ВИЛМА Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Zašto na kraju kada je i sada sve dobro Па, у смислу да ћемо,кад умремо, бити са својим вољенима, који су умрли, поново "тамо", а у најгорем случају, да неће бити ничега, што је опет добро. А сада да је добро - па, то је промењиво, иде у периодима, сад си на врху сад на дну, али углавном на средини Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ali tako lepo zvuce... Јао,јао, и мушке лажи јако лепо звуче у почетку Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Da li ti možeš vaskrsnuti sebe? Da li je Hristos sebe vaskrsao? Imaj makar malo povjerenja u Onoga koji te je ovdje i doveo Ne mogu. Nije. Dakle, Bog je vaskrsnuo Hristosa i obecao je da ce i mene , tj. celu tvorevinu. Nekad to zvuci tako neverovatno :unsure: . Valjda je ovo samo faza kroz koju svi moraju da prodju :unsure: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Па, у смислу да ћемо,кад умремо, бити са својим вољенима, који су умрли, поново "тамо", а у најгорем случају, да неће бити ничега, што је опет добро. А сада да је добро - па, то је промењиво, иде у периодима, сад си на врху сад на дну, али углавном на средини A da li bi ti voljela da je sve jednolično? Ne bi, zato su takvi i kontrasti, ali to ne znači da i sada nije sve dobro To što je Bog nepromjenljiv ne znači da je dosadan "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Јао,јао, и мушке лажи јако лепо звуче у почетку Don't let me even start with that :angry: :angry: :angry: gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ово за родитељство се слажем апсолутно. За распеће на крсту, искрено, никако не могу да убедим себе да се десило, или бар не тако. Колико год сам се пре трудила да ту идеју прихватим, увек ми је излазила мисао да је Исус, као верски вођа, ако је умро на крсту, умро убеђен у то да је Бог или је бар тако хтео да се представи маси. Mislim da ne postoji čovek koji bi te vratio crkvi,to samo može tvoje srce ako jednom zaželi,kao što mislim da te ni jedan čovek nije ni odveo u crkvu.Reči ovde mnogo ne pomažu, i bez obzira što misliš da si našla mir izašavši iz" nameta koje ti je vera postavila",uvek ćeš se vraćati na nju,znam i iz nekog svog iskustva,sve do trenutka dok se ti ne budeš oslobodila sumnji koje imaš,a ja ne sumnjam da hoćeš.Onda kad budeš spremna Aleksandra_A and marta . је реаговао/ла на ово 2 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ajmo vas dvije na neku žensku temu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Надам се да је тако, зато се сад и не плашим Бога, верујем да ће на крају све бити добро, за све. ali kraj zavisi od ovoga sada bgpj је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 A da li bi ti voljela da je sve jednolično? Ne bi, zato su takvi i kontrasti, ali to ne znači da i sada nije sve dobro To što je Bog nepromjenljiv ne znači da je dosadan Слажем се да живот треба да буде "прошаран" добрим и лошим, не би ваљало да иде равном линијом, али некима је превише лош а некима превише добар, али то је сада друга тема... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Па, у смислу да ћемо,кад умремо, бити са својим вољенима, који су умрли, поново "тамо", а у најгорем случају, да неће бити ничега, што је опет добро. А сада да је добро - па, то је промењиво, иде у периодима, сад си на врху сад на дну, али углавном на средини w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Слажем се да живот треба да буде "прошаран" добрим и лошим, не би ваљало да иде равном линијом, али некима је превише лош а некима превише добар, али то је сада друга тема... Šta je dobro a šta je loše? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ето, мени делује да је почетна еуфорија спласнула и да се твој разум буди и да ти говори да неке ствари једноставно не можеш да уклопиш никако у мозаик, јер заиста звуче немогуће. Немогуће, парадоксално, сулудо....Али мени баш је то прелепо..сфера могућег и рационалног је тако досадна.. feeble, Apis and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Šta je dobro a šta je loše? Nekom je zivot majka http://www.turnbacktogod.com/wp-content/uploads/2008/10/a-rich-family.jpg, a nekom maceha http://i1.trekearth.com/photos/69070/old_poor_women_.jpg ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Šta je dobro a šta je loše? Кад ово спомињемо, кад год помислим на ону реченицу да Бог свакоме даје онолики терет колики може да поднесе, сетим се људи који су доживљавали велике трагедије и нису могли да их поднесу, оуцали су психички или се убијали/умирали. А неки цео живот проведу " у песми и весељу", е, баш леп "крст" носе, баш праведно,нема шта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Nekom je zivot majka http://www.turnbackt...rich-family.jpg, a nekom maceha http://i1.trekearth....poor_women_.jpg Nije valjda život samo jelo i piće? bgpj and Apis је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука