Jump to content

"ОБРАЗ" култура...

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Сергиане потпуну подршку имаш од мене и ако знам да нисмо у молитвеном општењу, макар говориш истину. Јесил можда активиста СНП ЗБОРА?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

И нама се силом (репресијом) намета да будемо робови антихришћанске демонократије. Опет смо на истом...

Тај систем за који се ти залажеш је анархија- мало глуп систем али шта ћеш, ниси једини...

Ту једино има те твоје "слободе", да свако ради шта год хоће. Ту нема закона, а ти кажеш да Богу закони нису битни...

Da li tebe neko sprecava da kao hriscanin zivisi normalno funkcionises u drustvu?! Naravno da ne!!

U tvojoj  despotksoj drzavi bi svi morali ziveti na onaj nacin kako je imperator zamislio bez obzira da li

su hriscani ili ne. Dakle silom se namece nekome kako treba da zivi bez obzira da li on veruje u to ili ne.

Ako to Bog ne radi sto bi ljudi to radili?!

Подели на овим сајтовима

Добро ти рече овај ОБРАЗОВАЦ да си ти анархиста.

Koncept kazne je prevazidjen. Sustina je u rahabilitaciji kad je antisocijalno poansanje u pitanju.

Niko ne vrsi nikakav genocid nad svojim narodom ako nemas argumente nemoras da izmislis gluposti.

Veoma je dobro poznato sta je genocid i nemoj da mi uvodis neku nadri terminologiju.

http://en.wikipedia.org/wiki/Genocide

Ufff daleko sam ja od anarhiste. Ja sam tehnokrata! :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Светитељи су то радили и ја ћу то радити. Хришћанство је везано за Монархизам, односно права хришћанса држава не може без монархије...изучавај мало државотворност хришћанских држава.

Бог у васељени, краљ на земљи а домаћин у породици. То је светосавски идеал.

Подели на овим сајтовима

Ufff daleko sam ja od anarhiste. Ja sam tehnokrata! 0442_feel

Ти везе са хришћанством немаш...ово што си ти, то се назива хипи-хришћанство. Нисмо ми будисти или хиндуси, помешо си мало религије (можда од твога синкретизма) :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Лупаш невиђене глупости... :drugarstvo:...Значи, по теби нико не треба да одговара за злочин који је починио?..Да ли си свестан шта пишеш овде?..Управо је хришћанско учење-веровање у Правду Божију која се мора испунити.

Da, samo sto to sto ste vi nabrojali nema veze sa zlocinom. Nego sa odstupanjem od vasih ideja.

Pravda Bozija posotiji u Islamu i Judaizmu. Hriscanstvo je zarad covekovog obozenja a ne da se ispuni

neka pravda. Obozenje zahteva licnosni odnos kao bazu a tu pravdi i zakonima nema mesta.

Свако ко је унесрећио било ког човека и направио му културну, духовну, економску или неку другу штету - мораће за то да одговара пред новом влашћу која ће направити Српску Државу.

Svi totalitarni zlocinacki rizemi su imali upravo ovu magicnu formulu da cim se docepaju vlasti odmah likvidiraju

sve neistomisljenike i zatru svaku mogucnost kritike i otpora. Videli smo taj film kod Hitlera i Staljina tako da protiv ovih vasih ideja ce svako normalan da ustane.

Можда се ти тога бојиш, жао ми је ако је тако, има времена још да исправиш грешке.

Управо се Син Божији оваплотио да би Правда победила, укинуо стари Закон и увео нови.

Ja se siledzija sa zlocinackim idejama ne bojim tako da sve te vase parole i grafiti mozda impresioniraju

nekog drugog ali mene licno ne. Svakako je opasno to po psihu ljudi sto vi sirite i ja cu uvek govoriti protiv

toga ali nema govora o nekom strahu, grizi savesti ili povlacenju.

NE NIJE UVEO NOVI ZAKON NEGO JE UKINUO ZAKON KAO KONCEPT!!!!!!!

Obozenje i zakon ne idu zajedno!

А ово што си написао, цитирам

u hriscansvu

Bog uopste nije pravedan niti ima veze sa pravdom

..је најстрашнија хула коју сам овде прочитао!...И то од модератора са "православног сајта"....живе речи утехе...е, јада и чемера...

Bas zato sto moderacija malo bolje poznaje hriscanstvo od vase ezoterijske grupice.

Подели на овим сајтовима

Сергиане потпуну подршку имаш од мене и ако знам да нисмо у молитвеном општењу, макар говориш истину. Јесил можда активиста СНП ЗБОРА?

Брате, увек браним Образ где год их нападају иако сам на њиховом сајту банован.

Нисам у Збору, био сам раније, а сада сам у "Све за Отаџбину!"

Подели на овим сајтовима

bh8xal9bamozdainebi

Ufff daleko sam ja od anarhiste. Ja sam tehnokrata! 0442_feel

Ти везе са хришћанством немаш...ово што си ти, то се назива хипи-хришћанство. Нисмо ми будисти или хиндуси, помешо си мало религије (можда од твога синкретизма) :drugarstvo:

Znaci ko je tehnokrata taj je hipik i hindus/budista??????? Po kojoj ludoj logici?

Jesi siguran da znas sta je tehnokratija?

Подели на овим сајтовима

@Semberac & Sergian

Kako bi reagovali da saznate da vase dete nastrano?

Da li bi ga kamenovali, ubili itd.?

Добро је ово питање и повезано је са личним емоцијама. Ја сам 100% сигурно да моје дете неће бити хомосексуалац. Ја ћу моје дете док је још у креветцу духовном музиком хранити. И уз побожне родитеље ће и дете аутоматски да заволи Цркву, Христа, отаџбину...

Дакле у таквим околностима НИЈЕ могуће одгојити педере. Али не до Бог да би стварно имао такво дете, водио би га на лечење у манастир, код добрих духовника...дакле лечио би га. А ако би не до Бог било наклоњено као ове гологузије да се шетају са дечком по граду, неби имао ништа против да га националисти избубају...

Али ово је само фантазија, то се код мене неће десити. Све је до васпитања детета...Припази ти мало како ћеш дете васпитати, дал ћеш му говорити: "Сине ово су добри људи, само не воле жене, али Бог их је такве створио, они су нормални". Ово ти је добронамерна критика брате, јер не желим никоме таквог изрода у породици. Али није то могуће ако дете васпиташ као хришћана од малена...

Подели на овим сајтовима

aquilio Пази, Аквилио више теби не одговарам, игноришем те. Видим да немаш благе везе ни са Хришћанством а камоли са православном теократијом као идеологијом.

Такође, када неко лупи да "БОГ није праведан уопште" онда је бесмислено са таквим човеком даље полемисати о било чему. Опрости, али тако је.

Везе благе немаш, узгред ти си модератор, па шта онда учествујеш темељно у полемици?..Ваљда треба да стојиш са стране?

На оној теми о попу Славиши сам полемисао са свим могућим администраторима и модераторима овог форума.  :drugarstvo:

Немој да се и овде понови исто...мада, имате ви клонове...

Подели на овим сајтовима

Светитељи су то радили и ја ћу то радити. Хришћанство је везано за Монархизам, односно права хришћанса држава не може без монархије...изучавај мало државотворност хришћанских држава.

Бог у васељени, краљ на земљи а домаћин у породици. То је светосавски идеал.

Ne pocinje hriscanstvo sa svetosavljem. Najveci teolozi i svetitelju su upravo ponikli u

otvorenim kosmopilitskim drustvima antickog doba a ne u organskim drustvima kakvo

je bilo u srednjem veku. Sto ne znaci da je tako nemoguce biti hriscanin ali uopste nije

obavezujuce.  Mogu misliti koliko su aleksandrijski oci marili za stalesku monarhiju i za

domacine u kuci. To je jedan deo nase istorije i sve je to ok ali takvi koncepti drzave i

drustva uopste nisu obavezujuci za hriscane niti je hriscanstvo njima uslovljeno na bilo koji nacin.

Подели на овим сајтовима

Jesi siguran da znas sta je tehnokratija?

Могу препоставити, али ајд ти из својих речи опиши шта си.

Подели на овим сајтовима

aquilio Пази, Аквилио више теби не одговарам, игноришем те. Видим да немаш благе везе ни са Хришћанством а камоли са православном теократијом као идеологијом.

Такође, када неко лупи да "БОГ није праведан уопште" онда је бесмислено са таквим човеком даље полемисати о било чему. Опрости, али тако је.

Везе благе немаш, узгред ти си модератор, па шта онда учествујеш темељно у полемици?..Ваљда треба да стојиш са стране?

На оној теми о попу Славиши сам полемисао са свим могућим администраторима и модераторима овог форума.  0110_hahaha

Немој да се и овде понови исто...мада, имате ви клонове...

Pa to su svetitelji govorili da ne nazivamo Boga pravednim jer da je isao po pravdi nikad se ne

bi ovaplotio. A nemoguce je Obozenje ukopmonovati sa pravdom i zakonima jer zahteva licnosni

odnos, kroz liturgijsko sabranje naravno, kao osnov a tu nema mesta regulativama i zakonima.

Dobro ti je rekao Evgenik onomad na verujem forumu da ti spadas u onu grupu sto je direktno sa

treceg oga skocila na Lestvicu pa si ispao nasta si ispao.

Подели на овим сајтовима

Видим да немаш благе везе ни са Хришћанством а камоли са православном теократијом као идеологијом.

Ја мислим да ти пре мислиш на Теодулију а не на Теократију?Ако се позиваш на идејама св.владике Николаја онда је то Теодулија, наш идеал светосавских националиста.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...