Eniz Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 I vi meni!Ja vam nisam rekao u pravu ste ili niste!Ja sam pitao , odgovor dobio, i zahvaljujem, a želim vam jednu stvar kao i sebi a ona je najveće bogatsvo ko je ima a to je leći u postelju a u svome srcu ni prema kome ne imati ni truna mržnje! Zar to nije bogatstvo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Пребрзо иде ова дискусија... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Za Solomona! Vaš odgovor zaista se može i sa naučne strane potvrditi kao ispravan!Razgovarao sam na tu temu razgovarao sa dr.Merjemom, sestrom koja je primila islam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Za Solomona! Vaš odgovor zaista se može i sa naučne strane potvrditi kao ispravan!Razgovarao sam na tu temu razgovarao sa dr.Merjemom, sestrom koja je primila islam!Јес да сам теолог и философ,али имам и нека друга скромна елементарна знања и из других области живота и надасве се трудим,уз Божију помоћ,да будем озбиљан човек...не причам о ономе што не познајем већ само оно што познајем и у чију истинитост сам сигуран. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Za Solomona! Vaš odgovor zaista se može i sa naučne strane potvrditi kao ispravan!Razgovarao sam na tu temu razgovarao sa dr.Merjemom, sestrom koja je primila islam!Јес да сам теолог и философ,али имам и нека друга скромна елементарна знања и из других области живота и надасве се трудим,уз Божију помоћ,да будем озбиљан човек...не причам о ономе што не познајем већ само оно што познајем и у чију истинитост сам сигуран.Ja sam takođe teolog , mlađi jesam od vas ali islam me uči da svaku informaciju o kojoj nemam znanja provjerim.Da bi nakon toga mogao zauzeti objektivan i realan stav bez imalo pristrasnosti.Valjda nam je ovdje cilju istina, ta ja ovdje pitam vas o vašoj vjeri a ne o svojoj! Svako dobro! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Za Solomona! Vaš odgovor zaista se može i sa naučne strane potvrditi kao ispravan!Razgovarao sam na tu temu razgovarao sa dr.Merjemom, sestrom koja je primila islam!Јес да сам теолог и философ,али имам и нека друга скромна елементарна знања и из других области живота и надасве се трудим,уз Божију помоћ,да будем озбиљан човек...не причам о ономе што не познајем већ само оно што познајем и у чију истинитост сам сигуран.Ja sam takođe teolog , mlađi jesam od vas ali islam me uči da svaku informaciju o kojoj nemam znanja provjerim.Da bi nakon toga mogao zauzeti objektivan i realan stav bez imalo pristrasnosti.Valjda nam je ovdje cilju istina, ta ja ovdje pitam vas o vašoj vjeri a ne o svojoj! Svako dobro!То је лепо и похвално и имаш сваку хвалу са моје стране због таквог животног приступа,али,чисто као млађег да те посаветујем,ово болдирано мора да буде не само циљ већ и предуслов дијалога и неопходна почетна тачка смисленог и озбиљног разговора. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Valjda ja vas zbog toga pitam o krščanstvu a vi mene o islamu! Da naučimo , ispravimo i da upotpunimo naša znanja!Ili smo sveznajući! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Hvala na savjetu ali imam i ja za vas jedan iskren savjet: Za mene je neprihvatljiv dijalog bilo sa kim ili bilo sa kojom stranom gdje će se neko arogantno odnositi prema drugoj strani.Jedna strana je na nebesima a druga pod zemljom! Vi recimo ovdje zastupate istinu po vama a ja ovdje zastupam istinu po meni.Ako nema respekta i uvažavanja bez obzira na okolnosti, dijalog gubi smisao.Niko ne trpi poniženje ni ja ni vi, niti bilo ko normalan! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Mogu vam reči jednu stvar da vam dobro dođe ova podjela među vama krščanima!Reći ću vam zbog čega! Prije toga, odgovorite mi molim vas: Da li su katolici jeretici po vašem učenju(čitao sam o načinu razilaska među vama)? Da li su protestanti jeretici po vama? Da li su Luterani jeretička crkva po vama? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Mogu vam reči jednu stvar da vam dobro dođe ova podjela među vama krščanima!Reći ću vam zbog čega! Prije toga, odgovorite mi molim vas: Da li su katolici jeretici po vašem učenju(čitao sam o načinu razilaska među vama)? Da li su protestanti jeretici po vama? Da li su Luterani jeretička crkva po vama? Svi oni su jeretici po našem učenju. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Valjda ja vas zbog toga pitam o krščanstvu a vi mene o islamu! Da naučimo , ispravimo i da upotpunimo naša znanja!Ili smo sveznajući!Прво да ти одговорим на ово,па ћу се осврнути кратко и концизно на другу поруку...Ниси ме разумео...размисли мало о оној теми "крв и вода" и твом почетном самоувереном приступу,грешци коју ниси могао уочити јер си био "убеђен" да си у праву и "накнадној провери" која ти је ставила до знања да си погрешио и да такав самоуверен приступ,неутемељен у датој области у којој постојећи проблем егзистира,"поткрепљен мањком знања",води не само у грешку,грубу и тешку,већ и негира оно болдовано у твом тексту...ово је заиста добронамеран савет,брате! Младост има још доста да учи,а старост да изналази начине остваривања и реализовања наученог! 0104_cheesy Их.бре,ала трућам...ко' да сам "старац Фочо од 1000 љета"! 0104_cheesy Hvala na savjetu ali imam i ja za vas jedan iskren savjet: Za mene je neprihvatljiv dijalog bilo sa kim ili bilo sa kojom stranom gdje će se neko arogantno odnositi prema drugoj strani.Jedna strana je na nebesima a druga pod zemljom! Vi recimo ovdje zastupate istinu po vama a ja ovdje zastupam istinu po meni.Ako nema respekta i uvažavanja bez obzira na okolnosti, dijalog gubi smisao.Niko ne trpi poniženje ni ja ni vi, niti bilo ko normalan!Ко те понизио и како? Ароганција је вишезначан појам...чисто да имаш у виду,приликом одговора. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Онда реци који је то систем и како се зове та течност и шта бива са њом после телесне смрти? Valjda limfni sistem!a tečnost limfa! De vi meni objasnite zamolio bih ono što se traži pitanjem.Nemate potrebe postavljati piatnja jer ovim pitanjem ne zanima me rasprava već obješnjenje!Полако,друже...нико не улази у расправу те ме не опомињи без разлога...један селкоба ми је довољан.Немој стално да причам једно те исто,смучиће ми се све ово,важи?Христос је био крвнички шибан по грудима,(и то као нико други!) а зна се да услед тога долази до пуцања плућних алвеола и плућа се тада пуне плеуралом течношћу што све више отежава дисање.Од тог отежаног дисања,пуњења плућа и невероватног дисајног напрезања долази до пробијање срчане опне,а плеуралном водом и лимфом се пуне груди,тако да пробијањем копља у том пределу долази у тим случајевима и до истека крви и лимфе и без пулсације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Онда реци који је то систем и како се зове та течност и шта бива са њом после телесне смрти? Valjda limfni sistem!a tečnost limfa! De vi meni objasnite zamolio bih ono što se traži pitanjem.Nemate potrebe postavljati piatnja jer ovim pitanjem ne zanima me rasprava već obješnjenje!Полако,друже...нико не улази у расправу те ме не опомињи без разлога...један селкоба ми је довољан.Немој стално да причам једно те исто,смучиће ми се све ово,важи?Христос је био крвнички шибан по грудима,(и то као нико други!) а зна се да услед тога долази до пуцања плућних алвеола и плућа се тада пуне плеуралом течношћу што све више отежава дисање.Од тог отежаног дисања,пуњења плућа и невероватног дисајног напрезања долази до пробијање срчане опне,а плеуралном водом и лимфом се пуне груди,тако да пробијањем копља у том пределу долази у тим случајевима и до истека крви и лимфе и без пулсације. Ovaj prvi dio odgovora kao da vam se malo prikralo gordosti!Jedan Selkoba mi je dosta!Mislim da čovjek bez obzira kako se to vama činilo ima pravo da pita! Nekad po vama pitanje nema smisao ali možda po njemu ima!A ovo jedan Selkoba mi je dovoljan u kojem je to kontekstu? Meni je postavljeno pitanje kako to bog na jednom mjestu u Kuranu je zemlju stvorio za dva dana a u drugom za šest! Čovjek kada neće da pročita on vidi samo što želi da vidi!U jednom citatu se kaže zemlju a u drugom nebesa i zemlju.Pitanjew mi je se činilo jako glupim jer je očigledno namjerno izostavljena riječ nebesa!Ali ja sam odgovorio i nisam etiketirao pitaoca, osim jednom Cveleta! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Онда реци који је то систем и како се зове та течност и шта бива са њом после телесне смрти? Valjda limfni sistem!a tečnost limfa! De vi meni objasnite zamolio bih ono što se traži pitanjem.Nemate potrebe postavljati piatnja jer ovim pitanjem ne zanima me rasprava već obješnjenje!Полако,друже...нико не улази у расправу те ме не опомињи без разлога...један селкоба ми је довољан.Немој стално да причам једно те исто,смучиће ми се све ово,важи?Христос је био крвнички шибан по грудима,(и то као нико други!) а зна се да услед тога долази до пуцања плућних алвеола и плућа се тада пуне плеуралом течношћу што све више отежава дисање.Од тог отежаног дисања,пуњења плућа и невероватног дисајног напрезања долази до пробијање срчане опне,а плеуралном водом и лимфом се пуне груди,тако да пробијањем копља у том пределу долази у тим случајевима и до истека крви и лимфе и без пулсације. Ако је теби ово ароганција,без да видиш како си формулисао своје питање ,без жеље да схватиш шта сам хтео питањем,као и својеврснуо предубеђење које си према мени показао датом формулацијом,нека ти буде...али знај да грешиш. Ovaj prvi dio odgovora kao da vam se malo prikralo gordosti!Jedan Selkoba mi je dosta!Mislim da čovjek bez obzira kako se to vama činilo ima pravo da pita! Nekad po vama pitanje nema smisao ali možda po njemu ima! A ovo jedan Selkoba mi je dovoljan u kojem je to kontekstu? Ако мислиш да је у питању гордост,нека ти буде...ја знам што сам ти то рекао,али ти очигледно желиш да видиш "оно што желиш" а не оно што ми је била намера .Селкобу сам поменуо јер понекад подсећаш на њега неким својим почетним ставовима врло чудно формулисаним и са чудним набојом (објашњено ти је у овом горе првом одговору...то такође може бити "ароганција") и то не желим од тебе као саговорника,јер мислим да то ниси ти...барем ја тако мислим и верујем. У сваком случају,мисли што год желиш,ја ти нећу више причати ништа по овом питању.Поздрав! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 14, 2010 Пријави Подели Написано Март 14, 2010 Онда реци који је то систем и како се зове та течност и шта бива са њом после телесне смрти? Valjda limfni sistem!a tečnost limfa! De vi meni objasnite zamolio bih ono što se traži pitanjem.Nemate potrebe postavljati piatnja jer ovim pitanjem ne zanima me rasprava već obješnjenje!Полако,друже...нико не улази у расправу те ме не опомињи без разлога...један селкоба ми је довољан.Немој стално да причам једно те исто,смучиће ми се све ово,важи?Христос је био крвнички шибан по грудима,(и то као нико други!) а зна се да услед тога долази до пуцања плућних алвеола и плућа се тада пуне плеуралом течношћу што све више отежава дисање.Од тог отежаног дисања,пуњења плућа и невероватног дисајног напрезања долази до пробијање срчане опне,а плеуралном водом и лимфом се пуне груди,тако да пробијањем копља у том пределу долази у тим случајевима и до истека крви и лимфе и без пулсације. Ако је теби ово ароганција,без да видиш како си формулисао своје питање ,без жеље да схватиш шта сам хтео питањем,као и својеврснуо предубеђење које си према мени показао датом формулацијом,нека ти буде...али знај да грешиш. Ovaj prvi dio odgovora kao da vam se malo prikralo gordosti!Jedan Selkoba mi je dosta!Mislim da čovjek bez obzira kako se to vama činilo ima pravo da pita! Nekad po vama pitanje nema smisao ali možda po njemu ima! A ovo jedan Selkoba mi je dovoljan u kojem je to kontekstu? Ако мислиш да је у питању гордост,нека ти буде...ја знам што сам ти то рекао,али ти очигледно желиш да видиш "оно што желиш" а не оно што ми је била намера .Селкобу сам поменуо јер понекад подсећаш на њега неким својим почетним ставовима врло чудно формулисаним и са чудним набојом (објашњено ти је у овом горе првом одговору...то такође може бити "ароганција") и то не желим од тебе као саговорника,јер мислим да то ниси ти...барем ја тако мислим и верујем. У сваком случају,мисли што год желиш,ја ти нећу више причати ништа по овом питању.Поздрав! Ja postavih nekoliko "vrucih" pitanja na ovom forumu gdje se javise mnogi da odgovore.Vi dobro znate moja pitanja i vase odgovore.Da sam ja postavljao glupa pitanja ne bi se morali ovoliko muciti da mi objasnite odgovore.I naravno pocnete odmah da vrijedjate Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука