Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Јер немаш аргументе. Бануј ме коначно, само тако знате да победите изгубљену битку. Ја те углавном не мрзим, оче, поштујем те. А ти ме воли или мрзи, то је твоја ствар. Коначно да кажеш да незнаш дал има Образоваца на том снимку, ту сам те чеко. Дакле до сада си клевето Образ, најчаснији покрет у Србији. Но нема везе, праштамо ти bangin

Јесте, јесте... видим како је честит- вођа благосиља прекидање Литургије... а ово да они који Цркву нападају изигравају жртву- то ништа није ново.

Наравно да Те не мрзим- немам ја времена за то. Тај луксуз себи не могу дозволити. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ево правог разлога због чега нас мрзе:

НА БРАНИКУ СРБСТВА

Косовска Митровица, 17. III 2008. – Седамнаестог марта 2008. године развејана је и последња трунка сумње на чијој страни су припадници тзв. "мировне" мисије на Косову и Метохији и због чега су уопште ту. Припадници УНМИК-а и КФОР-а, "културни" Европљани и "правдољубиви" Американци, на страни су Шиптара и ту су да им помогну да побију и протерају што више Срба! Коначно су пале маске неутралности, немају више смисла приче о очувању мира, смиривању тензија, нема више лажи и варања!

Покушавајући да на силу избаце Србе из зграде суда у северном делу Косовске Митровице, окупатори су наишли на праведан и храбар србски отпор. На тај отпор одговорили су најмодернијим оружјем, снајперима, тенковима, хеликоптерима... Геноцид над Србима са Косова и Метохије, одавно започет, добио је 17. марта 2008. најновији наставак. Само гоњени великом, демонском мржњом, могли су окупатори да пуцају бојевом муницијом на голоруки србски народ.

И као пре четири године, Образ је похитао у одбрану своје браће! Уз минималну припрему, кренули смо упркос најавама да ће прелази на административној линији бити затворени или, у најмању руку, са врло оштром контролом. Кога је то занимало? У мислима су нам само били голоруки Срби и тенкови насупрот њих.

Седамнаести март 2008. – и Образ је опет у Косовској Митровици!

На самом улазу у град, наишли смо на упечатљив призор – преврнута, потпуно изгорела УНМИК-ова возила, докази да србски народ на Косову и Метохији ни у ком случају не дели љигаве и пацифистичке ставове појединих властодржаца у Београду! Посвуда разбацане каменице и металне штангле, оруђе и оружје праведних и угњетених. Такође разбацане чауре (НАТО стандард) и гелери експлодираних граната, докази су да су такозвани миротворци на Космету заправо окупатори и убице!

Терор који су спровели, оличен у сузавцу, још увек лебди у ваздуху и натерао би слабоверног да се истог тренутка окрене и врати одакле је дошао. Али слабоверних у Образу нема, нас је то само мотивисало да зађемо дубље у град опасан бодљикавим жицама. Ту су нас сачекали наши домаћини, "невидљиви људи", стражари испред моста на Ибру. "Ту сте кад је најтеже", кажу нам. На бранику Србства увек је најтеже, одувек се знало. А ови људи су ту сваког дана, сваке вечери, бране и нас који живимо у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу, Краљеву... Сети се, Србине, сваки пут кад легнеш да спаваш, да тамо "доле" људи не спавају. Они стражаре, чувају и тебе, одакле год да си. Са осећањем велике одговорности стали смо уз њих.

Све време нашег боравка у Митровици осећали смо искрено поштовање и захвалност мештана. Ипак, ми који живимо релативно ушушкани у својим мирним градовима, ми треба према овим људима који живе на Косову и Метохији да гајимо неизрециво поштовање и захвалност! Без њих, нема Косова и Метохије! Без Косова и Метохије, заиста нема ни Србије! Шта је Србија без Косова и Метохије, свог срца? Да ли може без срца да се живи?

Догодине у Призрену!

http://img201.imageshack.us/i/nabranikusrbstva1.jpg/

Дакле вероватно је патолошка мржња према Србима узрок и мржње Образа. Само антисрбин може да буде против одбране Косовске Митровице, да видим шта ћете сада приговорити мени и мојој браћи.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Ми да прекидамо литургије неби сигурно ни твоју заобишли. Али јесмо ли је икада прекинули?Нисмо

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја и даље чекам одговор: како правдаш Младеново "благосиљање" прекидања Литургије, ометања свештеника, изазивање нереда у Цркви, омаловажавање канонског Епископа у његовој Епархији итд...?

Што се мене тиче свако ко себи дозволи да Духу Светоме брани да дејствује у Литургији, као што видимо на снимку, може да лети изнад земље и може да чини све на овоме свету- ништа му не вреди.

Ово је озбиљно питање, а не само политичко- како Ти желиш да га покажеш.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ми да прекидамо литургије неби сигурно ни твоју заобишли. Али јесмо ли је икада прекинули?Нисмо

Значи, да то чините, а чините ( и то се на снимку види, јер Младен када коментарише то истиче као похвалну активност, а не као ужасно цркворушитељство) посетили бисте ме? Па када да вам се надам? Знате, код мене обавезно долази моја супруга и дете, не бих дозволио да ми неко траумира дете...

Подели на овим сајтовима

KOnstantno neka prica tipa mi ,nasi saborci, gordi popovi u mantijama ,ti si vaki onaj je naki!

Jeste li vi iz Obraza neka elta duhovna?

Ja ipak mislim da su sujeta i gordost po sredi !

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

bangin ниси сконтао моју поруку, управо ти кажем да то неби радили.

Ако не би, како кажеш, што онда ваш вођа подржава онај богомрски (не)чин? И не само да га подржава- већ истиче као супер православну ствар.

Подели на овим сајтовима

Нисмо елита, то само неки Епископи који мисле да су непогрешиви говоре о себи у типи: Ти си мирјанин, немаш право да ме критикујеш. То је горе од папизма. Ни папа не сматра да је толко непогрешив.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Нисмо елита, то само неки Епископи који мисле да су непогрешиви говоре о себи у типи: Ти си мирјанин, немаш право да ме критикујеш. То је горе од папизма. Ни папа не сматра да је толко непогрешив.

Критика не подразумева, како Ти то схваташ, цркворушитељство. У томе је пропаст философије Образа.

Подели на овим сајтовима

Semberac,da li za tebe Mladenova rec ima vecu vrednost nego rec sabora i sinoda?

Нема. Ја се у неким стварима и не слажем са Младеном али ружно је говорити како он нема појма о теологији. Он је начитањији од много дипломираних теолога...а биће и он, па онда пљујте по канонском свештенику.

Подели на овим сајтовима

Koji episkop je to rekao?
Подели на овим сајтовима

Критика не подразумева, како Ти то схваташ, цркворушитељство. У томе је пропаст философије Образа.

Дај ми доказ гдје је Образ позива на раскол?Незнам ко позива у молитвеном ходу на јединство Цркве, дал Образ или они који нас мрзе?

Подели на овим сајтовима

Semberac,da li za tebe Mladenova rec ima vecu vrednost nego rec sabora i sinoda?

Нема. Ја се у неким стварима и не слажем са Младеном али ружно је говорити како он нема појма о теологији. Он је начитањији од много дипломираних теолога...а биће и он, па онда пљујте по канонском свештенику.

O pljuvanju svestenstva vi nemate ni moralno ni bilo kakvo pravo da bilo kome zamerate!

Ako je neko pljuvao po Crkvi to ste vi !

Izgleda je vama djon obraz!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...