Снежана Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10404349_1612135475695601_8092709505480177988_n.jpg?oh=3ad575d421d06b33c184d37c26b30b46&oe=5627F493 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Krećemo pravim putem. Једна ласта не чини пролеће. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Једна ласта не чини пролеће. Ал` зато једна будала може за секунду да сруши што десет паметних граде годинама. Баба, Pontifex Emeritus and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10404349_1612135475695601_8092709505480177988_n.jpg?oh=3ad575d421d06b33c184d37c26b30b46&oe=5627F493 Многи који праве ове сличице, докони и беспосличари ( у смислу да нешто стварају за Србију) као и увек хистеришу преко мере, уздиже се у небеса на туђ рачун. Оно што ми смета је колективна површност...без икаквог система и вредности (говорим о већини наравно, част ипак победницима орлићима). Ценим успесе појединаца , који успеју захваљујући СВОЈОЈ СПОСОБНОСТИ, могу само да честитам на свему што су урадили, али не значи ако би моја сестра освојила титулу мис света да сам и ја мис! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 али не значи ако би моја сестра освојила титулу мис света да сам и ја мис! Наравно да не значи...ти би огорчено седела и пљуцкала из свог ћошкића правдајући се колективном површности без икаквог система вредности Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Ал` зато једна будала може за секунду да сруши што десет паметних граде годинама. Е онда немој будали дозволити рушење. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 22, 2015 Пријави Подели Написано Јун 22, 2015 Наравно да не значи...ти би огорчено седела и пљуцкала из свог ћошкића правдајући се колективном површности без икаквог система вредности Километрима сам далеко од огорчености. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Млађа Србија ће изгледа бити боља Србија Mislis na one krezube patriJote sa cetnickim majicama i spojena tri prsta na fotografiji? Da, buducnost je svetla za Srbiju.... Дуња and Avocado је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Једна ласта не чини пролеће. I najduži put kreće prvim korakom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Mislis na one krezube patriJote sa cetnickim majicama i spojena tri prsta na fotografiji? Da, buducnost je svetla za Srbiju.... nadji jednog krezubog na slici koju citiras? Kako svoj mit o necemu gradimo i postavljamo u svaki kalup neverovatno. Kad imas 50 ili 100 hiljada ljudi na doceku koji pevaju pesme o Kosmetu,Srbiji,izgovaraju uglas Oce Nas,naravno da ce jedan ateista u svojoj glavi iako ima sliku pred nosem praviti fikciju kako su to neke patriote krezube,sto ne znaju dva padeza. lab_man, Баба, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Да су нама клинци живи и здрави! Снежана, Данче*, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Mislis na one krezube patriJote sa cetnickim majicama i spojena tri prsta na fotografiji? Da, buducnost je svetla za Srbiju.... Ne, misli na anaLcionalne ateiste... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Mislis na one krezube patriJote sa cetnickim majicama i spojena tri prsta na fotografiji? Da, buducnost je svetla za Srbiju.... Зашто ти ниподаштаваш сиромашне људе? Crveni Baron, Човек Жоја and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јун 23, 2015 Пријави Подели Написано Јун 23, 2015 Meni je fascinantno kako ovi nasi levicari i ateisti na forumu bi bili tako dobri saradnici kod radikala. Tako i Seki komentarise fizicke izglede doduse na drugoj liniji fronta,tako i ovi kojima je to seljana,otvoreni,eurepejci,isto vade slike i komentarisu ljude na osnovu fizickog izgleda. Pa zamislite na temi tamo slike clanova da sad mi komentarsemo koliko je npr cloud ruzan i kako se sisa ruzno,bilo bi glupo zar ne? A ovde okacis sliku i on ne da ne komentarise jos sta je na slici,nego pljuje ono cega nema na slici. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука