати део емисије и могу рећи да се са Обрадовићем донекле слажем. Не слажем се са људима који су ометали Литургију, али нека се замисле свештеници који не поштују одлуке Сабора ко уноси пометњу у епархију.

Тај проглас је написан у време Небојше Крстића, имао сам летак Образа са краја '90. година (из времена када сам гулио Философски факултет). Колико знам, Небојша Крстић је до краја живота имао пуну подршку почившег владике Данила Крстића. Њему то очигледно није сметало.

Наркоманија је болест.

Ајде да преведемо на језик разумљив овај проглас, рецимо :

Болесници од канцера( рака) намећете свјое безнађе другима( старац Порфирије капсокаливит каже да је узрок канцера у већини случајева - безнађе) , увлачећи недужне у свој очај. Зато за вас и вашу болест нема места међу Србима.Ако одбијете да се лечите цитостатицима и зрачењем и наставите да будете болесни , бићете праведно кажњене( без обзира што сте већ болесни), јер не можете несметано кварити здравље српске нације.

Или ви који сте заражени жутицом, или ви који сте заражени грипом, или ви који сте заражени дечијим глистама или кандидом , дакле сви ви заражени и несретни Срби бићете протерани. И тако куд сте болесни туд ће вам још и образ стати на грбачу.

Паметан сте човек, не банализујте ствари. Наркоманија је пре свега болест друштва. Слободно ћу рећи да је наркоманија канцер друштва. На срећу излечив.

Ако одбијате да се лечите, већ настављате да ширите своју заразу, бићете праведно кажњени јер не можете несметано кварити чистоту србске омладине и здравље србске нације.
Мислим није експлицитно у прогласу речено , болесне ће да побијемо, али речено је да немају места у Србији.

Експлицитно је речено да у Србији нема места за оне који шире болести друштва. Не слажете се?

Ево, ларма министар како је похапсио педофиле. Због чега их хапсити ако су болесни? Треба ли да похапсе оне који су болесни од рака? Да поновим, не банализујте.

Из писања о. Ивана могао сам закључити да са својим ставовима нисам пожељан на овом форуму. Рекосте, не дозвољавате да Вас мажу. Зашто мислите да имам намеру да вас мажем? Зашто мислите да сте за мене толико важни, па да Вас мажем? Мислио сам да дискутујем и на другим темама, али видим да нисмо на истој таласној дужини. Не по питању мишљења, далеко било, већ по питању начина размишљања.

Збогом.

Или без Бога.

Јер свакаквих има на овом форуму.

Подели на овим сајтовима

Збогом.

Или без Бога.

Јер свакаквих има на овом форуму.

... što jes' jes' .... mož' da se zaraziš raznim bolestima... pa da sutra Obraz priča da za tebe nema mesta u Srbiji...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Moljac nisam cuo gnusniji pozdrav jos u mom forumaskom zivotu, a mogu ti reci da imam prilicno iskustva u forumasenju, a nisam cuo ni uzivo tako gnusan "pozdrav"...

S' Bogom i pozdrav

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Мољац брате имаш добре гусле

кад већ гудиш немој баш на празно

није српски гуслити нацизам

није образ ко што негда беше

од Небојше покојног Крстића

остадоше књиге свеколике

и његово име и поштење

а Образа јесте основао

можда због њег главу изгубио

ал са овим образом тренутним

Крстић вала више ништа нема

то ти кажем ко зналац човека

и његових часнијех намера.

Држава је од Бога нам дата

да уапси сваку шеточину

било она здрава ил болесна

то са здрављем нема нике везе

нису проблем јадни наркомани

већ дилери и мафијаши

а и они што их покривају

државом се при том користећи.

Подели на овим сајтовима

ova blagoglagoljivost kao u zmije i smernost kao u bulterijera me ne odoljivo podseca na profesionalne trovace po forumima. vecina opisanih karakteristika ili ciljeva iz ovg filma su prisutni i kod nasih ultragigapravoslavaca

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Држим да нисте у праву. Шта значи полуверан или сујеверан народ? Ко Вама даје за право да судите да ли је неко правоверан или празноверан? Мислим да је то неукусно са Ваше стране. Што се национализма тиче, једини здрав национализам и јесте онај који се везује за Цркву (јеванђељски). Национал-социјализам у Србији је тема за Срђана Драгојевића. Он се богати показујући Србе као декадентне.

Због чега? Ако говоримо о самом програму Образа - можемо га лако разложити на просте чиниоце и анализирати један по један. Ако говоримо о самом понашању тих људи, о томе може да се дискутује. Мада ми то највише личи на чувену реченицу у савремених Срба - "ни попови не посте, зашто бих ја". Односно, на основу понашања појединих чинилаца неке заједнице судити о истој као целини. Дакле, биће да Ви ипак Образу највише замерате програм.

Као што рекох, чини ми се (исправите ме ако грешим) да Вама највише смета програм ове организације. Волео бих да од Вас чујем шта то конкретно, све се може наћи и цитирати са њиховог сајта.

не постоји здрав национализам.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC

оно што постоји, постоји као здрав патриотизам/родољубље, иначе се поистовећује са национализмом да би се разни нацисти опрали и привукли себи разни климави умови, под изговором чувеног текста светог Николаја Жичког.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC

а нацизам (национални социјализам) међу србима је и даље активан, деценију после социјалистиче политике национализма слободана милошевића. проблем је што квази-разумни умови мисле да нису изданци те врсте турбо-фолк религије. нацизам уопште не мора да се агресивно проповеда, сасвим је довољно нахранити људе моралом различитог од Црквеног Предања (педере треба тући) и окомити се на грешнике попут хомосексуалаца или неистомишљеника песницама и приручним "алатом".

истим полугама белих рукавица се користио хитлер док се није обелоданио у ноћи дугачких ножева.

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9D%D0%BE%D1%9B_%D0%B4%D1%83%D0%B3%D0%B8%D1%85_%D0%BD%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%B2%D0%B0

Подели на овим сајтовима

Свеједно да ли сте педери, педофили, содомисти, "транс-" или "би-сексуалци", знајте да, ако се не покајете, за вашу изопаченост неће бити ни Божије ни људске милости. Бићете најстроже кажњени и искорењени!

јави се кад нађеш реч казна, казнити, кажњен и друге облике те речи у Светом Писму :)

шта мислиш што је намерно избегнуто да се употреби било који смисао који обележава Бога као казнену експедицију?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мољац, нико није рекао да ниси пожељан, не дао Бог. Ја не могу да трпим и слушам приче како Жарко Гавриловић и Образ чине праву ствар. То сам јасно изнео са доказима да су они цркворушитељи. То што сада говориш о "одлуци" Сабора није Образово да сређује стање у Цркви јер они и нису разумели ту фамозну одлуку. Да је тако говори да су и даље Епископи они који служе "по новом" (што је одвратан и ружан термин) и не само то већ да су то наши најзначајнији Епископи. Шта ти то говори? Ах, немој само приче да су они "узурпирали" Цркву и остале небулозне изјаве које слушамо од цркворасколника, верује да Ти то ниси.

Ако мислиш да Ти је статус на форуму угрожен, буди уверен да није. То јасно сведочим јер разговарам са Тобом, у супротном не бих ни водио дијалог, већ бих реаговао у име Администрације. Дакле, слободно пиши нико ти не брани али знај да ћу увек овде нападати ставове које заузима Образ кријући се иза Цркве као и њихов кваиучитељ Жарко Гавриловић То што њему допуштају да служи мене не обавезује да га поштујем ( и ако га, нажалост, признајем још као свештеника). Заиста не знам са чим он то заслужује да прича онакве гадости о Цркви и да даље буде свештеник.

Подели на овим сајтовима

Паметан сте човек, не банализујте ствари. Наркоманија је пре свега болест друштва. Слободно ћу рећи да је наркоманија канцер друштва. На срећу излечив.

да је болест друштва, сви би били заражени, нити ко благонаклоно гледа на то.

према томе, болест је појединца и сваки човек има рођењем и од Бога и од ове државе загарантовано право које му се МОРА испоштовати оће ли боловати или лечити се.

друго је агресија дилерства, подвођења или намерног силовања других у исте раље, то су криминалне радње и за то се подлеже закону, а не линчовању.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...