Manolis Написано Јул 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 On 11. 7. 2015. at 12:41, 'Плутон рече Ако пажљиво преслушате снимак, можете чути како Вучић прети стоструком одмаздом за сваки камен. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Svetski mediji o napadu - BBC: Vučić oteran Pojedini svetski mediji preneli su vest da je premijer Srbije Aleksandar Vučić napadnut u Potočarima što je primoralo srpsku delegaciju da ode sa komemoracije. AFP navodi da je premijer Vučić bio primoran da napsuti Potočare nakon što ga je "ljuta gomila" kamenovala. Kako se navodi, nakon što je Vučić položio cveće, masa je počela da viče "Allahu Akbar" (Bog je veliki) i bacala kamenje, a Vučić je u pratnji obezbeđenja otčao do automobila. AP piše da je Vučić žrtva napada koji se dogodio na komemoraciji povodom obeležavanja 20 godina od zločina u Srebrenici. Navodi se da je grupa ljudi na Vučića bacala cipele, flaše i druge predmete. Kako piše CNN, premijer Srbije je napadnut kada je krenuo ka automobilu, te da ga je masa prvo izviždala a potom počela da baca kamenje. Srpska delegacija je bila primorana da napusti Potočare. BBC je kratko naveo da je Vučić oteran sa komemoracije jer ga je masa gađala kamenovala. Premijer Srbije Aleksandar Vučić i delegacija napadnuti su kamenicama i drugim predmetima tokom posete Memorijalnom kompleksu u Potočarima. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 On 11. 7. 2015. at 12:19, MiroslavJ рече Не траже балкански народи помирење, већ крв. Нама треба освета, из генерације у генерацију, док се потпуно међусобно не сатремао. Олош са стране само то лепо обликује и искористи онда кад им треба и колико им треба. Немој да генерализујеш. Јел тражиш ти освету, јел тражим ја , јесу ли тражили сватови у Сарајеву ? Такво схватање покушавају да нам наметну Сад и ЕУ и успевају полако, изгледа . Баба, Vaske, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BorisR Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 On 11. 7. 2015. at 13:03, Muramasa рече Meni je nekako drago sto je pogodjen kamenom. Beskicmenjak. Zato sto si isti kao i oni sto kamenuju, i po prirodi misli i namera mnogo gori od beskicmenjaka. Crveni Baron and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Evropska i domaca javnost je zgrozena politizacijom skupa i necivilizovanoscu od strane sarajevskog imama, njegovih pristalica i organizatora, sa apelom da vlasti u Republici Srpskoj ucine sve sto je u njihovoj moci da pocinioce pronađu i KAZNE. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 On 11. 7. 2015. at 13:03, Muramasa рече Meni je nekako drago sto je pogodjen kamenom. Beskicmenjak. Није погођен као Александар Вучић, него као премијер Србије, која је, између осталог, спречила доношење резолуције у СБ и која потражује човека кога ми сматрамо ратним злочинцем, а њима толико значи да су били спремни да откажу комеморацију у Поточарима ове године. Што ће рећи да је погођен и као представник тебе, између осталих. Баба, Ћириличар, Срђан Шијакињић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Овај инцидент,опет ће донети поене Вучку,и гарантујем да је и он сам знао ,да су овакви испади били сасвим извесни... Иначе,цео овај балијско-усташки циркус око сребренице ,а под покровитељством запада,је сигуран гарант ,да овде помирења никада неће бити,желим само сваку срећу народу Републике Српске и једног дана ,њихово припајање мајци Србији ! У то име,живели! Данче*, arizan, Биљана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Zao mi je sto je dobio kamen u glavu, ali jos mi je zalije svih nas jer ce nas unistiti patetikom nakon ovoga i pricom kako se on zrtvuje za narod. A pritom mislim da je pitao narod, vecina bi mu rekla da ne treba da ide. Niti znam je li ga Camil uopste pozvao, znam da mu je Bakir rekao da bolje da nista na govori kad ode tamo. Nego, Nele izgleda opet prorokovao Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Чудно је то како кризе и проблеми као да се стварају сами од себе, односно неко их ствара ни из чега практично. На шта мислим- рат је завршен пре 20 година, нису се мењале границе, сви осим Срба су мање више на етнички чистим територијама, добили су више него што су се могли и надати на почетку рата, сви се шатро крећемо према некој Унији а и поред свега тога, опет тензије, опет осећај да је све на ивици инцидента (или мало преко ивице већ). Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 11, 2015 Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 On 11. 7. 2015. at 13:17, MiroslavJ рече Одмазда/освета је суштински, темељни део идентитета балканских народа. Да ни је тако не би нам се стално дешавали ратови. Дубоко у колективном несвесном влада мржња. Да није тако не би се то иницијално зло неколицине тако лако и брзо ширило на колектив. А то је зато што има плодан терен да израсте. Тако је било и кроз историју, тако је и дан данас. Појединци су занемариви. Можда је тако код Хрвата и босанских муслимана , али опет кажем, Срби имају пуно мана, али осветољубивост сигурно није једна од њих . Vaske and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јул 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2015 Стефановић: Напад на Вучића - покушај убиства Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука