Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Ја незнам ни ко је овај Слободан, а камоли дал је он секташ или не. Оптужујеш Образ да је секта  јер учествује у емисији коју води "секташ"?

То је примитивно. Па онда су многе владике безбожници јер су учествовали у емисијама на Б92 (као и Образ сам). Мислим да су то глупе констатације. Слободан тај није наш саборац, он је водитељ емисије и то је то.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Постављена слика

KAKO JE POČELO…
Објављено 23. јануар 2010. од стране slobadidi| Оставите коментар

Bio sam 2003.godine opisan u knjizi MM Slavice Šetine Eva od jabuke do zvezda.
Autora knjiga sam upoznao na sajmu knjiga 2008.godine.
Tog dana 24.10.2008.godine obišao sam sa kamermanom štand IK Miroslav iz Beograda.
Prišla mi je gospođa sa šeširom,držeći u ruci knjigu Kosovo zvazdana kapija,i zbinjeno počela da mi nešto objašnjava o Kosovu.
Nije mi tada rekla ništa.
Početkom aprila 2009.godine,nakon gostovanja kod mene u emisiji mi je rekla ko sam i čiju monadu,dušu nosim.
Tada mi je postalo jasno zašto su mi se kroz život dešavale neobične stvari.
Ipak,5.juna 2009.godine sam je upitao da li je sigurna da sam baš to ja,bez dvoumljena mi je rekla da je sigurna.
Tog dana je kao potvrdu da sam ja zaista ja,Gospod Bog Isus Hrist,spustio Dugu,na zemlju ispred auta da pređem preko nje.
Da li sam mogao više da sumnjam?
Ne.
Nikome u istoriji čovečanstva se to nije desilo.
Dobio sam potvrdu da sam ja inkarnacija Isusovog rođenog brata blizanca – Toma.
Sa mnom je u autu bila još jedna inkarnacija – rođena Mojsijeva sestra, Marija Levije.
Osoba koja mi je i pre toga govorila da me je jurila vekovima i da me više ne pušta.

I ona je shvatila neke informacije koje je dobila od svoje prozorljive tetke,o pijedestalu na kome se nalazim i da ne moram ništa da uradim,pošto mi je duša kristalno čista i čeka da ode u Raj i zauzme mesto koje joj pripada.
Tada su meni počele da se otvaraju mnoge stvari.
Kao Izabrani rešio sam najveću misteriju čovečanstva – Gordijev čvor,perpetum mobile.
Ključ od Raja.
Poslednjih dvadesetak generacija u Srbiji nije ni čulo za Gordijev čvor.
Šta li su i ko je tu decu učio?
Koje su im gluposti predavali i čemu su ih učili???
Ispirali su im mozak.
U Srbiji ljudi teško prihvataju neke stvari,posebno one istinite,jer svako misli da je pametniji od onog drugog.
Ima mnogo pametnjakovića,a malo pametnih.
Kroz izraz „pametnjaković“ shvatio sam i veliki smrtni greh Gordost,koju su svi pogrešno definisali.
Gordost je kurčenje bez pokrića.
Pametnjakovići su gordi.

Подели на овим сајтовима

Неможеш повезивати Слободана са Образом јер он није наш саборац нити ће икада бити. Само хвала му што је дозволио да Младен проговори коју реч.

Подели на овим сајтовима

ви сте секта самим тим што кривите учење Цркве за своје потребе.

Бануј сам себе због клевети које износиш на један Православни покрет који је много више урадио за нас Србе од тебе и твојих истомишљеника.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја незнам ни ко је овај Слободан, а камоли дал је он секташ или не. Оптужујеш Образ да је секта  јер учествује у емисији коју води "секташ"?

То је примитивно. Па онда су многе владике безбожници јер су учествовали у емисијама на Б92 (као и Образ сам). Мислим да су то глупе констатације. Слободан тај није наш саборац, он је водитељ емисије и то је то.

Знао сам ја да ће то бити Твој аргумент. Питај Твог Младена да ли зна код кога је био.

И како то не знаш ко је он? Па осуди ме одакле мени храбрости и смелости да кажем да је овај несрећник јеретик који се кити сликом патријарха Павла јер је по Теби он велики Православац? Како то да одједном не знаш ко је он?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

STVARANJE

Објављено 22. јануар 2010. од стране slobadidi| Оставите коментар

Tvorac – AMA je stvorio jaje sveta i podelio ga je na dva jednaka dela,želeći da napravi dva savršena principa,bića.

Pre vremena je izašao muški princip,želeći da stvori svoj svet,i zato je nesavršeni princip.

Dogoni ga nazivaju Juruga,bledi lisac,Srbi Dažbog,hromi vuk (zaštitnik vukova je Sv.Sava).

Tvorac je od druge polovine napravio savršeno biće,Božijeg Sina,kod Dogona – Nomo,kod hrišćana – Isusa Hrista.

Služeći se vilicom i jezikom kao tkačkim čunkom,Božiji Sin je,od četiri dela ključne kosti Tvorca,izatkao ceo Univerzum.

Videći Majku Zemlju nagom,Božiji Sin joj je odenuo haljinu od vlati trave i u nju sakrio Reč.

Želeći da otkrije Tajnu – Dažbog,Sveti Duh,Juruga,je naćinio incest(dao impuls) sa Majkom Zemljom i tako je nastao biološki život u trećoj dimenziji.

Zato su Srbi čuvari i zaštitnici vukova(legenda kaže i da pripadaju Redu Zmaja).

Ova Legenda je sačuvana i kod Dogona u Africi.

Sada je mnogo jasnije i da su Srbi osnovali Rim.

Legenda kaže da je vučica othranila Romula i Rema.

Sve su to stare srpske legende.

Uvek se pojavljuje Trojstvo.

Otac i dva sina,pozitivno i negativno,akcija i reakcija,muško i žensko,dualizam.

Sve je ostavljeno u simbolima koje su svi zloupotrebljavali vekovima i pogrešnbo ih tumačili.

Sve je protumačila Marija Magdalena – Slavica Šetina,istraživač Biblije,a ja sam samo nadogradio i povezao u jedino logično i pravo objašnjenje.

http://www.youtube.com/watch?v=Jv-BOrOzmFs

Ево још једног свеобухватног виђења стварања света од Дидија. Надам се да брат семберац има објашњење пошто његови саборци у емисији код Дидија бране "православље" а самом Дидију одају све почасти.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

ви сте секта самим тим што кривите учење Цркве за своје потребе.

Бануј сам себе због клевети које износиш на један Православни покрет који је много више урадио за нас Србе од тебе и твојих истомишљеника.

Видимо шта је урадио. Не морате више ама баш ништа да радите. Најбоље је да се после учествовања у овој емисији код јеретика Дидија покријете и да вас нема. Још га браниш како је православан!

Подели на овим сајтовима

Паметно је твоје писарење по форуму оче Иване, честитам ти.

Прво нас нападаш да наводно прекидамо литургије, када немаш доказа прелазиш да нас нападаш због Слободана овог несрећног. Шта ће бити следеће?Дал неће испасти да смо ми продали Космет? :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Дакле многи Епископи су јеретици јер су били код папе јеретика :cheesy:

Многи Епископи су атеисти јер су гостовали на Б92 или РТС-у :)

Ја нисам знао ко је Слободан, сад знам. У чему је проблем?

Подели на овим сајтовима

Ви се само позивате на ону Христову реч "Не суди да ти се не суди" када вама одговара.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Постављена слика

Само полако семберац... смири страсти... чекај да ја прво изнесем доказе, па ћемо после видети ко је продао Косово и ко стоји иза Образа & co.

Ево и Диди помиње Б92 као и Ти малопре... и њега дирају и срце му кидају...
Подели на овим сајтовима

Semberac,imaš video klip gde se vidi kako se prekida Liturgija a to blagosiljaju otac Žarko,Mladen i voditelj Slobodan.

Niko nije kriv zato što gostuje kod nekog u emisiji ali je kriv kada ide da zajedno sa tim voditeljem vrši propagandu da treba prekidati Liturgiju!

Niko iz obraza nije otišao kod Slobodana da ga urazumi,kao što se ide kod inoslavnih,već se kod Slobodana išlo kao kod istomišljenika i saborca!

Pogledaj video klip ponovo!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ви се само позивате на ону Христову реч "Не суди да ти се не суди" када вама одговара.

Ја сам навикао да ми се суди и да се оптужујем... нема проблема... Овог очигледног јеретика Ти називаш великим православцем јер вам даје простор да пљујете по Цркви у његовој емисији.

Подели на овим сајтовима

Оче мука ми је од ваших злонамерних покушаја да докажете оно што је немогуће- да је Образ секта. Ако сам секташ бануј ме, не мораш са секташом причати...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...