Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

sHa_sarcasticlol

Семберац мене не можеш испоровоцирати, никада ти нисам давао за право ни прије него ли сам постао мод, али теби се не може ништа рећи, недоказан си и неозбиљан.

ја сам против  Србије и СрБства и Отачаственог Православља јер не подржавам Образ!  sHa_sarcasticlol

сада иде "закључак" с твоје стране

"видите браћо  како се сами непријатељи откривају"

па па паранојаааа sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

Ја сам у Образ који има и својих мана, признајем. Али смо се увјек трудили, имали смо акције и свашта. Ти си био припадник ждероњског покрета који у вријеме поста коље прасе и јагње и окреће на ражњу!Покрет који иде на скупове да би се напили. Откуд теби савјести да мени нешто приговараш у вези Образа кад си ти био припадник проклетог покрета који само гледа гдје има да се једе и пије и је.е?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Младен је робово и робијаће поново!И зато тишина. Ни ја нисам никада робовао и никада не би паметово Србину који је лежао у робији...поготово овако као, Зибиди који тражи казну од 10 година. Немате ви појома колко је дуг само један дан у затвору!

Док је Зибиди рецимо по Америци ишао у куплераје (и ако је свештеник наводно), Младен је читао Библију, Псалтир и Молитвеник у затвору!Е сад сам просуди ко је Хришћанин, дал националиста и будући теолог Младен, или овај .... (не могу ни да га назовем шта све мислим о њему) Зибиди...

Pa "robijao" je i draskovic? I on je super patriota. Pa i tito je robijao. mosa piade ... puno njih je robijalo a neki i po zadatku "robijaju". Za platu.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Такви Равногорци као ви сте и направили лошу слику о часним Дражиним Четницима!Кад вас неутралац види на Равној Гори, нормално је да замрзи цјелу Равну Гору и причу о њој.

Са друге стране, Образ може само себе да оцрни, никако чича Дражи или било кога. Нисмо ни ЗБОР, ни РП већ смо Образ!Е то је велика разлика између МЕНЕ и ТЕБЕ!

Подели на овим сајтовима

играш прљаво, о томе смо разговарали на пп

јесам био сам, само ја сам тај период наивног групашења и дјечаштва прерастао и  ментално и физички (шта ће ми боља, већа и снажнија група од моје Цркве и Христа) док се рецимо у твом случају развиће одразило само физички... разлика између мене и тебе је велика ту се слажемо...   sHa_sarcasticlol

ја сам са својих 16 година схватио ко и шта стоји и ко шта ради у тим тзв. Националиним организацијама и на шта се све своди, разлика између РП-а и Образа је драстична, у РП су махом алкохоличари док је Образ успио да се досеге ниво ФАНАТИЗМА!!!  

sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Уствари заборавио сам: Ја са тобом не разговарам, Вуче. Нисам се ја посвађо са тобом већ ти самном. Ти си хтео да не "причамо" више. Да те нешто питам: Са колко људи си у заваду у својој БЛ?Ја нисам ни са ким осим са тобом у овом сајбер свјету који за мене није ништа друго осим играчка!

Подели на овим сајтовима

играш прљаво, о томе смо разговарали на пп

јесам био сам, само ја сам тај период наивног групашења и дјечаштва прерастао и  ментално и физички (шта ће ми боља, већа и снажнија група од моје Цркве и Христа) док се рецимо у твом случају развиће одразило само физички... разлика између мене и тебе је велика ту се слажемо...   prstgore

ја сам са својих 16 година схватио ко и шта стоји и ко шта ради у тим тзв. Националиним организацијама и на шта се све своди, разлика између РП-а и Образа је драстична, у РП су махом алкохоличари док је Образ успио да се досеге ниво ФАНАТИЗМА!!!  

dobar decko Hristos vaskrse Just_Cuz_19

Знам, фанатик сам што сам родољуб и Богољуб!Знам, срамота је то бити у демократској земљи!Поносан сам фанатик, фашиста, нациста, клерофашиста, неофашиста, неонациста, шовиниста, расиста, расоналиста итд...

Подели на овим сајтовима

јесам био сам, само ја сам тај период наивног групашења и дјечаштва прерастао и  ментално и физички (шта ће ми боља, већа и снажнија група од моје Цркве и Христа)

Хахаха која демагогија. Па у истој тој СПЦ сам и ја, и Младен и сви наши саборци. Hristos vaskrse

Бољи је сој код нас. Код нас има само Хришћана, у СПЦ има крштених али нису сви Хришћани!Хришћанин не постајеш само преливањем водом већ начином живота!

Ево и Чеда је Хришћанин...јака ти је групација како кажеш dobar decko

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, да... богољуб и фашиста...  dobar decko

Како ћете само ви образовци решити проблем оних који нису исте боје коже као и ми, или исте нације, али ето-гле чуда, исто су православни?

Сва срећа па Образ нема никакве везе са нашом Црквом и хвала Богу због тога.

Подели на овим сајтовима

Ја теби ништа не замјерим, ружно би било да се кунем. у Бл не причам са једном другарицом из основне школе а и то је занемнарљиво јер се нисмо видјели сигурно 5 година, хтио сам да се измиримо неће она и то је то. Знам и радујем се чињеници да ћеш једном схватити све. dobar decko

јел толико тешко да комуницираш са људима без да псујеш и провоцираш. мораш схватити да си свашта говорио људи су махом кивни на тебе, искулирај мало, па да причамо ко људи.

Подели на овим сајтовима

искулирај мало, па да причамо ко људи.

Са животињама не могу причати као са људима. Са људима причам као са људима, са стоком причам другачије да ми ме стока разумјела...

ајде реци на кога си одређено мислио, да ти треснем трећу опомену и да завршимо причу са тобом безобразником?!!!! како те није срамота, трпимо овдје твоје наци фолове, провокације и увреде људи који су у односу на тебе људске громаде!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, да... богољуб и фашиста...  dobar decko

Како ћете само ви образовци решити проблем оних који нису исте боје коже као и ми, или исте нације, али ето-гле чуда, исто су православни?

Сва срећа па Образ нема никакве везе са нашом Црквом и хвала Богу због тога.

Хвала Богу ти немаш никакве везе са нашом Црквом Hristos vaskrse

Односно да сам само желео, не би имао више везе...али био сам милостив и још увјек имаш. Требаш да ми љубиш ноге умјесто што сада овдје опет по старом фураш!

Ко је икада спомено да не волимо Православце друге расе?Гдје си ти то прочитао, чуо?

Са вашом образовском "црквом" хвала Богу немам никакве везе, нити бих желео да имам. То што ти и остали образовчићи свештенике најсветије Цркве не сматрате свештеницима заиста није мој проблем. Тема "Образ култура" добија своје право место и значење на овом форуму. Можете слободно да будете сада и подружница атеиста Србије или осталим разоритељима Тела Христовог. Атеисти бар то раде из истинског убеђења, а ви из лажне квази вере.

Још једном, хвала Богу па са вашом "црквом" немам никакве везе а ни било ко из уредништва ЖРУ.

Подели на овим сајтовима

јуче си добио две... нећу да ти дам опомену само да те натјерам да избацаш из себе су своју малогражавштину?! иначе које си ти оно године отишао у Швајцарску? знаш и мој тата има капу ко генерал Младић, баш би ружно било да установимо да рецимо твој тата од рата има смо Швајцарску боравишну дозволу ... dobar decko

Подели на овим сајтовима

јуче си добио две... нећу да ти дам опомену само да те натјерам да избацаш из себе су своју малогражавштину?! иначе које си ти оно године отишао у Швајцарску? знаш и мој тата има капу ко генерал Младић, баш би ружно било да установимо да рецимо твој тата од рата има смо Швајцарску боравишну дозволу ... dobar decko

Али ајд ја да ти свједочим чији је предак био већи Србин?Може?

Мој отац није избјеглица нити дизертер!Отишао је у иностранство пре рата као и ја!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...