Jump to content

Šta ste po profesiji, čime se bavite, da li ste zadovoljni svojim poslom, kako preživljavate...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Занимање  

118 члановâ је гласало

1. 1. Занимање

• Инжењер
      28
    • Економиста
      9
    • Правник
      6
    • Теолог
      6
    • Техничар
      8
    • Доктор
      6
    • Агроном
      1
    • Музичар
      2
    • Фриленсер
      2
    • Физикалац
      4
    • Остало
      48
    • Војно лице
      1
    • Пензионер
      2
    • Просветни радник
      4
    • Социјални радник
      3

Препоручена порука

Student pravoslavnog bogoslovskog fakulteta u BG, što moja baba kaže "samo neradnici uče i čitaju knjige" :D

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

4. godina medEcine
Ucim da budem prva na birou :)))

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

preduzetnik-poljoprivrednik kog zanima pravo :D samo se ne zuri nesto da zavrsi :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 3 months later...

Evo za vecinu manje vise ne znam sta su i cime se bave na forumu...Kako prozivljavaju i prezivljavaju,cime se bave,da li su zadovoljni poslom koji rade,kako vide svoju buducnost u tom smeru...

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Čitav svoj radni vek, radim u trgovini, na svim mogućim i izmišljenim mestima, imam svoju radnju i u životu sam uvek samo davaoo davao oo davaooo.!!!!

davao? :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Evo prvi(ipak drugi:) ),po profesiji sam ekonomista sa zavrsenom visom skolom,srednje obrazovanje mi je saobracajni tehnicar.

Radio sam svasta od,do. Od fizikalisanja,prodavca u maloprodaji tehnike,do sadasnjeg posla,"drzavnog" posla. U sustini nisam se nasao ni na jednom poslu u smislu da sam bio zadovoljan vremenom provedenim na poslu i tu imam veliki problem. Imam 28 godina a nisam se nigde pronasao. Cak stavise uglavnom sam se pronalazio na mestima gde sam nesto kao radio a nisam bio placen.

Znamo svi da je u Srbiji sreca ako uopste imas posao,ali je problem sto ni na jednom dosadasnjem poslu sebe ne vidim tu za neki duzi niz godina ili do penzije cak,cak se jezim od pomisli da tu provedem zivot.  Plata je uvek bila malo iznad minimalca,stoga ni tu nesto nisam zadovoljan,ali opet pre bih radio i za ispod minimalca ali da ne moram uvece pred posao da ne pozelim da mi ne svane jutro kad moram ici na posao.

Trazim se... da vidim i vas... Mozda preko ove teme pronadjem sebe :)

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Čitav svoj radni vek, radim u trgovini, na svim mogućim i izmišljenim mestima, imam svoju radnju i u životu sam uvek samo davaoo davao oo davaooo.!!!!

davao? :))

radnju cega? kako ide? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...