Гости Guest Написано Јун 10, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 за оне који не схватају "из прве" порука је иронична: Нешто што је симптоматично за ове артемите. Све је то фин свет; нахране другога (истина са оним што се не једе), ослободе те бриге за децу ("поклаћу ти децу ђубре смрдљиво"), мало почупају браде и косе неуреднима, тако да не морају да иду код фризера (туча испред манастира), да не трошиш за зубара, он ти песницом извади зуб, изрекламирају те по медијима а да се после крстиш шта сазнаш о себи... Заиста, један хришћански свет. Само не могу да се сетим где сам то прочитао у Јеванђељу. Можда пише у неком скривеном у Ватикану које су они видели? - Углавном, ја им препоручих да прочитају св. Августина, мала ствар, 10 страна, а онда ме наранише... Добар им је тај Бог, добра и побожност. Очи су ми отворили, па ако би сада да ме приме у ту истинску цркву, ја бих хтео и да ме поново крсте... Мада, опоганио сам се свејесју екуменизма, не знам да ли то ишта може да очисти... https://www.facebook.com/zruportal/posts/944208325631275?comment_id=944781178907323&offset=0&total_comments=136&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R9%22%7D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Ovo treba da je smešno, ili šta? Мали Лазар, Crveni Baron and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 10, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Ovo treba da je smešno, ili šta? Ne, nije smesno, ali je o. Zoran na ironican nacin izrazio tu psihopatologiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 10, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 @, Ah, sta cemo... nekome mora da se crta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Ne, nije smesno, ali je o. Zoran na ironican nacin izrazio tu psihopatologiju. Или, пак, на помало патолошки начин, изразио ту иронију. :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Не знам чему и коме више ове теме о бившем Артемију и људима око њега; доста је и народу и Богу; Црква је рекла своје и треба их оставити на миру; посетите неког болесног, однесите пелене неким сиромашним родитељима или дајте 20 динара циганчету, маните се више отварања ових тема и писања по њима, ако Бога знате! ... obi-wan, geronymo, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 То је тако занимљиво. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Не знам чему и коме више ове теме о бившем Артемију и људима око њега; доста је и народу и Богу; Црква је рекла своје и треба их оставити на миру; посетите неког болесног, однесите пелене неким сиромашним родитељима или дајте 20 динара циганчету, маните се више отварања ових тема и писања по њима, ако Бога знате! ... Све то марку, мој брате треба .... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Не знам чему и коме више ове теме о бившем Артемију и људима око њега; доста је и народу и Богу; Црква је рекла своје и треба их оставити на миру; посетите неког болесног, однесите пелене неким сиромашним родитељима или дајте 20 динара циганчету, маните се више отварања ових тема и писања по њима, ако Бога знате! ... Treba narod sto vise razjediniti,odgovor o temama. da nas Gospod slozi obozi i umnozi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Не, него је тужно, што је и смисао написаног. Ne, nego je petnaest hiljada puta prežvakana stvar, ali је ovo prežvakavanje bilo sa tendencijom da se preturi u humor (ili bolje reći: nešto što liči na humor, ili još bolje: nešto što ne liči na humor). Jer, prosto ne možeš kazati da ovako nešto: "мало почупају браде и косе неуреднима, тако да не морају да иду код фризера (туча испред манастира)" (potpisnik redova previđa, verovaću nenamerno, da su ovde "Artemiti" više dobili batina nego što su dali) - nije imalo za cilj da bude smešno. Samo ne da nije bilo smešno nego je mučno nesmešno, time i mučno generalno, makar meni. Mada vidim da verni fanovi rdvaddva i Miroslavј vide neku naročito kvalitetnu ironiju koju verovatno mogu u potpunosti da razumeju i dožive samo izabrani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Нешто што је симптоматично за ове артемите. Све је то фин свет; нахране другога (истина са оним што се не једе), ослободе те бриге за децу ("поклаћу ти децу ђубре смрдљиво"), мало почупају браде и косе неуреднима, тако да не морају да иду код фризера (туча испред манастира), да не трошиш за зубара, он ти песницом извади зуб, изрекламирају те по медијима а да се после крстиш шта сазнаш о себи... Заиста, један хришћански свет. Само не могу да се сетим где сам то прочитао у Јеванђељу. Можда пише у неком скривеном у Ватикану које су они видели? - Углавном, ја им препоручих да прочитају св. Августина, мала ствар, 10 страна, а онда ме наранише... Добар им је тај Бог, добра и побожност. Очи су ми отворили, па ако би сада да ме приме у ту истинску цркву, ја бих хтео и да ме поново крсте... Мада, опоганио сам се свејесју екуменизма, не знам да ли то ишта може да очисти... Питали те за препоруку или ти препоручио ради братољубља? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Све то марку, мој брате треба .... Bolesnik ne treba da posecuje bolesnog Marka, nego prvo za sebe da trazi pomoc... feeble and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Bolesnik ne treba da posecuje bolesnog Marka, nego prvo za sebe da trazi pomoc... Artemiti su bolesna sekta Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Не знам чему и коме више ове теме о бившем Артемију и људима око њега; доста је и народу и Богу; Црква је рекла своје и треба их оставити на миру; посетите неког болесног, однесите пелене неким сиромашним родитељима или дајте 20 динара циганчету, маните се више отварања ових тема и писања по њима, ако Бога знате! ... Svako se cese tamo gde ga svrbi a Artemije ce izgleda dobar svrabez da obezbedi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Не знам чему и коме више ове теме о бившем Артемију и људима око њега; доста је и народу и Богу; Црква је рекла своје и треба их оставити на миру; посетите неког болесног, однесите пелене неким сиромашним родитељима или дајте 20 динара циганчету, маните се више отварања ових тема и писања по њима, ако Бога знате! ... 20 dinara cigancetu? Neces to videti od forumskih hriscana ... Лазар Нешић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука