Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 izvini a koje je to moje razmisljanje ? Знаш како кажу деца кад се препуцавају: "Нећу да ти кажем :P" "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Mogu oni da budu i marsovci sasvim mi je svejedno,jer nije poenta u kvantitetu nego u kvalitetu. Malina је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Дај бре, Недићу, ово што раде деци је чисто злостављање и пролази још само у Америци због ненормално јаких фундаменталистичких лобија. Лепо признај да си се залетео и ником ништа. Какви подсвесни мотиви? Да си поставио причу о Војводићима, ко би имао нешто против? Ово су лудаци са једним, десет, четрнаесторо или деветнаесторо деце. Али у томе и јесте поента, што ја нисам поставио тему о њима као о лудацима, већ као о људима који имају 19 деце. То је оно што кажем за пчеле и мушице... "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Mislim da nije samo poenta roditi decu,već ih i valjano vaspitavati.A ovi roditelji to ne rade ne na ovakav način kao što rade.Nije samo emisija u pitanju već i sve ovo što je o njima na temi do sad postavljeno.Nek su deca živa i zdrava koliko ih ima,ali ova porodica ih vaspitava na jedan veoma zatucan i po meni problematičan način,blago rečeno. А шта мислиш какво васпитање добијају деца банту црнаца..или кинеза у селима од по више стотина хиљада житеља.. или индијаца ...по провинцијама.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Знаш како кажу деца кад се препуцавају: "Нећу да ти кажем :P" to deca obicno kazu kad ne znaju sta da kazu ali bitno je da ti znas kako ja razmisljam није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 to deca obicno kazu kad ne znaju sta da kazu Али ја нисам дете "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Dugarsi su ne samo mentalno bolesni ljudi, zatucani i opasno fundamentalni vec su uz sve to dovoljno pokvareni da predju preko nekih stvari i unovce svoju bolest. Neverovatno da njih neko moze da uzme za bilo kakav primer. Cinjenica je ustvari da je ovo normalna drzava da bi im se deca uzela. Uz sve to vrlo je nehriscanski stvriti porodicu od 50 dece; pa sta bi sad bilo kada bi svi imali toliko dece? Koliko bi nam planeta trebalo za sve Dugras porodice. Ako vec smatraju da sex sluzi samo za stvaranje porodice onda bi trebali da idu u manastire i uzdrze se od istog. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 А шта мислиш какво васпитање добијају деца банту црнаца..или кинеза у селима од по више стотина хиљада житеља.. или индијаца ...по провинцијама.. Ali ovo nisu bantu crnci i kinezi po nedođiji već žive u Americi u sred civilizacije čije blagodeti koriste OBILNO a sa druge strane istu tu civilazaciju srozavaju na najgori mogući nivo. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Али у томе и јесте поента, што ја нисам поставио тему о њима као о лудацима, већ као о људима који имају 19 деце. То је оно што кажем за пчеле и мушице... Ма дааај! Па зар је број деце по себи вредност иако родитељи ту децу злостављају? Свашта, скоро сам сигуран да ни ти у то не верујеш, него ти је само тешко да признаш грешку. А нема разлога, сви грешимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 neumesno je komentarisati doticnu pricu sa ''podrzavam'' i ''ne podrzavam''.. mozda sa svidja mi se ili ne jer iskljucivo njihova stvar je koliko dece imaju i kako ih vaspitaju. sta vise, web prezentacija je veoma simpaticna (ako je neko pogledao), salju pozitivnu poruku i korisne savete... a i interesantno bi bilo sagledati porodicno stanje komentatora na ovu temu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Dugarsi su ne samo mentalno bolesni ljudi, zatucani i opasno fundamentalni vec su uz sve to dovoljno pokvareni da predju preko nekih stvari i unovce svoju bolest. Neverovatno da njih neko moze da uzme za bilo kakav primer. Cinjenica je ustvari da je ovo normalna drzava da bi im se deca uzela. Uz sve to vrlo je nehriscanski stvriti porodicu od 50 dece; pa sta bi sad bilo kada bi svi imali toliko dece? Koliko bi nam planeta trebalo za sve Dugras porodice. Ako vec smatraju da sex sluzi samo za stvaranje porodice onda bi trebali da idu u manastire i uzdrze se od istog. Хахаха. Али они не промовишу да сви треба да имају толико деце. Уосталом, кад би сви имали толико деце, онда би Дугарови изгубили популарност и шансу да испуњавају протестантско-старозаветну заповест Бога Новца у тумачењу форумске братије и сестара, која гласи: "Рађајте се и новчите" "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Ako nije komercijalizacija i zloupotreba dece, ja ne znam šta jeste...P.S. Link za klip je sa njihovog porodičnog sajta https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 samo ostro Nedicu... samo ostro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 neumesno je komentarisati doticnu pricu sa ''podrzavam'' i ''ne podrzavam''.. mozda sa svidja mi se ili ne jer iskljucivo njihova stvar je koliko dece imaju i kako ih vaspitaju. sta vise, web prezentacija je veoma simpaticna (ako je neko pogledao), salju pozitivnu poruku i korisne savete... a i interesantno bi bilo sagledati porodicno stanje komentatora na ovu temu 'Де си легедно непроспаваних ноћи у Логосу уз Саут Парк! Још се ниси скинуо са ноћног неспавања? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vitko Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 evo nedicu, produkcija je konstantna... nema odmora u teoloskoj radionici kao sto i sam znas.. jos samo da se aktiviram ovde na forumu malo ozbiljnije pa da bude show sta ima kod tebe osim sto konstantno potezes bracne teme xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука