Ћириличар Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Ево, овога се сјећам да је био хит на 9gag.com некад давно, а критика је била:"Да је ово дјевојчица око које су полуголи мушкраци, не би се ни снимило." https://www.youtube.com/watch?v=YDClZJLkCHg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Интересантно је например да се познати сликар Урош Предић са 32 године заљубио у девојку од 16 година и пошто њен отац није дозволио да се уда за њега више се није ни женио.. Дали то што тврдиш важи и за њега? :.mislise. И мени је интересантно што ниси прочитао (или ниси схватио) на шта се односио мој коментар, елем, ако мушкарц од 35, 45, 50 година оправдава себе тиме да га је завела, навела или испровоцирала девојка од 16 година, онда он није незрео, него је ретардиран, и не знам чему мешање Уроша Предића у целу причу, осим ако и о није тврдио да га је девојка "завела"... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 И мени је интересантно што ниси прочитао (или ниси схватио) на шта се односио мој коментар, елем, ако мушкарц од 35, 45, 50 година оправдава себе тиме да га је завела, навела или испровоцирала девојка од 16 година, онда он није незрео, него је ретардиран, и не знам чему мешање Уроша Предића у целу причу, осим ако и о није тврдио да га је девојка "завела"... Уопште ниси у праву, што каже нас народ "Док куја немрдне репом ни пас недође да је оњуши" Тако и девојка ако не даје повода мушкарцу нико је неће дирати Данас у пракси имамо потпуно интересантну ситуацију, неке младе девојке својим изгледом и понашањем изазивају и провоцирају или се отворено нуде ако виде у мушкарцу неки интерес, и то сматрам искључиво њиховом кривицом,а после се неко чуди што се дешавају такве ствари. Нема то везе дали је неко ретардиран или није, сваком може да се деси да падне у искушење да се заљуби у млађу... :0203_cool: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Тако и девојка ако не даје повода мушкарцу нико је неће дирати Данас у пракси имамо потпуно интересантну ситуацију, неке младе девојке својим изгледом и понашањем изазивају и провоцирају Да, да, управо тако. Ако си силована, можда си сама си крива јер си испровоцирала мушкарца својом љепотом. Или ако се старији човјек заљубио у тебе, ти си крива. Да, управо тако, ахм Mилена КШ, Плутон, 3006 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 A ti ne se** nego mi objasni da to sto sam rekao nije tacno. A posto obojica znamo da jeste, leci komplekse na nekom drugom :-* Не ка**! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Pa ja sam prvi protiv toga i rekao sam da mi je gadno i jadno i da ne vidim poentu i pritom znam jos iz srednje skole za takve slucajeve pa znam da sam i tad imao stav koji imam,osim da kazem u ruralnim sredinama gde je to tamo nesto normalno,meni ni to cak nije ali opet kad cujes udala se ta i ta ima 16,17 godina za nekog ko ima 30 opet ti ne bude cudno. Medjutim poenta je da nije normalno da neko ko ima 50 godina bude sa osobom koja ima 25,ali to mnogima jeste normalno. Dakle nije normalno nijedno ni drugo ni trece,a ovde smo od otvaraca teme i pitanja culi da je ovo fuj,a ovo drugo i nije tako strasno,a sustinski to vazi za manje vise vecinu ljudi,kad imas 50 godina lepo ti je da juris "piletinu" od 25,ali kad imas 50 godina i cerku od 16 ili 17 onda ti je mnogo strasno i mnogo odvratno da se oko nje vrzma neki "starac" od 25 godina. Нисам се лично теби обратио, Милоше, тако да је све ок. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Да, да, управо тако. Ако си силована, можда си сама си крива јер си испровоцирала мушкарца својом љепотом. Или ако се старији човјек заљубио у тебе, ти си крива. Да, управо тако, ахм Силовање нема веза са овом причом, промашио си тему то је одлика болесника који немогу да контролишу болесне нагоне и осећања.Овде причамо о удварању и заљубљивању старијих особа у млађе и обрнуто тога је било од памтивека и биће док је света и века.. Зашто се то дешава и да ли је то добро питање је сад?.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Силовање нема веза са овом причом, промашио си тему то је одлика болесника који немогу да контролишу болесне нагоне и осећања.Овде причамо о удварању и заљубљивању старијих особа у млађе и обрнуто тога је било од памтивека и биће док је света и века.. Зашто се то дешава и да ли је то добро питање је сад?.. Има, јер се ни заљубљивање не може контролисати. Генерално рећи да цуре то изазивају својим облачењем и понашањем је... нетачно у најмању руку. И сад испада да се чича не би заљубио у малољетницу само да се није облачила на одређени начин, посредно га провоцирајући. Одговор на дио тог питања је једноставан - неко гледа и тијело и душу и ум, а неко тијело. Неко сазри да воли зрело, а неко остане да воли незрело и младо. Е сад зашто то, питање је заиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Закон је прилагођен животу, као ретко која област живота. Дакле, завођење млађих малолетника (14 и мање) је забрањено. Завођење старијих малолетника у принципу је забрањено, али има бројних изузетака. Гледа се психофизичка зрелост малолетника, разлика у годинама и слично. Ако живе у ванбрачној заједници, пунолетно лице у том односу никад неће да буде осуђено, то је неки став судске праксе (за ступање у брак малолетницима треба посебно одобрење, за које су прописани услови у закону). Раније је било законски инкриминисано ако малолетном лицу обећаш брак ради обљубе (превара ради секса), сад се узима као отежавајућа околност при вагању око врсте и висине казне. У суштини, гледају се све околности, то је једна од ретких области где је законоадавац оставио судији велику самосталност приликом одлучивања, што је ОК, само да судије буду довољно способне за такав приступ. GeniusAtWork, Ћириличар, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Уопште ниси у праву, што каже нас народ "Док куја немрдне репом ни пас недође да је оњуши" Тако и девојка ако не даје повода мушкарцу нико је неће дирати Данас у пракси имамо потпуно интересантну ситуацију, неке младе девојке својим изгледом и понашањем изазивају и провоцирају или се отворено нуде ако виде у мушкарцу неки интерес, и то сматрам искључиво њиховом кривицом,а после се неко чуди што се дешавају такве ствари. Нема то везе дали је неко ретардиран или није, сваком може да се деси да падне у искушење да се заљуби у млађу... :0203_cool: Променила се времена, па сада наш народ каже...Док џукац не махне новчаником, и не баци кључеве од БМВВ-а на сто, ни кучка не маше репом. ;-) Gresni rab Boziji, GeniusAtWork and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Kako bi si trebao izložit normalan, zdrav mladić pun energije koji ravno baš ne preferuje nabildane mladence sa sportskom figurom i sa dlakavim i mišićavim rukama i nogama ovo na videu, svejedno da li je njemu 16 a njoj 26 godina ili njemu 26 a njoj 16 godina? Kao "dodji poslije da vidiš kakve ukusne sam ti knedlike ili sarmu napravila"? Ili kako bi si to protumačili vi? Moravski folklor 15a U takvim slučajevima onda mnogo ne pomaže ni ovo, oči su najopasnije, zato žene trebaju biti tako zamaskovane da im se ne vidi apsolutno ništa. I ovo je previše! Strašno! Kakva sablazan! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Не ка**! Tako je, argumentovano hriscanski ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gresni rab Boziji Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Променила се времена, па сада наш народ каже...Док џукац не махне новчаником, и не баци кључеве од БМВВ-а на сто, ни кучка не маше репом. ;-) хахаха ! па то ти причам сестро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Tako je, argumentovano hriscanski ;-) Не ка**! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 21, 2015 Пријави Подели Написано Јун 21, 2015 Cistima je sve cisto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука