Gordana . Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Povedi ti tvog coveka u crkvu. Da brani od demona porodicu. Kaludjerovic Sreten and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Njegova majka je pricala kako joj se ne ulazi u stan, kako se ne oseca prijatno u njemu. Panicni su mi krenuli zbog stresa iz nekih drugih razloga, a sve sam potiskivala u sebi, kazu moralo je na neku stranu da ispliva... Ma sad sam bila presrecna sto pocinjemo da zivimo zajedno. Samo nemoj da se plasis, ovo je tvoj svet ovo je tvoj dom (mislim, cak na celu planetu a ako hoces i kosmos) i nema prava niko, da ti zabranjuje uzivanje u njemu. Pa cak, da je to i neki @duh@ ili tvoja samoobmana. Ja recimo verujem, da nas je Hristos stvorio bez straha a Njegov Novi Zavet Boga sa covekom, jeste, preuzimanje na Njega samog svu odgovornost sveta. On nam uzima grehe nase na sebe i nikog nije pustio samog u bilo kakavom iskusenju ili borbi protiv demona. Gordana je u pravu, nek ti ide muz u Crkvu, tamo je svo oruzje koje mu treba, da zastiti porodicu. Срђан Шијакињић and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Moli ti Boga ovako, Boze nemoj mi dati blagodat, to ne zelim, samo mi daj hrabrosti da se suocim sa jednim demonom. Ako smes. Mada ne znam sto se toliko femkas, kad Bog svejedno ne postoji. Jel tako? lab_man је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Panicne imam jako dugo, od neke 2009. valjda, pila sam antidepresive... u autobusu, na ulici nekad, sad je postalo jos gore. Proslog leta sam bila super, bez lekova i super funkcionisala i eto, kad se vratim unazad opet su krenuli kad sam dosla u ovaj stan. Kad i sama procitam ovo smesno mi je ali tako je. Krenu iznenada, bilo kada, bilo gde... Није ни најмање смијешно, објаснићу послије.... Реци ми имаш ли можда проблема са ОКП-ом. Да ствари морају бити постављене на одређено мјесто одређеним редосљедом и слично. Можеш ли ми молим те рећи чега се конкретно бојиш, шта су ти највећи страхови? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Panicne imam jako dugo, od neke 2009. valjda, pila sam antidepresive... u autobusu, na ulici nekad, sad je postalo jos gore. Proslog leta sam bila super, bez lekova i super funkcionisala i eto, kad se vratim unazad opet su krenuli kad sam dosla u ovaj stan. Kad i sama procitam ovo smesno mi je ali tako je. Krenu iznenada, bilo kada, bilo gde... Ti si pod stresom. Zasto si pod stresom.Oslobodi se stresa... smiley-dance007 ... Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јун 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Nemam neke posebne strahove... Ustvari sada imam strah sto ne znam kad ce ponovo panicni da me uhvati. U stanu se ne desava nista neobicno, samo mi nije prijatno. Ne osecam se kao u svom domu. Nemam vise problema sa OKP, imala sam kao manja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Nemam neke posebne strahove... Ustvari sada imam strah sto ne znam kad ce ponovo panicni da me uhvati. U stanu se ne desava nista neobicno, samo mi nije prijatno. Ne osecam se kao u svom domu. Nemam vise problema sa OKP, imala sam kao manja. Немој само да занемарујеш ни Цркву ни лекаре. Ово, у данашње време треба да буде обједињено. Што не би отишла код лекара, да ти потврди, да немаш више проблеме те врсте? Нема разлога, да не идеш. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јун 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Ti si pod stresom. Zasto si pod stresom.Oslobodi se stresa... smiley-dance007 ... Dali su mi pilulice VSB bila sam kod lekara, samo mi tutnu tabbletice i kao bice bolje. Crkvu zanemarujem zbog panicnih, straha, sada valjda vec i lenjosti... Upadoh u zescu depresiju. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Anksioznost je toliko prisuta medju maldima da je to zaista zabrinjavajuce. Naime,kad sam ja bila kod psihijatra.... ... u cekaonisi su svi imali taj panicni sindrom.To je nesto protiv njehove volje,strahaovi duboko ukorenjeni u podsvesti... Guse se,vrti im se u glavi,muka im je,ne mogu da se usredsrede na zivotne probleme jer samo razmisljaju koliko im je tesko...da budu drugaciji. I posle,verujte mi,zamalo da i ja dobijem taj napad...Bus u koloni,radovi u toku,vrucina mi je,rucala sam ko po obicaju,znojim se,stojim....umirem...svi prozori zatvoreni...AAAA .... Ljudi pocinju da psuju...ja zamalo da zaplacem. Posle sam se duboko zapitala ... kako nastaju te frustracije. Ne znam kako se to leci.Izadjes i z busa i resio si problem,ali taj bus,tj.problem...to je citav jedan zivot,kompleksan koliko i citav svet. P.s. pilulice za lilulice... Nedju neki hobi,neki otkaceni sport.Idi na bazen i spusti se toboganom,pa ponovo,pa ponovo... ko neko dete ...i uzivaj... Juhuuuu...Odoh ! P.s.s.Nego,toliko sam debela,da uoste ne mogu da nadjem takav kupaci koji ce da bude savrsen. Maja Pavlovic and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Dali su mi pilulice VSB bila sam kod lekara, samo mi tutnu tabbletice i kao bice bolje. Crkvu zanemarujem zbog panicnih, straha, sada valjda vec i lenjosti... Upadoh u zescu depresiju. Чувај се шта да ти кажем... Овде ти је неко рекао, води дете на Свето Причешће, буди редовна у томе, па некако размишљам, можда ако то урадиш детета твога ради, онда ће се и теби постепено смањивати панични страх. У сваком случају нешто уради, нема стајања у месту. -Владимир-, Срђан Шијакињић, Maja Pavlovic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јун 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Hvala braco i sestre.... Gordana . and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 @@Maja Pavlovic, Кажи ми име вашег парохијског свештеника. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 И увек имај у виду да када "опајемо паучину и прашину" која се наталожила у нама и дозволимо да се Христос усели у наше срце, ту нема места за немир... Maja Pavlovic, Kaludjerovic Sreten, Volim_Sina_Bozjeg and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Dali su mi pilulice VSB bila sam kod lekara, samo mi tutnu tabbletice i kao bice bolje. Crkvu zanemarujem zbog panicnih, straha, sada valjda vec i lenjosti... Upadoh u zescu depresiju. Idi svake nedelje na liturgiju. Nemoj da izostajes nijednom, osim ako je dete bas bolesno. Pa polako, ne moze se sve odjednom. Ali sve ide svojim tokom kada si u pravo vreme na pravom mestu. Dakle, nedeljom liturgija. Tolicko dugujes Bogu, ostalo ce on dati. Maja Pavlovic, Kaludjerovic Sreten and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Е баш недељом можеш тај страх мало да занемариш. Зашто допушташ страху да те паралише? Крени ти у цркву иако те страх. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука