Jump to content

Вучић иде у Сребреницу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nas premijer  se pokazao hrabrim, ma ko sta od vas ovde pricao, to je jednostavno neosporiva cinjenica, svestan upozorenja ipak je stavio  svoju glavu u dzak i poslao je na ovaj skup. 

On 11. 7. 2015. at 12:41, Плутон рече

Ако пажљиво преслушате снимак, можете чути како Вучић прети стоструком одмаздом за сваки камен.

Ubedjen si da ti se to ne prividja?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 11. 7. 2015. at 14:00, Manolis рече

Шта друго очекивати од потрчка. dobar decko

Ма, цела та комеморација је направљена да би се рушио Вучић.... 7896634

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2015. at 13:48, Зосима рече

Овај инцидент,опет ће донети поене Вучку,и гарантујем да је и он сам знао ,да су овакви испади били сасвим извесни...

Иначе,цео овај  балијско-усташки циркус око сребренице ,а под покровитељством запада,је сигуран гарант ,да овде помирења никада неће бити,желим само сваку срећу народу Републике Српске и једног дана ,њихово припајање мајци Србији !

У то име,живели!  :osmeh:

Ovako se govori. Bravo Zoske.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2015. at 13:48, Срђан Шијакињић рече

Чудно је то како кризе и проблеми као да се стварају сами од себе, односно неко их ствара ни из чега практично. На шта мислим- рат је завршен пре 20 година, нису се мењале границе, сви осим Срба су мање више на етнички чистим територијама, добили су више него што су се могли и надати на почетку рата, сви се шатро крећемо према некој Унији а и поред свега тога, опет тензије, опет осећај да је све на ивици инцидента (или мало преко ивице већ). 

Nije ovo po meni nista cudno. 

Prosto, kamenovali su ga jer je laprdao svasta pre 20 godina, a sad im se kao ulizuje i sto je Srbija pre neki dan sprecila preko Rusije donosenje rezolucije o Srebrenici. 

Emocije ponele gomilu i desilo se tako nesto. A da ce sad od ovoga neke teske tenzije izaci, sumnjam. 

Подели на овим сајтовима

Premijer je pružio ruku pomirenja bez obzira što niko (sa druge strane!) nije otišao u Bratunac!  Neprihvatljivo je da samo Srbi priznaju, a oni koje svet priznaje se linčuju. Ovo je skandal.

- potpredsednik vlade Zorana Mihajlović.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2015. at 14:09, Deja Vu рече

Emocije ponele gomilu i desilo se tako nesto. 

Ovo nije spontani ekces. 

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2015. at 14:09, Deja Vu рече

Nije ovo po meni nista cudno. 

Prosto, kamenovali su ga jer je laprdao svasta pre 20 godina, a sad im se kao ulizuje i sto je Srbija pre neki dan sprecila preko Rusije donosenje rezolucije o Srebrenici. 

Emocije ponele gomilu i desilo se tako nesto. A da ce sad od ovoga neke teske tenzije izaci, sumnjam. 

Слажем се са овим, само нисам мислио само на ово данас, него на укупн атмосферу, имамо инсистирање на резолуцији, имамо свако мало причу о Републици Српској, имамо разне испаде са хрватске стране практично редовно, имамо појаве као што је Зукорлић итд. Са друге стране, пре нели дан је капетан Драган изручен Хрватској, јуче је УЕФА дала три бода Албанцима, скоро су Орић и Харадинај ослобођени, све у свему, не бих да будем параноичан али ми се чини да је неккоме у интересу да се овде ствари не унормале скорије, али ме буни шта тај интерес може да буде после свега, на све смо практично пристали. Ево, Македонци су успели још спремнији на сарадњу чак и од нас да буду, и како им се вратило, Кумановом... Надам се да грешим, али овоме као да нема краја... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2015. at 14:20, Agnostik рече

Vucic je dobro to uradio sto je otiso. Trebo bi i patriarh da ide prema meni.

A sta bi bilo da obezbedjenje nije na vreme reagovalo (ionako ih je bilo malo oko njega) i da ga je masa lincovala? Sta bi onda bilo? A realno, bilo je opasnosti za takvo sto. Onda od mira nista ne bi bilo u BiH. A upozorili su ga iz RS da ne dolazi.

Подели на овим сајтовима

Kako bjedni i jadni vecina komentara,sve se svelo na ono nase `mrzimo sebe` i pitamo se sto nam sve ide nekako naopako a sve zaboravili ( nase oce,djedove i bake i majke) . Ljepse ljubiti tijare papske i turske turbane nego svoje ikone. Sve zrtve su svjedoci GLUPOSTI i zaborava na zakone Gospodnje. Pa srbi moji da nas Gospod slozi i obozi i umnozi i da se vratimo Gospodu u istini a ne deklarativno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2015. at 13:48, 'feeble рече

Zao mi je sto je dobio kamen u glavu, ali jos mi je zalije svih nas jer ce nas unistiti patetikom nakon ovoga i pricom kako se on zrtvuje za narod.

Tvoj komentar je neprilican. Covek je dobio udarac kamenom u glavu i tacno se na snimku vidi ko ga je udario, i koliko je snazno zamahnuo kamenom. Povici tipa "ubij ga", "udri cetnika" je klasican linc, a ti se plasis njegove patetike koja ce nekoga "unistiti".

Pa u Srbiju su posle bombardovanja dolazili oni koji su najodgovorniji za razaranje i unistavanje zemlje, ubijanje na hiljade nevinih civila, pa nisu kamenovani.

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2015. at 14:03, MiroslavJ рече

Ајде! А Сребреница је била тек тако, од бела босиљка, јел? Или је била одмазда?

Немој идеализовати људе, ни нас Србе ни остале комшијске народе. Конкретно за БиХ, што се мене тиче, у Андрићевом Писму из 1921 је све речено

Не идеализујем, само читам историју . Пошто се понавља често . 

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2015. at 14:19, Веља рече

Ovo nije spontani ekces. 

Nije donekle, svakako jeste planirano ovako nesto cim sa spomenuo transparent koji su imali. Ali su emocije u gomili  doprinele ovakvom necem. 

On 11. 7. 2015. at 14:19, Срђан Шијакињић рече

Слажем се са овим, само нисам мислио само на ово данас, него на укупн атмосферу, имамо инсистирање на резолуцији, имамо свако мало причу о Републици Српској, имамо разне испаде са хрватске стране практично редовно, имамо појаве као што је Зукорлић итд. Са друге стране, пре нели дан је капетан Драган изручен Хрватској, јуче је УЕФА дала три бода Албанцима, скоро су Орић и Харадинај ослобођени, све у свему, не бих да будем параноичан али ми се чини да је неккоме у интересу да се овде ствари не унормале скорије, али ме буни шта тај интерес може да буде после свега, на све смо практично пристали. Ево, Македонци су успели још спремнији на сарадњу чак и од нас да буду, и како им се вратило, Кумановом... Надам се да грешим, али овоме као да нема краја... 

E to ne znam, mozemo reci da tu nesto zapad muti, sta to niko ne zna i da li i kakve interese ima ovde, a da to nisu oni paranoicni iz teorija zavera o Vatikanu koji hoce da unisti pravoslavlje, masonima, demonima i slicnom. 

Подели на овим сајтовима

On 11. 7. 2015. at 14:30, BorisR рече

Tvoj komentar je neprilican. Covek je dobio udarac kamenom u glavu i tacno se na snimku vidi ko ga je udario, i koliko je snazno zamahnuo kamenom. Povici tipa "ubij ga", "udri cetnika" je klasican linc, a ti se plasis njegove patetike koja ce nekoga "unistiti".

Pa u Srbiju su posle bombardovanja dolazili oni koji su najodgovorniji za razaranje i unistavanje zemlje, ubijanje na hiljade nevinih civila, pa nisu kamenovani.

Samo pitam sto je isao kad su mu rekli da nije bezbedno a i nije bio nesto pozivan ni od strane zvanicnika, osim ako ga Angela Merkel nije naterala da ide. Sad je sve dobro proslo, i naravno da ce iskoristiti priliku da patetise.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...