Давор73 Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 уплатиш у неко породилиште ако ти је тај Пут ближи Искрено, то и радим... 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Искрено, то и радим... 8086.gif Ето видиш. И шта ја сад ту могу да замерим? Но да не буде рекао неко, да је хитније можда новац за неку другу институцију.... Шта знам .. има свакаквог света. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Но да не буде рекао неко, да је хитније можда новац за неку другу институцију Ако стварно мислиш да је хитније да се новац да некој другој институцији требао би то и да кажеш и образложиш, ваљда смо људи па ћемо да се договоримо шта је најпрече. Ја сам искористио своје право да кажем да не мислим да је тренутно крст од 33м најбитни а требало би да заједница одлучи да ли сам у праву или не. (Тако би бар теоретски требало да буде) И ту нема љутње. Овим се исписујем са теме. Ајм тејред... :1304348s94os9382e: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Ако стварно мислиш да је хитније да се новац да некој другој институцији требао би то и да кажеш и образложиш, ваљда смо људи па ћемо да се договоримо шта је најпрече. Ја сам искористио своје право да кажем да не мислим да је тренутно крст од 33м најбитни а требало би да заједница одлучи да ли сам у праву или не. (Тако би бар теоретски требало да буде) И ту нема љутње. Овим се исписујем са теме. Ајм тејред... :1304348s94os9382e: О мај гад. Стварно сам свашта рекао у твојој глави.... ај се искључим и ја... Напишите протесно писмо СПЦ и ћао здраво, кад не умете да ме разумете... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Deo beseda Patrijarha Irineja ,7.7.'15.na Petlovom brdu,u crvi rodjenja sv.Jovana Krstitelja.a povodom donacija za zavrsetag gradnje iste crkve. parafraziram po secanju:" Nas narod nikad nije izdvaja od suviska vec i od osnovnih svojih potreba.U crkvi u Prizrenu(ako se dobro secam da je Prizren)postoji krst drveni izrezbaren kao prilog hramu,na kome stoji posveta ,prilog hramu od prizrenskih prosjaka.Prosjaci koji su bili oko crkve skupili su pare i dali prilog hramu u vidu krsta." To me potsetilo i na one dve udovicine lepte iz Jevandjelja. Navodim to sve cisto kao razmisljanje ne kao moj licni stav o tome. I jedno i drugo je potrebno i nahraniti sirotinju i proslavljati Boga. Orthophill and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Напишите протесно писмо СПЦ и ћао здраво Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Deo beseda Patrijarha Irineja ,7.7.'15.na Petlovom brdu,u crvi rodjenja sv.Jovana Krstitelja.a povodom donacija za zavrsetag gradnje iste crkve. parafraziram po secanju:" Nas narod nikad nije izdvaja od suviska vec i od osnovnih svojih potreba.U crkvi u Prizrenu(ako se dobro secam da je Prizren)postoji krst drveni izrezbaren kao prilog hramu,na kome stoji posveta ,prilog hramu od prizrenskih prosjaka.Prosjaci koji su bili oko crkve skupili su pare i dali prilog hramu u vidu krsta." To me potsetilo i na one dve udovicine lepte iz Jevandjelja. Navodim to sve cisto kao razmisljanje ne kao moj licni stav o tome. I jedno i drugo je potrebno i nahraniti sirotinju i proslavljati Boga. Могли би ово као савршен одговор. Ваистину су потребне обе ствари на славу Бога Живога. Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 За оне који кажу да треба дати паре за лијечење, школе, само не за Цркву. POLA MILIONA EVRA ZA KABINET INAČE, Nada Čemerlić Ađić (na slici) poznata je javnosti od ranije, posebno u vreme dok je bila na čelu Kliničkog centra Vojvodine. Tada je procurila informacija da je samo na renoviranje svog kabineta utrošila 500.000 evra, te da je CT skener platila čak dva miliona evra, iako je najskuplji u tom trenutku koštao 780.000 evra. U periodu njenog mandata troškovi izgradnje "Kamenice 2" s početnih 18 miliona evra na kraju su iznosili čak 33 miliona. Ostalo je zabeleženo da Nada Čemerlić Ađić nije htela da dostavi informaciju povereniku za informacije od javnog značaja kolika su bila primanja njenog supruga Ota Ađića, angažovanog honorarno, na CT Kliničkom centru Vojvodine, u vreme dok je ona tamo bila direktor. novosti.rs -Владимир- and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Ваистину је Бог донео Мач као Истину, како би нас заштитио од квази хуманизма, где дјадјав држи касицу у рукама и представља се "Спаситељем". Духовни опоравак јесте у Цркви и хвала Богу Србин без своје Цркве никада постојати неће. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Могу слободно да се дивим Русима, који су нажалост научени комунизмом и пијаним Јељцином схватили, да без јаке Цркве не постоји ни јака држава. Даће Бог и више него што ја икада могу да верујем и овде напишем и испишем али ето тек да се нађе неко слово, боље је него ништа написати као што рече свети Августин.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Могу слободно да се дивим Русима, који су нажалост научени комунизмом и пијаним Јељцином схватили, да без јаке Цркве не постоји ни јака држава. Даће Бог и више него што ја икада могу да верујем и овде напишем и испишем али ето тек да се нађе неко слово, боље је него ништа написати као што рече свети Августин.... Pa opet, drzave koje danas smatramo jakima, uopste nemaju jak odnos sa crkvom niti "jake" crkve... Ne kazem ja to da bi ti prestao da mastas, nego zbog drugih koji citaju... A ti, nastavi slobodno :-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Pa opet, drzave koje danas smatramo jakima, uopste nemaju jak odnos sa crkvom niti "jake" crkve... Ne kazem ja to da bi ti prestao da mastas, nego zbog drugih koji citaju... A ti, nastavi slobodno :-) haha docekasmo i tebe Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Pa opet, drzave koje danas smatramo jakima, uopste nemaju jak odnos sa crkvom niti "jake" crkve... Заправо грешиш. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Данас сам чуо на вестима. Коштаће близу 200.000 евра. Ја само питам: чему? Слушам једног свештеника данас на ТВ-у, каже да нас (Крст) уједини, сабере. Оче, а чему нам онда служи Света Литургија? Да ли ви знате да нам промили декларативних православаца долазе на Свету Литургију? А без ње нема и не може бити уједњиња о којем говорите. Ниакве мегаломанске грађевине нам не могу помоћи без литургијске свести. Blaža Željko, Иван Ивковић, Давор73 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 30, 2015 Пријави Подели Написано Јул 30, 2015 Ne znam samo odakle te ideje "mozda ih privuce "nesto" kad vide krst" i sl. Pa, najbolje da groblja onda budu po gradskim centrima, ne znam... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука