Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Само ви уживајте у вашем свету гдје је све перфектно, гдје нема потребе за духовном и државотворном обновом. Желим вам лепе догађаје у вашој фантазији. Много гледате сајенсфикчен филмове како Образовци прекидају литургије...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Немам потребе да се кајем за нешто што нисам урадио нити било ко из Образа.

Било је образоваца и има их у сваком оваком скупу и Твој идеолошки вођа ово подржава, а то што Ти не желиш да признаш је Твоје легитимно право. Мени још више то говори о вашем моралу и вашој црквености.

Ок, и ја не желим даље да о овоме разговарам. Имате Дидија, он ће увек да вам буде раме за плакање и подршка кад вас медији оставе.

Подели на овим сајтовима

па јес вала, кад ни немаш свест да грешиш.

Престани те да ми подваљује те како сам ја или било ко од моје браће прекидо литургију. Престани те да нам подваљује те како мрзимо Христа и Србију.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Само ви уживајте у вашем свету гдје је све перфектно, гдје нема потребе за духовном и државотворном обновом. Желим вам лепе догађаје у вашој фантазији. Много гледате сајенсфикчен филмове како Образовци прекидају литургије...

Да, ево један филм али га пре назвао духовним хорором:

SUBJEKAT OTAC ŽARKO 03

Подели на овим сајтовима

Било је образоваца и има их у сваком оваком скупу и Твој идеолошки вођа ово подржава, а то што Ти не желиш да признаш је Твоје легитимно право. Мени још више то говори о вашем моралу и вашој црквености.

Ок, и ја не желим даље да о овоме разговарам. Имате Дидија, он ће увек да вам буде раме за плакање и подршка кад вас медији оставе.

Како само уживаш када видиш како нас медији блате...погледај мало себе у куриру па онда причај о нама и о добрим медијима који само говоре истину...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

па јес вала, кад ни немаш свест да грешиш.

Престани те да ми подваљује те како сам ја или било ко од моје браће прекидо литургију. Престани те да нам подваљује те како мрзимо Христа и Србију.

Ево престаћемо, само да још једном покажемо овај филмић на коме се управо појављују Твоји идеолошки идоли и вође:

SUBJEKAT OTAC ŽARKO 03

Подели на овим сајтовима

SUBJEKAT OTAC ŽARKO 03

Ок а гдје је у тој причи Образ? :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Како само уживаш када видиш како нас медији блате...погледај мало себе у куриру па онда причај о нама и о добрим медијима који само говоре истину...

Да, баш ми је лепа слика у тим новинама. Јеси ли срећан због тога?

Ја нисам причао ни о једном медију већ само о ономе који вас подржава: Диди-Слободарство. И снимак где ви причате и "браните веру прађедовску"

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

SUBJEKAT OTAC ŽARKO 03

Ок а гдје је у тој причи Образ? :cheesy2:

Џаба Ти намигивање, Образ је у свакој овакој причи.

Подели на овим сајтовима

SUBJEKAT OTAC ŽARKO 03

Ок а гдје је у тој причи Образ? 0442_feel

прво си причао како су учесници тог догађаја имали тескобу у грудима и да се кају због овог дела,

то су наравно твоји саборци а сада питаш где је ту образ  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Брате Дејане рекао сам да се Хаџија кајо и његови људи (који немају везе са Образом). Доказ је само да они знају шта је света исповест док неки то сматрају као нешто непотребно у Цркви и причешћују се стално а да се никада не исповеде (можда мисле да су безгрешни, ко би га знао).

Хвала Богу што сам грешан и што увиђам да сам грешан. Али ја немам везе са прекидањем литургија и таквих ствари, ево чак се јавно одграђујем око тога. Данас сам разговаро са Младеном и рекао ми је да никада Образ није учествовао на прекидању литургије и да је то само подвала.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Брате Дејане рекао сам да се Хаџија кајо и његови људи (који немају везе са Образом). Доказ је само да они знају шта је света исповест док неки то сматрају као нешто непотребно у Цркви и причешћују се стално а да се никада не исповеде (можда мисле да су безгрешни, ко би га знао).

Хвала Богу што сам грешан и што увиђам да сам грешан. Али ја немам везе са прекидањем литургија и таквих ствари, ево чак се јавно одграђујем око тога. Данас сам разговаро са Младеном и рекао ми је да никада Образ није учествовао на прекидању литургије и да је то само подвала.

Лепо би било да Младен дође и свима то овде поручи као и да се он јавно огради од овог гнусног чина. Самим тим би доста показао о себи. Овако и даље вам, бар ја, нипта не верујем. Иза овог прекидања литургије ипак стоји Образ и све о томе говори, па и Младен на крају подржава све то, јасно се на снимку види и чује. Је л тако или није?
Подели на овим сајтовима

Када Младену режим врати компјутер, онда ће момак моћи и да пише на овом форуму (у шта сумљам, има он паметнија посла). Иначе он нема компјутер од 20.9.2009 када му је полиција узела компјутер за истрагу... :drugarstvo:

Вероватно су га продали и отишли да се наждеру у ресторану.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Када Младену режим врати компјутер, онда ће момак моћи и да пише на овом форуму (у шта сумљам, има он паметнија посла). Иначе он нема компјутер од 20.9.2009 када му је полиција узела компјутер за истрагу... :drugarstvo:

Вероватно су га продали и отишли да се наждеру у ресторану.

А до тад ћемо да слушамо како Образ брани Цркву... још када ми будете појаснили онај снимак и ко је све онда присутан... smej.gif
Подели на овим сајтовима

Само настави даље да измишљаш, за сваку клевету одговараћеш пред страшним судом, да те само напоменем јер очигледно упоран си у својим измишљанима. Ако нађеш некога у мајици Образа гдје прекида литургију (ваљда на акцијама носимо мајице) и ако нађеш саопштење на сајту Образа да смо прекидали литургије, кајем се јавно и спреман сам да ти се извинем за ове речи.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...