Zayron Написано Јун 24, 2015 Пријави Подели Написано Јун 24, 2015 Ma kakvi 16/17, sad gledam kakvu sam volovinu napisao, ja nekad trpim time da napišem neku glupost pa se onda sam sebi čudom kako sam to mogao napisati, bilo je to još u osnovnoj, 7/8 osnovne dakle 13/14 godina. Da je 16/17 hajd nekako, nikakva katastrofa, al ni blizu. Morao sam preračunavat koji je to 16/17 razred kad ono 2/3 srednje. Jao, što lupam, baš se sam sebi čudim. tada dok sam išao u osnovnu živjeli smo u tom jednom kvartu, poslije kad sam krenuo u srednju preselili se u sasvim drugi dio grada a više se nismo ni družili ja i sestre ni s njima ni bilo kim drugim, možda samo par osoba, neki su preselili zajedno s nama u istu zgradu. Desi li se vama da napišete neke besmisle oko tih godina i sl. pa se poslije čudite. Kakva krečana, omg. No sad je to samo više k sablažnjeni a šta sad mogu, bila to osnovna a ne srednja škola, 7 razred osnovne najvjerovatnije, kakvih 16/17 godina. Meni se ta škola danas sva sliva u takav jedan propletenec da mi je sve svejedno, samo pamtim da je bila dosadna da Bog dragi sačuva. Ne zna se koja dosadnija i veća gnjavaža, osnovna ili srednja. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 A šta kad se maloljetni 16 godišnji sin scvokne do 23 godišnje prostitutke i plesačice oko štange u Night Club diskoteci i zbog nje mu još nekakvi krkani naravnaju cifernik, premlate ga zbog nje, šta bi vi uradili na mjestu tih njegovih roditelja: https://goo.gl/wn6aEJ Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јун 28, 2015 Пријави Подели Написано Јун 28, 2015 A šta kad se maloljetni 16 godišnji sin scvokne do 23 godišnje prostitutke i plesačice oko štange u Night Club diskoteci i zbog nje mu još nekakvi krkani naravnaju cifernik, premlate ga zbog nje, šta bi vi uradili na mjestu tih njegovih roditelja: Reko bi mu: sine, alal ti vera, posto si muško! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 9, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 9, 2015 Imam 23 godine i na jednom forumu, pocela je da me muva devojcica od 17. Sad sam joj ignorisao poruku, za sledecu je blokiram. Zato sam se setio ove teme, a pade mi na pamet, kao trol da joj posaljem ovu pesmu pre blokiranja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2015 Imam 23 godine i na jednom forumu, pocela je da me muva devojcica od 17. Sad sam joj ignorisao poruku, za sledecu je blokiram. Ви сте скоро па вршњаци. -Владимир- and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2015 Imam 23 godine i na jednom forumu, pocela je da me muva devojcica od 17. Sad sam joj ignorisao poruku, za sledecu je blokiram. Zato sam se setio ove teme, a pade mi na pamet, kao trol da joj posaljem ovu pesmu pre blokiranja. Sta si se ubacio bre samuraj? (priznaj da je debela i da je to pravi razlog ... ne foliraj nas ovde) 3006 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2015 Imam 23 godine i na jednom forumu, pocela je da me muva devojcica od 17. Sad sam joj ignorisao poruku, za sledecu je blokiram. Zato sam se setio ove teme, a pade mi na pamet, kao trol da joj posaljem ovu pesmu pre blokiranja. Boze,Mur...to bi za tebe bilo ravno samoubistvu...ako tako postupis ni jedna vise nece da te startuje...Moras da pokazes da si tolerantna osoba puna razumevanja...to ti je odlicna prilika da se utreniras u komunikaciji...a ne da uvek ostavljas pogresan utisak...ne smes nikad da je ponizavas...jer taime sebe ubijas...samo ti slusaj tajnu monahinju Glikeriju i ne brini...Ako je ona dete,ti si fin mladic,djentlmen...:-D...a to znaci...da moras da postujes sve ljude,a posebno one kojima se svidjas,dakle...pusti to dete da te smara dok se ne smori,ko zna,mozda cete jos i najbolji prijatelji postati....p.s.nadam se da ne trolujes,a i ako trolujes, neka ti je prosto... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Септембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2015 Imam 23 godine i na jednom forumu, pocela je da me muva devojcica od 17. Sad sam joj ignorisao poruku, za sledecu je blokiram. Zato sam se setio ove teme, a pade mi na pamet, kao trol da joj posaljem ovu pesmu pre blokiranja. Што да је блокираш? Није велика разлика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука