Sherlock H. Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 25. А стајаху код Исусова крста мати његова, и сестра матере његове Марија Клеопова, и Марија Магдалина. 26. А Исус видјевши матер и ученика кога љубљаше гдје стоји поред ње, рече матери својој: Жено, ето ти сина! 27. Потом рече ученику: Ево ти мајке! И од онога часа узе је ученик к себи. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Он сам говори у свом Јеванђељу.(Јован 19,35) Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Хајде молим Те, кажи како Јован није могао да буде испод Крста? Знаш ли коме је Христос поручио: Сине ево ти Мајке, и Мајко ево ти сина? Ти као да си био ту и гледао ко јесте испод Крста а ко није. А како је Мухамед могао да зна ко је био а ко није? Објава? А ко је икада видео и једну објаву коју је имао Мухамед? И опет у круг... Све се своди на ваше поверење Мухамеду, и то је у реду. Такође, ми веру градимо на поверењу светим апостолима који су записали Еванђеља и својом крвљу их посведочили. Да ли је Мухамед својом крвљу посведочио своје објаве? Или неко од његових сарадника? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Да ли је Мухамед својом крвљу посведочио своје објаве? Или неко од његових сарадника? Јесте, побегао је из Меке у Медину...и све лепо посведочио...туђом крвљу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2010 25. А стајаху код Исусова крста мати његова, и сестра матере његове Марија Клеопова, и Марија Магдалина. 26. А Исус видјевши матер и ученика кога љубљаше гдје стоји поред ње, рече матери својој: Жено, ето ти сина! 27. Потом рече ученику: Ево ти мајке! И од онога часа узе је ученик к себи. какав би био то Бог, Који се изиграва чак и са мајком Исусовом? Зар је и њој дао да јој се причињава? Значи Христос јеишао лажно на страдање, лажно су га бичевали, пљували, исмејавали, ругали и на крају разапели? Па да ли је могуће??? И на крају је Јевреје Аллах претворио у свиње? Кад би Бог био такав каквог нам га Ти представљаш, ја бих био највећи богоборац.. Никада не бих желео таквога "бога". Боље би ми било и у паклу него код тога Бога који се изиграва са људима који су спремни и животима да посведоче истину. Но, прави Бог није то. Он јесте Пут, Истина и Живот и ко кроз Њега уђе има живот вечни. Наш љубљни Господ Христос, Који нас је ослободио робовања и привео своме Оцу, да и ми постанемо мали богови по благодати и наследници царства. Царство наслеђују царски синови, а не робови. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Jovan 19 38 A potom Josif iz Arimateje, koji beše učenik Isusov ali kradom od straha jevrejskog, moli Pilata da uzme telo Isusovo, i dopusti Pilat. Onda dođe i uze telo Isusovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Jovan 19 38 A potom Josif iz Arimateje, koji beše učenik Isusov ali kradom od straha jevrejskog, moli Pilata da uzme telo Isusovo, i dopusti Pilat. Onda dođe i uze telo Isusovo. Видиш како се лепо надовезујеш... узе тело (мртво) и положи у нови и чисти гроб. Није узео тело живог човека. Узети тело живог човека је апсурд, то нема логичког смисла. Разумеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Jovan 19 38 A potom Josif iz Arimateje, koji beše učenik Isusov ali kradom od straha jevrejskog, moli Pilata da uzme telo Isusovo, i dopusti Pilat. Onda dođe i uze telo Isusovo. Видиш како се лепо надовезујеш... узе тело (мртво) и положи у нови и чисти гроб. Није узео тело живог човека. Узети тело живог човека је апсурд, то нема логичког смисла. Разумеш?ne stoji mrtvo u stihu jel takostavio si u zagradu mrtvo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Jovan 19 38 A potom Josif iz Arimateje, koji beše učenik Isusov ali kradom od straha jevrejskog, moli Pilata da uzme telo Isusovo, i dopusti Pilat. Onda dođe i uze telo Isusovo. Видиш како се лепо надовезујеш... узе тело (мртво) и положи у нови и чисти гроб. Није узео тело живог човека. Узети тело живог човека је апсурд, то нема логичког смисла. Разумеш?Pa nije sigurno sahranio živog čoveka?ne stoji mrtvo u stihu jel tako stavio si u zagradu mrtvo Pa nije sigurno sahranio živog čoveka? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Па објасни нам како је могао да узме живо тело? Да није можда узео привидно тело? Како је то тело узео Јосиф и положио у нови гроб? Имаш ли брате бар мало осећаја за логику? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 ne stoji mrtvo u stihu jel tako stavio si u zagradu mrtvo Селкоба, брате, јел теби икада мерен IQ? Невероватна ти је "моћ" закључивања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Ма да,у праву си селкоба...био је у ствари или "клинички мртав",или се фолирао у склопу "добро разрађеног плана преваре" својих људи,али у сваком случају је,као што си нам ти то лепо и необориво доказао,читав свој живот посветио испуњену лажи,јер у ствари ни Сам није веровао у оно што је причао о Себи,својој мисији,циљу,смрти,васкрсењу...док се ти ниси појавио живео сам у заблуди,али ето...изгледа да си ти сами дар са (под)небеса. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Узети тело некога значи да је тај неко мртав! Не можеш да узмеш тело живог човека. Ово још јасније говори о апсурдности Куранског записа да то није Исус, јер јесно каже да је Јосиф изео тело ИСУСА, и да му је дозволи Понтије Пилат да узме ТЕЛО ИСУСА, чак је и поставио стражу да чувају гроб. На једној нашој групи на фејсу, дошао један брат муслиман и почео да бимбардује групу са неким видео снимцима како су тамо неки протестанти прешли у ислам. Када сам му поставио пар питања, врло једноставних, он је почео да их избегава, на крају је све избрисао и побегао. Одговори лепо и логично на питање, пададаље разговарамо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Pitanje Covjek je onesvijesten pa dodje drugi da ga podigne? Zar to nije moguce?Ima li tu logike? Molio bih vas bez vrijedjanja.Ja nikog ne uvrijedih ovdje. Znaci i onesvijesteni ljudi neogu sami ustati nego rebaju pomoc I u stihu ne stoji MRTVO nego ste vi sami to stavili Jos jedno:Ucenik je Josif a ne JOvan koji je tu bio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Све је то урађено да би на крају дошао Мухамед и показао нам како ће "горе на небу" да се по цео дан јашемо са младим девицама и да једемо ко проваљени док не пукнемо ( а не можемо да пукнемо, јер је вечно то), с тим што је разрађен читав механизам ко може и ко не може. Брате, немој да се увредиш, али ово како нам Ти престављаш ислам је смешно и жалосно. Ја чврсто верујем да није то ислам и да је ислам много дубљии свеобухватнији. Ако је ипак ово ислам, онда немам шта да кажем, него да се радујем и веселим што сам православни хришћанин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука