АлександраВ Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 On 26.5.2015. at 18:48, Odahviing рече http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aVWpjjd_460s.jpg Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 1 minute ago, Плутон рече Наравно. Морамо да мотримо на сваки бугарски положај! А? GeniusAtWork and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 7 minutes ago, Плутон рече Шта знам, мени деловало фино, она се мало мање мрштила него ономад кад је представљала песму на РТС-у (тад је стално правила неке гримасе), сад је имала добар наступ. Уосталом, погледај па процени. то бесно, то надрндано, то бахато... јел` то неки тренд? АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 1 minute ago, Снежана рече А? Није битно ко победи, битно је да Бугари изгубе! А овако озбиљно, шта знам, није тајна да Евровизија није баш најквалитетније музичко такмичење, ал' мени занимљиво да испратим. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 3 minutes ago, Снежана рече А? То вероватно она фора са "бугарским возом" што је било код гласања сад на изборима, кад неко добије пре гласања већ попуњен листић и убаци га у кутију, а са гласачког места донесе празан као доказ да је гласао за кога треба. АлександраВ, Снежана, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 14 minutes ago, Плутон рече Прошла/о у финале. Шта знам, мени деловало фино, она се мало мање мрштила него ономад кад је представљала песму на РТС-у (тад је стално правила неке гримасе), сад је имала добар наступ. Уосталом, погледај па процени. Ja sam pitala za Vučića, a ne za ovu krasoticu, predivnog glasa. (svidjela mi se njena pjesma, ispratila sam je prije Eurosong-a) Плутон and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 Хтедох да погледам нешто о Сањи, иако знам за њу од раније, лепа, одличан глас, итд, али да видим сада какво је стање ствари, укуцам вуциц и хтедох сања кад оно Милан Ракић, Данче*, Баба and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 13 minutes ago, GeniusAtWork рече То вероватно она фора са "бугарским возом" што је било код гласања сад на изборима, кад неко добије пре гласања већ попуњен листић и убаци га у кутију, а са гласачког места донесе празан као доказ да је гласао за кога треба. Свашта, више човек не сме ни да удари на Бугаре, а да се то некако не повеже са изборима... Па напасти Бугаре је цивилизацијска дужност! GeniusAtWork, АлександраВ, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 И један објективни пратилац музичких дешавања Теа о Ботовизији.... Плутон, Караконџула and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 12 minutes ago, Ayla рече Ja sam pitala za Vučića, a ne za ovu krasoticu, predivnog glasa. Аранжман никакав, кореографија застрашујућа, пратеће вокале нема, све пева сам, очекујем врло лош пласман. http://www.chubbybones.com/howitworks.php АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 1 minute ago, Плутон рече Аранжман никакав, кореографија застрашујућа, пратеће вокале нема, све пева сам, очекујем врло лош пласман. Tjah, a ja se kladila (Za tebe...) Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 13 minutes ago, АлександраВ рече И један објективни пратилац музичких дешавања Теа о Ботовизији.... Не могу да верујем Неуништиви су! Плутон and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 15 minutes ago, АлександраВ рече http://funnyjunk.com/comment/anonymous/content/4172354/-5/1/parent_id/20/14/desc АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 34 minutes ago, Снежана рече то бесно, то надрндано, то бахато... јел` то неки тренд? Ма имала неке чудне гримасе, не знам откуд, ал' кол'ко видех вечерас, избацила је то. АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 7 minutes ago, Плутон рече Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука