Jump to content

Славни (а) хришћани :)

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

BRANISLAV ZEREMSKI, glumac. Retko fin i pristojan covek, ima velikui dobru dusu. Cast mi je sto sam ga upoznala.

http://img685.imageshack.us/img685/7942/branislavzeremski.jpg

Постављена слика

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

21.MAJ, Moskva, Interfaks. Holivudski glumac Tom Henks veoma ceni činjenicu da pripada  Pravoslavnoj crkvi I planira da svoje četvoro dece vaspitava u istom duhu.

“ Svestan sam da je od presudnog značaja da čovek ide u crkvu i tamo kontemplira o životnim pitanjima koje nam pravoslavlje nudi i na koje je ponudilo odgovore “ rekao je Henks. Kako je Henks istakao,u trenutku kada osoba reši da se venča,od presudnog  je značaja definisati duhovno nasledje buduće porodice u ovoj fazi.

“ Smatram pravoslavlje za svoje duhovno nasledje.Venčao sam se u istoj crkvi gde mi je žena krštena. Deca su mi kršteni pravoslavci“ rekao je Tom.

Prema rečima Toma Henksa,ovo njegovu porodicu čini delom velike, univerzalne crkve.

“ Retko idemo u crkvu, ali kad odemo- uvek uz zajedničku večeru zajedno razgovaramo o svojim osećanjima iz crkve “ dodao je.

слава Богу

http://www.theorthodoxchurch.info/blogs/news/2009/05/tom-hanks-is-happy-to-be-member-of.html

http://jmm.aaa.net.au/articles/14374.htm

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Да ли је неко споменуо Оливера Њега (ваљда се тако каже у акузативу)?

:smiley:

Постављена слика

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

:smiley:

О.Њего

Jednom sam slusala neki intervju sa njim, pre nekoliko godina, bas o veri i o njegovim cestim poklonickim putovanjima ka Svetoj Gori. U jednom trenutku je poceo da prica o svom ocu, i pomenuo da mu se otac upokojio. Na pitanje voditelja emisije (ocigledno poboznog coveka) kako je ime njegovom pokojnom ocu, jer on bi ga pomenuo u molitvama, Oliver je dao neki meni malo neobican odgovor... tipa "Znate, moje misljenje o zivotu posle smrti je mozda malo drugacije..."

Nadam se da mu se misljenje o zivotu posle smrti u medjuvremenu malo promenilo  klapklap

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ма јок. Јел знате ко још?Нећете веровати.Ја имам шансу да на служби поред мене стоји Наоми Кембел.Она се идала за неког руског богатуна и видели је и једном храму дошли свеће да упале.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Пре недељу-две прочитао сам у Куриру,у секцији "шта бисте радили да добијете хиљаду/сто хиљада/милион евра,одговре Весне Вукелић Венди.

На питањ шта би радила са милион евра,одговорила је: "Помогла бих изградњу наших православних храмова и учинила све да за промоцију православља".

0202_238 pivo 0110_hahaha :cheesy3:joooj joooj

svi znamo ko je vendi....ovakve slike dotične u obnaženom izdanju su nepotrebne.....

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

svi znamo ko je vendi....ovakve slike dotične u obnaženom izdanju su nepotrebne.....

Па ако би заиста дала толики новац за Цркву, а ти не би, закључак, ко је бољи човек сам се намеће (без обзира на степен огреховљености).

Неша Твинс

Нешу Твинса сам упознала код Банета Јелића, његовог крсног кума.

А Банетов духовник је био о.Тадеј.

Такође, Хаџи Душан Каличанин, творац Технократије (мислим да је имао емисију на 3.каналу).

LMRradioPolitika.jpg

Као и Дејан Бодирога

Bodiroga,%20vladika%20Grigorije%20i%20Dodik.jpg

Tom Hanks is happy to be a member of the Orthodox Church

http://www.theorthodoxchurch.info/blogs/news/2009/05/tom-hanks-is-happy-to-be-member-of.html

Мирјана Јоковић

t38153fiq8y.jpg

Неко кога никад нисам заборавила јер ми је поклањао џакове еурокрема кад сам била мала:

FUDBAL%20DUSAN%20SAVIC.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...