Bonsenjo Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 @Иван Ц. Malo je sa njima problem postojanost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bonsenjo Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 @Broken nemam fb Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Управо сада, Bonsenjo рече @Иван Ц. Malo je sa njima problem postojanost Ах сад... за 25 јура и не можеш да очекујеш баш неке невероватне перформансе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 2 минута, Broken рече Ako imas FB možeš doci u grupu Parfemski manijaci. Super je druzenje i sve su ozbiljni ljudi, poznavaoci. Позови људе да дођу овде да их мало религизирамо Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 3 минута, Bonsenjo рече Za ljubitelje tamjana... Vrhunski Први никако, други фантазија Comme des Garcons је врхунска кућа... Код Montalea има нешто што ми баш не годи, и ако су по питању перформанси вероватно у самом светском врху. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bonsenjo Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 5 минута, Иван Ц. рече Ах сад... за 25 јура и не можеш да очекујеш баш неке невероватне перформансе. I to je tacno. Ako se odlucite javite mi kako da vam ga posaljem, postom ili preko nekoga Иван Ц. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 @Bonsenjo Ок, хвала ти... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bonsenjo Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 6 минута, Иван Ц. рече Код Montalea има нешто што ми баш не годи Tacno, ali ovaj je ipak odlican tamjan. Dajte mu drugu sansu Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Управо сада, Bonsenjo рече Tacno, ali ovaj je ipak odlican tamjan. Dajte mu drugu sansu Одустао сам од њега одавно имам чудну асоцијацију са њим, имам осећај да миришем као црквени миш са њим Али зато овај други је врхунски... прави уметнички парфем. Bonsenjo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bonsenjo Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 I Creed royal water da se proba, lagan je i prefinjen Иван Ц. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 1 минут, Bonsenjo рече Tacno, ali ovaj je ipak odlican tamjan. Dajte mu drugu sansu Ivan to svakako bolje zna ali meni je taj Montale najverniji parfem koji odgovara mirisu unutrašnjosti crkve. Иван Ц. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 2 минута, Broken рече Ivan to svakako bolje zna ali meni je taj Montale najverniji parfem koji odgovara mirisu unutrašnjosti crkve. Добар је, али ако га упоређујем са овим другим, онда без размишљања гласам за CDG... Broken and Bonsenjo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 16 минута, Иван Ц. рече Добар је, али ако га упоређујем са овим другим, онда без размишљања гласам за CDG... Mislim da nisam probao CDG. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bonsenjo Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 I ovaj je po meni odlican Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bonsenjo Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 35 минута, Broken рече Ako imas FB možeš doci u grupu Parfemski manijaci. Super je druzenje i sve su ozbiljni ljudi, poznavaoci. Nisam se nikada uclanjivao na te sajtove i forume o parfemima. Mislio sam da i bez toga previse dajem znacaja svemu tome. U svom okruzenju ne poznajem ni musko ni zensko koje o toj temi razmislja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука