Jump to content

Да сам ја модератор..Demokratizacija foruma?..

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

ovako mogu da budem neodgovorno odgovorna, a onako sam mogla da budem  odgovorno neodgovorna klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

0102_laugh

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Da sam moderator izbrisala bih sve one teme koje sablaznjavaju na blud..Ruskinje, Ukrainke, ljubljenje, ovo ono..Cemu sve to? Da se sablaznjeni jos vise sablaznjavaju i uvlace u to i druge..Jel ovo pravoslavni forum?..Treba valjda u blagocescu nekom da se vezbamo, a ne ko ce koga vise da sablazni..Nije to ta sloboda koja nam treba, nego sloboda od greha..Malo ste pobrkali loncice..A uz to je i post, ako niste znali..Verovatno niste, posto vidim kolko postite.. 0409_feel

Oprostite.

"Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!!

Подели на овим сајтовима

Да. у праву сте, форум "међурелигијски разговори" ће бити затворени за јавност. На њему ће моћи писати само теолози и инославни. Наравно и они који у својем налогу имају титулу "мисионар". То ће данас бити сређено.

Модерација

А како ја видим те теме иако нисам ни мисионар ни теолог?
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да. у праву сте, форум "међурелигијски разговори" ће бити затворени за јавност. На њему ће моћи писати само теолози и инославни. Наравно и они који у својем налогу имају титулу "мисионар". То ће данас бити сређено.

Модерација

Коју тему видиш?
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Da sam moderator izbrisala bih sve one teme koje sablaznjavaju na blud..Ruskinje, Ukrainke, ljubljenje, ovo ono..Cemu sve to? Da se sablaznjeni jos vise sablaznjavaju i uvlace u to i druge..Jel ovo pravoslavni forum?..Treba valjda u blagocescu nekom da se vezbamo, a ne ko ce koga vise da sablazni..Nije to ta sloboda koja nam treba, nego sloboda od greha..Malo ste pobrkali loncice..A uz to je i post, ako niste znali..Verovatno niste, posto vidim kolko postite.. 0110_hahaha

Oprostite.

Постоји опција да пријавите неодговарајућу поруку, јер ми не можемо да проверавамо 120,000 порука. Дакле, користите ту опцију и то је то. Ако је порука, коју је послао неки члан саблажњива или не знам шта још, обавестите Модерацију, која ће деловати ако је потребно.
Подели на овим сајтовима

Модерација

Коју тему видиш?
Ислам, Муслимани у Европи, Џихад, Куран,..
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Модерација

Коју тему видиш?
Да ли видиш ПДФ међурелигијски разговори? Ако видиш њега, средићемо да га не видиш, мада не знам како га видиш. Виде га само они којима је то одобрено. Иначе, има тема у пдф "Религије" где се покрећу теме, које се не тичу међурелигијских разговора.
Подели на овим сајтовима

Модерација

Коју тему видиш?
Да ли видиш ПДФ међурелигијски разговори? Ако видиш њега, средићемо да га не видиш, мада не знам како га видиш. Виде га само они којима је то одобрено. Иначе, има тема у пдф "Религије" где се покрећу теме, које се не тичу међурелигијских разговора.
Не видим тај ПДФ.
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Онда је ок. Ја сам и рекао да је ПДФ "Међурелигијски разговори" затворен за госте и чланове које то не занима. Иначе, овај ПДФ је врло активан и врло интересантан, али га водимо без међусобног вређања. То није успело да се оствари док је био отворен за све. Ко хоће да приступи овом ПДФ.у нека кликне на банер у моме потпису.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...