Jump to content

Разне занимљивости из света спорта

Оцени ову тему

Дејан

За кога навијате од њих?  

5 члановâ је гласало

1. 1. За кога навијате од њих?

• Олимпијакос / Olympiakos
      3
    • Панатинаикос / Panathinaikos
      1
    • АЕК
      0
    • ПАОК / PAOK
      1
    • Арис / Аris
      0
    • Ираклис / Iraklis
      0
    • Остали / Оther
      0

Препоручена порука

Е то мене боли,зато што сам ја исто имао овај поремећај да прескачем линије,а и сада то радим,а ви ме овде називате ненормалним.Толико о прозивањима.

Вас нисам ни поменуо. Говорио сам о Надалу и констатовао да се његово понашање у потпуности уклапа у оно што се зове присилне радње и што јесте одређени поремећај у понашању.

Стварно не разумем у чему је проблем. Опет понављам да то што неко понашање помаже некоме да добро обавља одређену делатност (у овом случају играње тениса) не значи да тиме оно - то понашање - постаје исправно и пожељно.

Па добро, ако је то тако нормално за спортисте и ако "није ништа", зашто онда те присилне радње немају СВИ спортисти, него их неки имају а неки немају? Из чињенице да их многи (или већина) немају, произилази да то није баш толико нормално као што неки овде тврде. Новак тапка много пута лоптицу, али када је критично, када је у "фрци" за поен или гем. Не увек. То је та концентрација о којој неки причају. И то никако није исто као када Надал УВЕК, ОБАВЕЗНО, НЕИЗОСТАВНО, мора да понови те три радње, пре сваког сервиса, и свог и противниковог. И пушач пред испит МОРА да попуши једну-две цигарете да би се смирио, и алкос МОРА да попије једну-две чашице да би се смирио у стресној ситуацији, али ја не видим шта је ту нормално. То је просто психолошки механизам за попуњавање одређених психичких "рупа". И није нормално.

Не морате мене да поменете,поменули сте његове ритуале и све оно што он ради.Једна од тих ствари су и линије,које прескаче и Ана Ивановић.Ја исто прескачем,а ви сте уопштено рекли да сви који то раде није нормално,све је подебљано лепо.

Ко вас,мене или неког другог пита шта је исправно и пожељно.Човек је милионер,воли оно што ради,ужива у животу.Публици ако се не свиђа оно што ради,може слободно да изађе,он ће опет да узме тих милион евра и без њих.Публика је ту да га гледа и раде да би њега могли да виде,како вади те гаће,помера ту косу,прескаће те линије,боли њега ћоше од лакта шта ми мислимо.  prstgore

Подели на овим сајтовима

sve to stoji da ima tikove tj tripove, ali koji je smisao ove teme? da neces mozda da mu pomognes? ili je smisao puko ismevanje tj jos gore- ruganje?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

sve to stoji da ima tikove tj tripove, ali koji je smisao ove teme? da neces mozda da mu pomognes? ili je smisao puko ismevanje tj jos gore- ruganje?

Kad ti meni objasnis poentu teme brojanje,kaladont,onda cu i ja tebi odgovoriti.Do tad idi pecaj ribe neke  greengrin

Подели на овим сајтовима

o cemu sanjas? greengrin pa nisi ti postavljac teme, ili si vec to zaboravio?! :D

a ne brojim i kakalamont banem nekad i ubacim neku izmisljenu rec 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

На овој теми се може постављати све слободног стила,мени су ови фреестајлери или улични фудбалероси интересантни,како се само играју :

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

Какав дан, још да се понови у недјељу овако.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Био рекет, лопта или вода, хвала ти Боже што сам Савиног рода!

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

421124_378049005543698_195751020440165_1861175_197351499_n.jpg

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...